De top 10 van de leukste baby fotoalbums 2024

Het krijgen van een baby is een onvergetelijke ervaring, en wat is een betere manier om die kostbare momenten vast te leggen dan met prachtige babyfoto’s? Tegenwoordig met de zeer goede camera´s en telefoons worden er vele foto´s gemaakt, maar de eerste foto´s van je kind hoor je niet alleen digitaal te hebben, maar ook in een mooi fotoalbum.

Voor de baby foto van de geboorte tot het eerste jaar heb je speciale foto albums. De 10 mooiste baby fotoalbums heb ik voor je op een rij gezet. De fotoalbums worden uitgebreid beschreven om je een goed beeld te geven. Naast de omschrijving heb ik ook een link van Bol.com geplaatst voor meer informatie.

Kantoor en schoolKantoor en school

Walther Design Uk-100-L Little Baby – Fotoalbum – 28 x 31 cm (Boy)

Dit UK-100-L Little Baby Fotoalbum van Walther is speciaal gemaakt voor de trotse ouders van een stoere zoon. De kaft staat vol sterren en is voorzien van de tekst ‘Little baby boy’. Het album is 28 bij 30,5 centimeter groot en bevat vijftig pagina’s. Wanneer je kiest voor foto’s van 10×15 centimeter kan je er in dit boek wel 176 kwijt. Zo hoef je geen dierbaar moment te vergeten en creëer je gemakkelijk een compleet beeld van de eerste tijd met jullie kleine.

Het design van de buitenkant van dit Walther Little Baby Fotoboek komt ook terug in de binnenkant. De eerste vier pagina’s zijn namelijk voorzien van een mooie print waar je bijvoorbeeld een lieve boodschap opschrijft. Hierdoor vormt het album een mooi geheel. De rest van het boek is wit gelaten waardoor de invulling volledig zelf te bepalen is. De pergamijn tussenbladen zorgen ervoor dat iedere foto goed beschermd blijft.

 • Thema: Babyalbum
 • Afmetingen Boek: 28 x 4,5 x 30,5 cm
 • Albumformaat: L
 • Kleur Boek: blauw/beige/wit
 • Kleur Pagina’s: wit
 • Aantal Pagina’s: 50
 • Soort fotoboek: Plakalbum

Walther Design UK-100-R Little Baby – Babyalbum – 28 x 31 – Roze

Dit UK-100-R Little Baby Fotoalbum van Walther Design is er één voor het bewaren van de mooiste foto’s van je dochtertje. De roze kaft is voorzien van een wit sterrenpatroon en de tekst ‘Little baby girl’ is groot afgedrukt. De eerste vier pagina’s van het boek hebben een matchend design waarop je een mooie tekst kunt schrijven voor als je kleine wat ouder is. De rest van de bladzijden zijn volledig wit gelaten, waardoor je deze naar eigen voorkeur indeelt.

In totaal bevat het babyalbum vijftig pagina’s, waardoor er voldoende ruimte is voor het bewaren van de belangrijkste momenten. Wanneer je kiest voor foto’s van 10×15 centimeter kan je er namelijk wel 176 kwijt. Het fotoboek bevat ook pergamijn tussenbladen die je foto’s beschermen. Hierdoor is het Walther Design Little Baby Fotoboek niet alleen nu, maar ook over vele jaren nog een prachtig aandenken aan de eerste tijd met jullie kleine trots.

 • Thema: Babyalbum
 • Afmetingen Boek: 28 x 4,5 x 31 cm
 • Albumformaat: L
 • Kleur Boek: roze
 • Kleur Pagina’s: wit
 • Aantal Pagina’s: 50

Fotoalbum – Henzo – Baby Moments – 80 foto’s – Blauw

Het Henzo fotoalbum Baby Moments 80 foto’s blauw is een degelijk fotoboek dat gemaakt is voor het bewaren van babyfoto’s. Het album heeft een gelamineerde omslag in een blauwe kleur die in de bovenhoek is voorzien van een venster. In dat venster kan een foto van het kindje geplaatst worden. Het boek zelf is voorzien van 40 pagina’s die gemaakt zijn van zuurvrij karton en die van elkaar gescheiden worden door pergamijn schutvellen. Op deze bladzijden kunnen tot wel 80 foto’s geplakt worden met een afmeting van 10 bij 15 centimeter. Het Henzo fotoalbum Baby Moments 80 foto’s blauw is een ideaal album om alle foto’s van een baby in te plakken. Dit artikel is ook in het roze verkrijgbaar.


Fotoalbum – Henzo – Baby Moments – 80 foto’s – Roze

Het Henzo fotoalbum Baby Moments 80 foto’s roze is een degelijk fotoboek dat gemaakt is voor het bewaren van babyfoto’s. Het album heeft een gelamineerde omslag in een roze kleur die in de bovenhoek is voorzien van een venster. In dat venster kan een foto van het kindje geplaatst worden. Het boek zelf is voorzien van 40 pagina’s die gemaakt zijn van zuurvrij karton en die van elkaar gescheiden worden door pergamijn schutvellen. Op deze bladzijden kunnen tot wel 80 foto’s geplakt worden met een afmeting van 10 bij 15 centimeter. Het Henzo fotoalbum Baby Moments 80 foto’s roze is een ideaal album om alle foto’s van een baby in te plakken. Dit artikel is ook in het blauw verkrijgbaar.


Walther Baby Animal – Babyalbum – 28×25 cm – 50 pagina’s – Roze

De herinneringen van de eerste dagen van je kleine zijn bijzonder en nooit te vergeten. Door een fotoalbum bij te houden zullen zelfs de kleinste details van herinneringen bewaard blijven. Bewaar de mooiste foto’s, geboortekaartjes en wenskaartjes van je baby. Schrijf als toevoeging bijvoorbeeld het eerste woordje, het lievelingseten van de kleine of de datum waarop de eerste stapjes waren gezet. Door de goede kwaliteit van dit fotoalbum worden de herinneringen goed bewaard tot het moment dat je samen met de ondertussen gegroeide “kleine” terug kunt kijken naar de eerste momenten op deze wereld.

 • Albumformaat (l x b x h): 30 cm x 30 cm x 5 cm
 • Kleur: Roze
 • Aantal pagina’s: 50
 • Type fotoalbum: Plakalbum
 • Design

SecaDesign fotoalbum insteek – Giraffe – 100 foto’s

Dit insteekalbum met giraffe uitsnede heeft handige insteekhoezen met witte achtergrond waar je eenvoudig 100 foto’s in kunt plaatsen. De kleurrijke afbeelding achter de uitsnede is eenvoudig te wisselen voor een eigen foto.

De fotohoezen zijn geschikt foto’s die maximaal 11,5×15,2 cm zijn, je schuift de foto’s eenvoudig in het album.

Kenmerken:

 • Kleur: bruin
 • Insteek fotoalbum
 • Capaciteit: 100 foto’s formaat maximaal 11,5×15,2 cm
 • Wit interieur, verticale oriëntatie
 • Buitenmaat: 16,5x14x5,5cm

Walther design – UK-277-O – By my side – Baby album

Het UK-277-O Baby Fotoalbum van Walther Design is een prachtig babyalbum met veel plek voor alle mooie foto’s met je kleintje. De kaft is voorzien van een illustratie van verschillende diertjes in een zeilbootje in verschillende pastelkleuren. Het boekje is 31 bij 28 centimeter groot, waardoor je het makkelijk in de kast zet of meeneemt naar familie. Wanneer je kiest voor foto’s van 10 bij 15 centimeter passen er wel 184 foto’s in dit Walther Design Baby Giraffe Fotoboek. Hierdoor bewaar je gemakkelijk ieder bijzonder moment in één compact boek.

Van de bijzondere momenten zoals de geboorte tot de alledaagse gebeurtenissen en leuke bezoekjes. Op die manier maak je gemakkelijk een prachtig boek waar je kind op latere leeftijd met plezier doorheen kan bladeren. Het album biedt alle ruimte voor je eigen invulling. Dus kies gerust voor foto’s in verschillende formaten of schrijf er passende teksten bij. Zo wordt het echt een persoonlijk en dierbaar boek.


Goldbuch Baby pets baby album 30×31 blue

Vrolijk blauw TURNOWSKY kinder fotoalbum als fotoboek, met goud en zilver reliëfopdruk, 60 witte pagina’s met tussenbladen van pergamijn ter bescherming van Uw foto’s tegen vuil en het vastkleven van Uw foto’s. Om de herinnering van Uw foto’s later weer opnieuw te beleven.

 • Dit fotoalbum biedt plaats voor ongeveer 336 foto’s 9 x 13 cm
 • ongeveer 224 foto’s – 10 x 15 cm
 • ongeveer 112 foto’s – 11 x 17 cm, 10 x 18 cm
 • ongeveer 112 foto’s – 13 x 18 cm.

Eindelijk zijn uw kinderen er en u gaat onvergetelijke momenten tegemoet. De eerste stapjes en het eerste kruipen, de eerste glimlach of het eerste verjaardagsfeest zijn onvergetelijke momenten. Babyfoto’s zijn iets prachtigs en moeten goed ingeplakt worden. Dit speciaal babyalbum is hiervoor uitstekend geschikt.

Gelamineerd betekent dat de omslag gedrukt wordt en daarna krijgt het een kunststof coating zodat het beschermd is tegen vuil en vocht.


Walther Design UK-142 Baby Giraffe – Babyalbum – 28 x 31 cm – Wit – 50 pagina’s

Het UK-142 Baby Giraffe Fotoalbum van Walther Design is een prachtig babyalbum met veel plek voor alle mooie foto’s met je kleintje. De kaft is voorzien van een tekening van een kleine giraffe in verschillende pastelkleuren. Het boekje is 31 bij 28 centimeter groot, waardoor je het makkelijk in de kast zet of meeneemt naar familie. Wanneer je kiest voor foto’s van 10 bij 15 centimeter passen er wel 184 foto’s in dit Walther Design Baby Giraffe Fotoboek. Hierdoor bewaar je gemakkelijk ieder bijzonder moment in één compact boek.

Van de bijzondere momenten zoals de geboorte tot de alledaagse gebeurtenissen en leuke bezoekjes. Op die manier maak je gemakkelijk een prachtig boek waar je kind op latere leeftijd met plezier doorheen kan bladeren. Het album biedt alle ruimte voor je eigen invulling. Dus kies gerust voor foto’s in verschillende formaten of schrijf er passende teksten bij. Zo wordt het echt een persoonlijk en dierbaar boek.


Insteek/Memo Fotoalbum – Hofmann – Cute Baby – 100 foto’s 10×15 cm

Fotoalbum met opdruk “Cute baby”.

Het is een memo insteek album wat wil zeggen dat je naast de foto’s eventueel nog tekst kunt schrijven.

Dit memo-album biedt plaats aan 100 foto’s in formaat 10×15 of 11×15 cm.

Productkenmerken

 • Insteek memo fotoalbum
 • 100 Foto’s
 • Foto formaat: 10×15 / 11x15cm
 • Totaal formaat album: 21,5×24,5x3cm

Kantoor en schoolKantoor en school

Vergelijkbare berichten