De 10 leukste van de familieplanners voor 2024

Weet jij ook nooit welke afspraken iedereen in huis heeft gemaakt of hoe laat iedereen vrij is van de bezigheden? Om een goed en duidelijk overzicht te krijgen zijn de familieplanners of familiekalenders de uitkomst. De agenda’s worden ook wel gezinsplanners genoemd.

Een familieplanner of familiekalender is een planner om de afspraken van je gezinsleden bij te houden. Het verschilt per familieplanner voor hoeveel gezinsleden er ruimte is gemaakt. Dit kan verschillen van 4 tot 6 personen. Elk gezinslid heeft dan een eigen kolom om hun eigen activiteiten te noteren. Vaak is er ook nog extra ruimte voor notities of klusjes.

De 10 handigste, leukste, mooiste en beste familieplanners / familiekalenders heb ik in een top 10 geplaatst.

De familieplanners worden uitgebreid beschreven en om je een goed beeld te geven heb ik een link van bol.com toegevoegd. Deze geeft onder andere de waardering van de gebruikers weer. Via de link kun je de recensies bekijken maar ook meer informatie over de planner. Uiteraard kun je via de link ook eenvoudig de familieplanners bestellen.

Kantoor en schoolKantoor en school

&INK Weekplanner Familieplanner – 2022/2023 – Jungle

Zonder goede familieplanner kunnen we eigenlijk niet meer. Ons drukke bestaan vraagt om structuur. Dat geeft rust en houvast. Sporttrainingen, verjaardagen, speelafspraken, schoolreisjes, feestjes, borrels, afspraken met vrienden, er is zo veel te onthouden.. Deze 16 maanden familieplanner voor 2022-2023 helpt je erbij!

De familieplanner is geschikt voor 5 gezinsleden, huisgenoten of collega’s. Handig want juist door agenda’s te combineren krijg je meer tijd voor elkaar. Daarnaast staat de planner vol met mooie illustraties zodat hij ook nog eens prachtig aan de muur hangt, of op tafel ligt! Een lust voor het oog en een last van je schouders.

Kortom, een must have voor iedereen die graag in controle is en tijd wil overhouden voor de leuke dingen in het leven.Weekoverzichten Ruimte voor 5 gezinsleden Vol leuke en handige checklists Spiraal gebonden.

Looptijd 29 augustus 2022 t/m 14 januari 2024


Hobbit – Familieplanner – Schooljaar 2022/2023

Chique 5-persoons familieplanner met een goudkleurige ringband en metalen hanger. Wil je plannen en geen poespas dan is deze planner voor jou. Vormgegeven met een ontwerp van neutrale abstracte vormen geïnspireerd door bloemblaadjes in de kleuren poederroze, groen en grijs. De indeling van deze planner is één week op 1 pagina. De namen kun je bovenaan invullen. Deze familieplanner loopt van juni 2022 tot juli 2023. Deze familieplanner wordt geleverd met een mooie pen. De planner heeft een formaat net iets groter dan A4.


De Family Survival Planner 2022

De Family Survival Planner 2022 brengt alle agenda’s samen. Van het hele gezin. Al meer dan vijftien jaar lang brengt de vrolijke en vooral praktische planner in één oogopslag overzicht over alle afspraken. Voor vaders, moeders, co-ouders, bonusmoeders, oppas-opa’s en kids van alle leeftijden. Met meer dan 1000 stickers voor de oppasdag, hockeytraining, balletles, zomervakantie of afspraak bij de kapper. Dit jaar opnieuw in een iets handzamer formaat. Voortaan boek je je vakantie met vroegboekkorting, zit je nooit meer zonder oppas, er loopt zelden nog iets in de soep. Met de planner in de keuken (of op de wc). Wel invullen! En stickers plakken! Dan wordt het een gezinskroniek om altijd te bewaren. Zoals altijd met zes bonusmaanden: vanaf het terug-naar-school-moment. En ook dit jaar met zowel de Nederlandse als de Belgische schoolvakanties.


Hobbit – Familieplanner – Schooljaar 2022/2023

Net even anders, deze grote complete 6-persoons familieplanner met een zwarte spiraal en metalen hanger. De planner hangt op een stevig kartonnen donkergrijs bord. Het papier is zwart met de tekst er wit opgedrukt.

Om deze planner in te vullen hebben we er 4 metallic stiften bij gedaan in de kleuren wit, roze, blauw en goud, om van elke dag een feest te maken. De indeling van deze planner is één week op 1 pagina. De namen kun je bovenaan invullen. Deze familieplanner loopt van juni 2022 tot juli 2023.


Brepols Familiekalender 2022-2023

Brepols Familiekalender 2022-2023

  • maandoverzicht
  • Nederlandstalig
  • gebonden met wire-o
  • voorzien van ophanghaakje
  • formaat 29 x 29 cm
  • 5 personen

Familieplanner met Spiraal Schooljaar 2022-2023

Stijlvolle 5-persoons familieplanner met een koperkleurige ringband en metalen hanger. Wil je plannen en geen poespas dan is deze planner voor jou. De planner is vormgegeven met een klassieke print van rozen en bladeren op een donkerblauwe achtergrond. De indeling van deze planner is één week op 1 pagina. De namen kun je bovenaan invullen. Deze familieplanner loopt van juni 2022 tot juli 2023. De planner is net iets groter dan het A4-formaat.


Familie Planner Dierenfamilies Schooljaar 2022-2023

Formaat 24 cm breed x 34 cm hoog en geschikt voor max. 6 personen

Een prachtige en bijzondere Familie Planner, mede mogelijk gemaakt door heel veel families.

Deze kalender is speciaal ontworpen met als thema families in het dierenrijk,
54 gezinnen dus, elke week een leuk en schattige afbeelding van dierenfamilies.
Bovendien zijn de naamblokjes voorzien van leuke afbeeldingen van jonge dieren,
zodat ieder zijn eigen favoriet kan kiezen.

Nooit meer afspraken of werkzaamheden vergeten, sport, hobby, kapper of vrije dagen van school noteren enzovoorts, deze mooie en praktisch ontworpen familieplanner met een duidelijke en overzichtelijke weekindeling met ruimte vlakken om te schrijven om alle afspraken en activiteiten te plannen zodat iedereen van de familie eenvoudig kan zien, wie, wat en wanneer iemand iets te doen heeft.


Hobbit – Gezinsplanner – 2022/2023 

Mooie moderne gezinsplanner om al jullie afspraken in één oogopslag te plannen. Deze gezinsplanner heeft een harde cover met een goudkleurig spiraal. de cover is bordeaux achtig rood met een landkaart in glanzende donkere lijnen. De tekst in goudkleurige folie maakt hem helemaal af.

De planner is voor 6 personen, één week is verdeeld over 2 pagina’s. De namen kun je in de bovenste horizontale vakken neerzetten. De gezinsplanner wordt gesloten door een grijze elastieken band. De verplaatsbare bladwijzer helpt je snel de juiste pagina te vinden. Dit ruime overzichtelijke exemplaar loopt van eind mei 2022 tot begin augustus 2023


Familie Planner Schooljaar 2022-2023

Familie Planner Boerderij
formaat 24 cm breed x 34 cm hoog en geschikt voor max. 6 personen

Deze praktisch en bijzondere Familie Planner heeft een stevig achterblad van 1,4 mm dik en is groter dan de kalender zelf, daarom is het nu mogelijk om aan de onderzijde foto’s te plakken of namen te schrijven, dus niet ieder week weer namen noteren maar 2 x per jaar schrijven of plakken.

Nooit meer afspraken of werkzaamheden vergeten, sport, hobby, kapper of vrije dagen van school noteren enzovoorts, deze mooie en praktisch ontworpen familieplanner met een duidelijke en overzichtelijke weekindeling met ruimte vlakken om te schrijven om alle afspraken en activiteiten te plannen zodat iedereen van de familie eenvoudig kan zien, wie, wat en wanneer iemand iets te doen heeft.

Als thema hebben wij voor de boerderij met zijn dieren gekozen in de 4 seizoenen, 4 vrolijke en kleurrijke voorstellingen maken deze planner compleet.


A-Journal Weekplanner Familieplanner – 2022/2023

Zonder goede familieplanner kunnen we eigenlijk niet meer. Ons drukke bestaan vraagt om structuur. Dat geeft rust en houvast. Daarom hebben we de Lima&Lou familieplanner 2022 ontwikkeld. Een vrolijk design, overzichtelijk weekoverzicht en heel veel lijstjes. Omdat ze je helpen georganiseerd te blijven en grip te houden op je leven zonder iets te vergeten. Zo is er ruimte voor to do’s, no to do’s, groceries, family time en weekly notes!

In de planner is ruimte voor vijf familieleden, huisgenoten of collega’s. Handig want juist door agenda’s te combineren krijg je meer tijd voor elkaar. En oh ja, en er zitten ook hele leuke stickers bij! Kortom, een must have voor iedereen die graag in controle is en tijd wil overhouden voor de leuke dingen in het leven.Weekoverzichten Ruimte voor 5 gezinsleden Vol leuke en handige checklists Spiraal gebonden.

Looptijd 29 augustus 2022 t/m 7 januari 2024


Kantoor en schoolKantoor en school

Vergelijkbare berichten