| | |

De top 4 van beste boeken over papier vliegtuigen vouwen 2024

Papieren vliegtuigjes maken is eigenlijk voor elke leeftijd. Want volwassenen vind dit stiekem ook eigenlijk nog wel heel leuk. De meeste kinderen en volwassenen kunnen wel een standaard vliegtuigje vouwen. Maar wist je dat je hele bouwwerk kan maken?

In de 4 boeken op deze pagina lees je veel meer over vliegtuigjes bouwen en vind je vele voorbeelden van de mooiste ontwerpen. Om je een goed beeld te geven van de boeken over vliegtuigjes vouwen, heb ik de boeken uitgebreid beschreven. Naast een beschrijving vind je ook een link van Bol.com. De link geeft veel extra informatie over het boek.

200 Papieren vliegtuigen – Vouwen en vliegen

Elk blad van dit blok met scheurbladen kan heel gemakkelijk gevouwen worden tot een papieren vliegtuigje met felgekleurde tekeningen.De cover vouwt open, zodat de eenvoudige instructies om elk type vliegtuig te vouwen en tips om het te laten vliegen makkelijk te volgen zijn.Goed voor uren speelplezier met het hele gezin.


100 supervliegtuigen

100 kleurige papieren vliegtuigen: van superplanes tot hypermoderne spionagevliegtuigen en jets die zo snel vliegen dat ze de geluidsbarrière doorbreken. Scheurblok met 100 vellen en duidelijke stap-voor-stapbeschrijvingen voor het vouwen van de vliegtuigen, tips voor hoe ze nog beter kunnen vliegen en een pilotenlogboek om in te vullen. Goed voor uren binnen- en buitenpret


Ik vouw) Papieren vliegtuigjes

Dit boek bevat alles wat je nodig hebt om geweldige vliegtuigjes te maken!: – 20 papieren vliegtuigjes met vouwlijnen – een boekje met vouw- en vliegtips – een gemakkelijk te bouwen lanceerbasis met elastiek – een handig hoesje om je vliegtuigjes in te bewaren


100 papieren draken Vouwen & Vliegen

100 bedrukte uitscheurbladen die je eenvoudig kunt vouwen tot papieren drakenvliegtuigjes, waaronder veelkoppige monsters, geschubde zeeslangen, een mechanische draak en nog veel meer. Met voor in het boek uitvouwbare, gedetailleerde vouwinstructies voor de vier verschillende drakentypes, zoals de Windruiter en Hemelkliever. Bevat ook uitdagingen voor de drakenmeesters om afstanden en vliegtijden bij te houden.


BoekenBoeken

Vergelijkbare berichten