De 25 leukste wand- / jaarkalenders voor 2023

Vele liefhebbers verheugen zich er al een lange tijd op, de nieuwe jaarkalender voor het komende jaar. Leuke afbeeldingen van hun favoriete onderwerp, hobby, liefde, etc. De jaarkalender wordt ook wel kalender, wandkalender genoemd.

In de meeste gevallen is er een maand indeling met veelal weeknummers. De ruimte is vrij beperkt, vaak wel voldoende om een verjaardag of een andere belangrijke dag te noteren. Naast de indeling is de meeste ruimte gereserveerd voor een mooie afbeelding waar de kalender over gaat. Elke maand heb je weer een nieuwe prachtige foto / illustratie.

Jaarkalenders zijn erg leuk om cadeau te geven met verjaardagen en tijdens de feestdagen. Veel grote bedrijven, scholen geven ook vaak kalenders weg als geschenk aan de klanten. Dit zijn niet altijd jaarkalenders met een maand indeling, maar kunnen ook een week indeling hebben. Het bedrijf staat dan centraal naast de agenda.

De jaarkalenders zijn geschikt voor de keuken, hal, schuur, (slaap)kamer, toilet en elke andere plek die wel een beetje versiering kan gebruiken.

Voor deze pagina ben ik op zoek gegaan naar de 25 leukste jaarkalenders voor 2023 met een maandindeling. De kalenders zijn heel divers, van humor tot kunst voor jong en oud. De 5 allerleukste worden uitgebreid toegelicht de andere 20 hebben alleen een link van Bol.com. Deze link geeft vele informatie over de kalender om je een goed beeld te geven of dit de juiste kalender voor jou zelf is of om weg te geven.


Formule 1 Legends Kalender 2022

Deze prachtige Formule 1 Legends Kalender 2022 A3 is gemaakt van glanspapier en start in januari 2022 en heeft t/m december 2022.

De pagina’s heeft een grote mooie foto van de Formule 1 met daaronder de beschikbare data van de maand.

De teksten op de Formule 1 12 maanden kalender zijn bedrukt in het Engels, Duits en Frans.

Uitgeklapt is de kalender circa 43 x 30 cm met bovenaan de afbeelding en daaronder de alle data van de maand.

De afbeeldingen zijn van historische Formule 1 wagens van vervlogen tijden. De echte Formule 1 fans zullen er van smullen.


Banksy Kalender 2022

Banksy is het pseudoniem van een Britse kunstenaar. Zijn kunstwerken zijn vaak politiek getint en humoristisch van aard. In zijn straatkunst combineert hij graffiti met een hem kenmerkende sjabloontechniek en is geliefd over de hele wereld.

Deze prachtige Banksy Kalender 2022 is gemaakt van glanspapier en start in januari 2022 en heeft t/m december 2022. De Kalender heeft elke maand een prachtige illustratie van de Banksy met daaronder de beschikbare data van de maand.

De teksten op de Banksy 12 maanden kalender zijn bedrukt in het Engels, Duits en Frans.

Uitgeklapt is de kalender circa 30 x 60 cm met bovenaan de afbeelding en daaronder de alle data van de maand.


Holland Kalender 2022

Deze prachtige kalender laat Nederland op het mooiste zien. Verschillende jaargetijden en de mooiste foto’s gecombineerd Van een skyline tot pure natuurfoto’s uiteraard ontbreekt de Nederlandse Molen niet.

Deze kalender is van september 2021 t/m december 2022. Een maandoverzicht met een prachtige foto van Nederland. Elke week is voorzien van de weeknummers is dit altijd erg handig.

Dit mooie wandmodel heeft een ophang ook waardoor de kalender heel eenvoudig op te hangen is.

Het formaat is 30 x 30 centimeter.


Rottweiler jaarkalender 2022

deze 16-maanden kalender is uitgevoerd met 12 prachtige full-color foto’s op glanspapier en met duidelijke roosters en teksten. Waar het hondenras de Rottweiler de hoofdrol speelt . De mooiste foto’s van dit bijzondere ras vind je op deze kalender.

De kalender heeft een formaat van 30 x 30 cm (uitgeklapt 30 x 60 cm) De kalender bent met een speciale pagina om de laatste 4 maanden van het jaar 2021. (September – December 2021) zo kun jij je gelijk al voorbereiden op het jaar 2022.

Een groot aantal vakanties en feestdagen zijn al voorgedrukt in de roosters van de maand en er is ruimte voor uw dagelijkse taken en afspraken.

Een echte kalender voor de Rottweiler eigenaar en liefhebber!

Op onze blog over honden vind je de 15 leukste honden kalenders voor 2022


Zoedt – Maandkalender – 2022

Een mooie vierkante maandkalender 2022 met print op de voorkant en strak design van binnen. Met deze handige kalender heb je altijd overzicht over de hele maand. Deze maandkalender heeft geen quotes.

Je ziet in één oogopslag alle afspraken voor de hele maand. Voor al je afspraken, maar ook verjaardagen kun je erop noteren. De feestdagen zijn al voor je ingevuld. Hang hem in de keuken, op je kantoor of op het werk. Deze maandkalender wordt ook veel gebruikt door bijvoorbeeld gastouders, kleinere kapperszaken of verhuurbedrijven. Lekker op overzichtelijk!

Het formaat is 29×29 cm met een zwarte ringband en een ophanghaakje. De maandkalender is enkelzijdig bedrukt.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *