Waar kun je goedkoop (tweedehands) studieboeken kopen 2024

Een studie kan erg duur zijn vooral de hbo en universitaire studies kunnen prijzig zijn en dan heb ik het nog niet eens over de studieboeken die je soms maar 1 semester of een aantal keren gebruikt.

Je kunt de studieboeken bij de diverse uitgevers van studieboeken kopen, deze boeken zijn nieuw en je betaald de hoofdprijs. Studie boeken voor mbo, hbo of universitaire studies kun je ook tweede hands kopen. De prijzen van tweedehands schoolboeken zijn heel divers, maar in ieder geval een stuk goedkoper dan nieuwe boeken.

Naast dat het een stuk goedkoper is tweedehands studieboeken is het ook veel beter voor het milieu, bij elk nieuw boek moet ook weer papier komen en inkt gebruikt worden, terwijl er al zoveel boeken al gedrukt zijn.

Op deze pagina laat ik je de beste plekken zien waar jij eenvoudig en goedkoop tweedehands studieboeken kan kopen.


StudieboekenStudieboeken
Waar kun je goedkoop tweede studieboeken kopen

Bol.com

Bol.com verkoopt bijna alles en heeft ook een groot assortiment studieboeken voor verschillende opleidingen en niveaus. Naast nieuwe boeken van uitgevers worden er ook door bedrijven en particulieren tweedehands studieboeken aangeboden op Bol.com. Doordat er nieuwe en tweedehands schoolboeken worden aangeboden kun je eenvoudig en snel vergelijken en de beste keuze maken.

Bij de tweedehands boeken is vaak een goede beschrijving van de staat van het boek niet onbelangrijk natuurlijk. In totaal zijn er ruim meer dan 1950000 studieboeken dus het moet wel gek zijn als jouw boeken hier niet te vinden zijn.


Studystore

Bij Studystore kun je niet alleen tweedehands boeken kopen maar ook verkopen. Heb jij nog oude studieboeken verkoop ze dan aan studystore en misschien heb jij maar weinig boeken nodig en hoeft je niets tot weinig bij te betalen.

De voordelen van Studystore zijn dat het aanbod groot is als het gaat om studieboeken, educatieve eBooks en studiemateriaal van Nederland. Studystore werkt samen met hogescholen, universiteiten en studieverenigingen dit heeft als voordeel dat ze precies weten wat jij nodig hebt voor je opleiding.

Het andere voordeel is dat je boeken koopt bij Studystore die in een goede staat zijn en helemaal compleet er wordt gecheckt of er geen missende pagina´s zijn en of het boek scheuren bevat.


Bookmatch

Bookmatch is ook al zo prettig website voor tweedehands studieboeken. De kans is groot dat jij hier jou gewenste studieboeken vind tussen 270.000 studieboeken. Het zoeken gaat gelukkig heel makkelijk dus jij weet snel of je hier een boek kunt kopen en hoeveel die hier kost.

De boeken zijn voor MBO, HBO en Universitaire opleidingen. 95% van de klanten zijn erg tevreden dus Bookmatch kan gezien worden al betrouwbare partner.


Tweedehandsstudieboeken.nl

Tweedehandsstudieboeken heeft ruim 35.000 studie boeken in het aanbod die je veilig en snel kan bestellen. Via de eenvoudig zoekfunctie kun jij snel en eenvoudig zoeken of jouw studieboeken hier te koop zijn.

De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en zeker de moeite waard om te bekijken voordat jij je studie boeken nieuw gaat bestellen. Het leuke van Tweedehandsstudieboeken dat het de verkoper en koper bij elkaar brengt en dient als tussen persoon.


Marktplaats.nl

Marktplaats is het online verkoopplatform van tweedehands producten. Boeken en studieboeken worden hier ook aangeboden. Het aanbod met ongeveer 45.000 schoolboeken is het aanbod wel kleiner dan bij Bol.com bijvoorbeeld. De beken zijn heel divers die worden aangeboden de prijzen zijn vaak wel aantrekkelijk en zeker de moeite waard om te kijken of de boeken er tussen staan die jij nodig hebt voor je studie. Het aanbod is voornamelijk tweedehands.


StudieboekenStudieboeken

Vergelijkbare berichten