De top van de 10 beste / leukste adressenboekjes 2024

Adressenboekjes worden niet meer zoveel gebruikt, dit komt omdat we alles online doen. Onze telefoon staat vol met contactgegevens, naast de telefoonnummers en adresgegevens hebben we ook een contacten opgeslagen in onze e-mail. Ondanks dat we alles kunnen opslaan in onze telefoontjes, tablets en computers kan een adressenboekje toch nog erg handig zijn.

Vorig jaar toen mijn moeder onverwacht in het ziekenhuis lag vond ik het erg prettig dat ze een adressenboekje had. Ik kon eenvoudig de nummers vinden van vrienden en instanties om deze in te lichten. Ook is het handig om een adressenboekje te hebben voor als jouw telefoon / computer crasht, kwijt raakt of er iets anders mee gebeurd.

In een adressenboek kun je makkelijk en snel informatie opschrijven en opzoeken. Je kunt naast de naam en telefoonnummer ook het adres en e-mailadres noteren zodat je alle gegevens gelijk bij de hand hebt. Naast de mogelijkheid van adressen kun je het boekje ook gebruiken voor andere belangrijke informatie zoals aantekeningen, notities of wachtenwoorden.

Maar welke adressenboekjes zijn nu het beste en het handigste? Voor deze pagina heb ik de 10 beste en leukste adressenboekjes voor je op een rij gezet. De adressenboekjes worden uitgebreid beschreven en ik heb een link van Bol.com toegevoegd. Deze link geeft extra informatie over het adresenboek zoals de waardering en de recensies van de gebruikers. Via de link kun je het adressenboeken snel en eenvoudig kopen / bestellen.

Kantoor en schoolKantoor en school

A-Journal Adresboek Kreeftjes Adresboekje

Een fijn adresboek met kreeftjes print voor alle belangrijke adressen, telefoonnummers en mailadressen. Al je familie, vrienden en dierbaren vastgelegd in een mooi adresboek.

00 grams kwaliteitspapier
15 x 11.6 cm
Duurzaam (FSC gecertificeerd)
192 pagina’s

Omdat af en toe weer een brief of kaart schrijven gewoon super leuk is.


Fitly – Adresboek 

Wil je overzichtelijk alle adressen van jouw vrienden en kennissen noteren? Gebruik dan nu dit adresboek om je daarbij te helpen!

VIND EEN ADRES DIRECT – In dit kleine adresboekje kan je alle adressen ordenen op alfabet. Je hoeft nooit meer tussen allerlei losse papiertjes te zoeken, bewaar alle adressen simpel in dit adressenboekje.


Adressenboekje A6-formaat

Mis jij ook een offline plek om adressen, telefoonnummers en e-mailadressen te bewaren? Met dit adressenboekje ben je nooit meer gegevens kwijt! Er zitten maar liefst 90 pagina’s in het boekje, waardoor er ruimte is voor meer dan 250 (!) adressen. In een handzaam A6-formaat, is het boekje makkelijk mee te nemen in een tas.

Met zorg bedacht, ontworpen en bedrukt in Nederland.

Adresboekje met gedrukt alfabet
Het boekje is gebonden met een zwarte ringband, waardoor je opengeklapt alle adressen makkelijk kunt schrijven en zien. Aan de zijkant is het adressenboekje met alfabet gedrukt, zodat je bladerend makkelijk de juiste naam kunt vinden.


Adresboek/telefoonregister met 4 rings ringband

Adresboek/telefoonregister met 4 rings ringband met zwarte kaft. In deze ringband vindt u een alfabet, maar ook extra bladen en correctie-etiketten. Formaat: 217 x 128 mm.


Adresboekje | A6 | Thuismusje

Een handig compact adresboekje waarin je niet alleen adressen, telefoonnummers en emailadressen in kwijt kunt, maar ook belangrijke telefoonnummers, wachtwoorden en bijvoorbeeld trouw- en geboortedatums!

Vernieuwd! Met jullie waardevolle reviews proberen wij continue onze producten te verbeteren. Zo heeft het adresboekje nu meer schrijfruimte per adres, is er meer ruimte voor overige zaken als wachtwoorden en andere notities, én zijn er veel extra pagina’s toegevoegd zodat je er veel meer adressen in kwijt kunt!

Specificaties
– A6 formaat (105x148mm)
– 400 grams mat-gelamineerde kaft, softcover
– 170 grams binnenwerk
– zwarte wire-o ringband
– 74 pagina’s (134 adressen)


&INK Adresboek – Adresboekje

Een fijn &INK adresboek voor alle belangrijke adressen, telefoonnummers en mailadressen. Al je familie, vrienden en dierbaren vastgelegd in een mooi adresboek

100 grams kwaliteitspapier
15 x 11.6 cm
Duurzaam (FSC gecertificeerd)
192 pagina’s


Adresboek met alfabet A6 

HEE Goodies adresboek met alfabet A6 zwart wit adressenboekje adresboekje klein wachtwoordenboekje

Met dit leuke kleine adresboekje van HEE Goodies raak je nooit meer een adres, telefoonnummer of e-mailadres kwijt. Daarnaast is er achterin het boekje ruimte voor je belangrijkste wachtwoorden. Het zoeken is voorbij, want jij hebt voortaan al je adressen en wachtwoorden handig gebundeld!


Hallmark – Adresboek – Funny Side Up

Adresboek A5. Hallmark Funny side up. Ruimte genoeg om alle (mail)adressen en telefoonnummers op te schrijven. Gebonden met grote ringband die opengeklapt op tafel blijft liggen. Voorzien van alfabet en volledig geïllustreerd. Maat 16×18,5 cm


Adresboek Studio Thoés – adressenboekje

Ben jij ook altijd alle adressen kwijt als je weer een kaart wil versturen?
Met dit leuke adresboekje heb je alle adressen gemakkelijk bij de hand!

Dit adresboekje op A6 formaat (10,5 x 14,8 cm) heeft 104 pagina’s (inclusief de kaft). Per letter kun je 11 adressen kwijt inclusief telefoonnummer en e-mailadres (Q is samengevoegd met R en X is samengevoegd met Y).

Voor in het boekje is ruimte voor jouw eigen lievelingsplekje. Mocht je het boekje ooit kwijt raken, kan iemand het mooi terug sturen.

Achter in het boekje is nog ruimte voor extra notities en is er ook een pagina waar je wachtwoorden kunt opschrijven.

De kaft (voor- en achterkant) bestaat uit 350 grams HVO offset papier en het binnenwerk bestaat uit 170 grams HVO offset papier. Het boekje is aan de linkerzijde gebundeld met een zwarte wire-o.


Adresboek – Telefoonregister

In deze handige adresboekje heb je voldoende ruimte om 250 adressen en telefoonnummers te noteren. Je zal nooit meer een adres vergeten met deze adresboek. Je kan het ook gebruiken als telefoonboekje / telefoonregister.

Op iedere pagina kan je een naam, adres, woonplaats en postcode, telefoonnummer en notities noteren. Boven kan je jouw categorie noteren. Sommige mensen geven de voorkeur voor een met alfabet georiënteerde systeem, terwijl anderen onderscheid willen maken in het type relatie. Met deze adressenboek kan het allemaal. Deze notitieboek is niet alleen handig, maar ook heel mooi.


Kantoor en schoolKantoor en school

Vergelijkbare berichten