|

De top 6 van beste kookboeken voor de slowcooker 2023

Thuis hebben wij zelf ook een slowcooker. Mijn vrouw gebruikt deze wekelijks voor het maken van gerechten. Zelf vind ik het niet fijn om mee te koken (het duurt mij te lang). De gerechten zijn in de meeste gevallen wel lekker die ze er in maakt. Vooral stamppot zuurkool en de pulled vlees varianten vind ik lekker.

Als je niet zo bekend bent met de slowcooker of een keer iets anders wilt eten, kun je veel inspiratie halen uit kookboeken speciaal voor de slowcooker. Je verwacht het misschien niet, maar er zijn vele kookboeken speciaal voor de slowcooker gemaakt. De boeken in de top 5 op deze pagina zijn heel divers met vele verrassende en vooral lekkere recepten.

De boeken worden uitgebreid beschreven om je een goed beeld te geven. Aan de beschrijving is een link van Bol.com toegevoegd. Deze link geeft veel extra informatie over het kookboek zoals de waardering en de recensies van de lezers. Via de link kun je het boek eenvoudig bestellen.

Het slowcooker kookboek

Als je graag gezonde, degelijke maaltijden klaarmaakt, maar daar doordeweeks geen tijd voor hebt, is dit boek net iets voor jou. In ongeveer 20 minuten tijd bereidt je aan het begin van de dag een heerlijke maaltijd voor, die je overdag gaar laat worden in de slowcooker. ’s Avonds bij thuiskomst wacht er dan een stevige soep, verwarmende stoofpot, een geurige curry of een mals stuk vlees met groenten op jou. Wat je ook wilt eten, in dit kookboek vind je er beslist het recept voor.


500 slowcooker recepten

Dit boek toont hoe de slowcooker jouw beste vriend in de keuken kan worden. Als je weinig tijd hebt om uitgebreid te koken volstaan een paar minuten in de ochtend om alles in de pan te doen en kruiden toe te voegen. Wanneer je ’s avonds thuiskomt komen de heerlijke geuren je al tegemoet. Met dit boek kun je heerlijke gerechten op een bijzonder simpele manier bereiden.


Slow cooked

In Slow cooked staan 100 recepten die zowel te maken zijn in de slowcooker als op het fornuis of in de oven. Elk recept geeft twee varianten in bereidingswijze: in de slowcooker en als alternatief op het fornuis of uit de oven. Hiermee is Slow cooked een zeer praktisch kookboek en geschikt voor iedereen, of je nu wel of niet in bezit bent van een slowcooker.

Maak een heerlijk geurende curry of langzaam gegaard buikspek in karamelsaus en een vijgen- hazelnootpudding met pure chocolade. Van soep, de ultieme bolognese, vegetarische stoofschotels tot en met zoet. Slow cooked biedt 100 internationale gerechten die voor elk huishouden makkelijk te bereiden zijn.


Slow Cooking

De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties. In dit boek vind je 35 heerlijke ‘low & slow’ bereidingen van over de hele wereld, van Limburgs zuurvlees tot Indonesische rendang. Gerechten om van te houden, om met aandacht te bereiden en in alle rust van te genieten


Het vegetarische slowcooker kookboek

Zorg voor een revolutie in de keuken en bereid heerlijke en gezonde maaltijden met deze verrassend eenvoudige recepten voor de slowcooker. Met de duidelijke instructies die je stap voor stap vertellen wat je moet doen en handige tips zet je steeds weer een perfecte maaltijd op tafel. Simpele ingrediënten worden omgetoverd tot gerechten waarvan het water je in de mond loopt. Maak zonder al te veel moeite vertrouwde en nieuwe vegetarische gerechten die bovendien vriendelijk zijn voor je portemonnee.

Libby Silbermann is een foodstylist uit Londen, die met behulp van voedsel, accessoires en recepten een sfeer en gevoel weet op te roepen. Nadat ze haar diploma in ‘Food & Wine’ behaalde, ging ze aan de slag voor onder meer Jaimie Oliver, The Great British Bake Off en Daily Mail.


Slowcooker recepten & tips 3 X 13

Vanuit zijn ervaringen met leden van zijn Facebookgroep ” Multi- en slowcooker 2021 recepten & tips” ontwikkelde Rinus maar liefst 3 x 13 heerlijke gerechten, die hij allemaal het eigen keurmerk heeft gegeven, ook kun je hem bekijken via zijn kanaal op YouTube.
Geloof het of niet, maar dat is zeker, want hij heeft ze allemaal zelf bereidt en zelfs smakelijk opgegeten.
Al deze recepten zijn vrij eenvoudig te bereiden in een slowcooker.
Ik wens jullie veel leesplezier, kookgenot en vooral eet smakelijk.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *