|

De top 5 van beste boeken over kaarsen maken (2023)

Kaarsen maken kan een lastige hobby zijn als je niet weet hoe je moet beginnen of als je weinig inspiratie hebt. Gelukkig zijn er vele hulpmiddelen die je kunnen helpen bij het maken van kaarsen. Een goed handboek is er één van.

Voor deze pagina ben ik op zoek gegaan naar de 5 beste boeken over kaarsen maken. De boeken voegen alle 5 iets toe en zijn heel divers, ondanks hetzelfde onderwerp en doel. Om je een goed beeld te geven van de boeken heb ik naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst.

De link van Bol.com geeft je veel extra informatie van de boeken over kaarsen maken, waaronder de waardering en de recensies van de lezers. Via de link kun je het boek eenvoudig en snel bestellen.

Homemade – Kaarsen

Kaarsen creëren rust in huis. Ze zijn een symbool van warmte en kunnen je met hun geur naar verre oorden voeren. Ontdek het geheim van het mengen van geuren die bij je stemming passen en laat je inspireren door de prachtige lifestylefotografie die de essentie en het plezier van het maken van je eigen kaarsen vastlegt.

Ebi en Emmanuel leren je alles wat je moet weten over sojawas, essentiële oliën, lonten en het mengen van geuren. Als je de technieken eenmaal onder de knie hebt, kun je je kennis in de praktijk brengen door het maken van de projecten in dit boek.
Van taps toelopende kaarsen en geurkaarsen voor zomeravonden tot heerlijke aromatherapiekaarsen en knisperende houtlonten voor herfstochtenden – er is voor elke gelegenheid en voor elk seizoen een bijzondere kaars.


Zelf kaarsen maken

Laat zien hoe u natuurlijke materialen kunt toepassen bij het maken en decorere van kaarsen. Ruim 3O werkstukken geïllustreerd met prachtige stap-voor-stap-foto’s. Een schat aan inspirerende ideeën voor verbluffende visuele effecten voor elke gelegenheid.


Alles over kaarsen maken

20 fantastische voorbeelden van bijenwas kaarsen, drijvende kaarsen, geurkaarsen, tuinfakkels en kaarsen met ingegoten versieringen Met handige tips over kaarsen decoreren en kaarsen hergebruiken Met alle benodigde informatie over gereedschappen en materialen, zoals lont, was, mallen, verf en aroma’s


Trends met kaarsen en was

Met kaarslicht maak je al gauw een gezellige sfeer. Truike laat in dit boek zien hoe je zelf kaarsen maakt en hoe je bestaande kaarsen op allerlei manieren versiert. Daarnaast laat ze zien hoe je met was bijzondere decoraties maakt. Een boek boordevol met de nieuwste trends op het gebied van kaarsen en kaarsenwas.


Kaarsen ontwerpen maken versieren

Tientallen originele projecten, in kleur afgebeeld en met makkelijk te volgen stap-voor-stap aanwijzingen. Ontdek hoe u zelf kaarsen kunt maken, of in de winkel gekochte kaarsen kunt verfraaien met versieringen, geuren of een stijlvolle houder. De projecten variëren van zeer simpele kaarsen voor beginners tot meer ingewikkelde projecten voor gevorderden, waarbij kaarsen worden voorzien van snijwerk en aparte vormen. Dit boek bevat alle informatie die u nodig hebt voor het uitvoeren van de projecten- en u op weg te helpen naar het maken van uw eigen ontwerpen.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *