VVV bon inleveren bij Bol.com. Lees hoe dit werkt!

Tegenwoordig hebben de meeste winkels en ook vele webshops een eigen cadeaubon of een cadeau kaart. Toch bestaat er nog steeds een kans dat je een VVV bon krijgt. Een VVV bon is helaas niet meer overal in te leveren, dit geldt voor zowel voor winkels als voor webshops.

Bij de grootste winkel van ons allemaal Bol.com kan de VVV bon wel ingeleverd worden, hiervoor moet je wel een handeling doen, want Bol.com accepteert niet rechtstreeks VVV bonnen, maar ze zijn wel om te ruilen voor Bol.com cadeaukaarten / cadeaubonnen, zodat je ze alsnog in kan leveren.

Op deze pagina lees je meer over de VVV bon, hoe je deze kan om wisselen / om ruilen voor een Bol.com cadeaubon.

ModeMode

Wat is een VVV Cadeaukaart?

Sinds 1 november 2017 is de VVV Cadeaukaart de vervanger van de VVV Cadeaubon VVV Irischeque, daarvoor VVV Geschenkbon. De VVV cadeaukaart is een cadeaukaart (cadeaubon) die de ontvanger naar eigen keuze bij de aangesloten winkels en acceptatiepunten kan inleveren.

Een Cadeaukaart van de VVV hoeft niet alleen fysieke winkels uitgegeven worden dit kan ook bij online winkels en bij verschillende diensten zoals bij Thuisbezorgd, maar ook bij diverse restaurants, hotels (Fletcher) en wellnesscentra.

De VVV Cadeaukaart is onbeperkt geldig en verkrijgbaar vanaf € 5,- t/m € 150,-.

Waarom inruilen voor een Bol Cadeaukaart.

Bol.com is de bekendste webshop van Nederland met het grootste assortiment van Nederland. Een groot voordeel van Bol.com is dat je verschillende soorten artikelen tegelijk kan bestellen, je hoeft hier voor niet allerlei winkels af te zoeken. Verschillende webshops bieden hun assortiment en producten aan via Bol.com. De meeste producten worden gratis bezorgd zonder extra kosten. Bij de Select producten geldt een gratis bezorging bij een besteding van € 20,-.

De meeste producten kunnen de volgende (werk)dag geleverd worden, de select producten kunnen zelfs in het weekend (op zondag) of op de dag zelf nog geleverd worden.

Vaak wordt er geroepen dat Bol.com duur is, niet alle producten zijn even goedkoop maar de meeste producten hebben dezelfde zelfde verkoopprijs of zijn zelfs goedkoper dan bij andere (online)winkels. Door het grote assortiment van Bol.com is er altijd wel keuze in elk budget.

De producten die je koopt kun je binnen 30 dagen gratis retourneren als het product niet bevalt of naar wens is. Je krijgt het aankoop bedrag dan terug van Bol.com.

Dit zijn toch al redenen genoeg om te kopen bij Bol.com. Als jij een VVV bon hebt en deze graag bij Bol.com wilt inleveren dan kan dit niet rechtstreeks. Hieronder leg ik uit hoe je in 3 simpele stappen een VVV-bon kan omwisselen voor een Bol.com Cadeaukaart.

Voordat ik met de uitleg begin van het omwisselen van een VVV cadeaukaart naar een Bol.com cadeaubon, wil ik de voordelen van een Bol.com cadeaukaart vertellen.

De Bol.com Cadeaubon is 3 jaar geldig en hoeft niet in één keer besteed te worden, je kunt ook meerdere cadeaukaarten tegelijk gebruiken. Als jij minder besteed dan jouw cadeaubon waard is, kun je op een later tijdstip het restant van je cadeaubon gebruiken als dit maar binnen de 3 jaar is maakt het niet uit wanneer en in hoeveel keer.

Hoe kun je je VVV-bon inleveren bij Bol? in 3 stappen!

Als jij hebt besloten om je VVV bon te willen gebruiken bij Bol.com, dan rest er nog maar 1 taak dat is de VVV cadeaukaart om te wisselen voor een Bol.com cadeau kaart. Gelukkig is dit erg makkelijk en leg ik het je hieronder uit hoe dit precies werkt.

De cadeaukaart omruilen doe je niet op de website van Bol.com maar op de website van de VVV. de website is www.vvvcadeaukaarten.nl/bolcom. Na het klikken op de website van de VVV. kom je op de pagina waar jij je VVV cadeaukaart kan inwisselen voor een Bol.com Cadeaubon. Dit gaat in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1: Vul de gewenste waarde in

Het begint met het opgeven van de gewenste waarde van je cadeaukaart, dit kan vanaf € 5 t/m € 50,-. Zorg er wel voor dat de waarde van de VVV kaart wel voldoende is zodat de transactie uitgevoerd kan worden. Als jij het bedrag hebt ingevuld is het tijd voor stap 2.

Stap 2: Vul je gegevens in

Na het invullen van de gewenste waarde is het tijd om je gegevens in te vullen. Vul je (voor)naam, achternaam en je e-mail adres. Het e-mail adres moet je 2x invullen voor de bevestiging en als extra controle dat je het juist e-mailadres hebt in gevuld. Vergeet niet akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Als je de gegevens hebt ingevuld kun je klikken op Nu omzetten.

Stap 3: Bol.com cadeaucode via de mail

Stap drie is eigenlijk alleen maar een klik om het te bevestigen. Na het bevestigen ontvang je een de cadeaucode binnen het uur. (tijdens de feestdagen kan het langer duren). Als jij je cadeaocode niet ontvangen hebt check dan je spambox van je e-mail. Na het ontvangen van de mail kun jij cadeaucode gebruiken bij Bol.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. Ik heb een vvv bon van €100. Moest 2 keer €50 invullen om het over te zetten naar bol.com. Heb maar een code gekregen van bol.com. Saldo is nul op mijn vvv bon. Waar blijft mijn 2de code?
    Alvast bedankt

  2. Bedankt voor je reactie. Het beste kun je even contact opnemen met Bol.com die kan je vast verder helpen. mvg Ramon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *