|

De top 7 van beste boeken die gaan over 40 jaar worden 2023

Ik ben geboren in 1983, dit betekent dat ik in 2023 40 ga worden. Volgens vele begint het leven pas bij 40 jaar, ik ben benieuwd. Wat mij iedergeval wel heel erg op is gevallen dat er vele boeken zijn geschreven voor de 40 jarige, zowel speciale boeken voor mannen als vrouwen als gender neutrale boeken.

De 7 leukste boeken voor de 40 jarige heb ik voor jou maar ook voor mijzelf op deze pagina geplaatst. Naast een boekomschrijving heb ik ook een link van Bol.com toegevoegd. De link geeft veel extra informatie weer over de boeken, via de link kun je het boek ook eenvoudig en snel bestellen.

BoekenBoeken

Eindelijk 40

De grappigste columniste van Nederland over de voordelen en niet-bestaande nadelen van veertiger zijn, herkenbaar voor iedereen die al een tijdje, of net, veertig is

Het perfecte cadeauboek voor alle ex-dertigers!

Aaf over modieus grijs, de ANWB-app, lege melkpakken in de koelkast en andere Grote Veertigerskwesties

Als je veertig wordt, hoef je geen dolende dertiger meer te zijn. En je bent ook nog lang geen vijftig. Het is, kortom, de ideale leeftijd. Aaf Brandt Corstius behandelt alle veertigers­problemen die natuurlijk eigenlijk kansen zijn: al dan niet corrigerende badpakken, het immer doorgroeien van de neus en het slinken van het geheugen. Ook neemt ze universele veertigers­wensen onder de loep zoals 1. een nieuwe carrière als yogajuf, 2. een labradoedel en 3. nooit meer actief oud en nieuw hoeven vieren.

Over kleding, stijl, familie, vriendschap, lange en toch gezellige relaties, en die grote veertigers­hobby: keihard opruimen. Het zou zelfs kunnen dat de woorden ‘tuinieren’ en ‘tevredenheid’ vallen. Een complete handleiding voor het vieren van de veertigste verjaardag is inbegrepen.


1983 Geboren 40 Jaar Tot Perfectie Gerijpt

40e verjaardag Gastenboek 40 Jaar – Dit prachtige 60 pagina’s tellende herdenkingsalbum om in te voeren en in te vullen is perfect als een 40e verjaardagscadeau voor mannen en vrouwen. Een gastenboek is een van de mooiste herinneringen aan een bijzondere dag met geliefden. Niets brengt de herinneringen aan deze momenten levendiger naar boven dan handgeschreven felicitaties en persoonlijke toewijding van vrienden en familie.

Een uitstekend gastenboek om felicitaties te schrijven voor de verjaardag van het kind, opdrachten, grappen, grappige woorden, herinneringen, ervaringen, wensen van gasten. Een onvergetelijke herinnering aan een verjaardag en een groots verjaardagsfeest. Ideaal verjaardagscadeau-idee Een gastenboek als cadeau voor hun 40ste verjaardag.

Het ideale cadeau voor een verjaardagsfeestje voor mannen en vrouwen of voor grootmoeders en grootvaders die hun 40e verjaardag vieren. wit papier; aangenaam om te schrijven en te tekenen. Een geweldig cadeau voor uw speciale dag! Elk verjaardagskind zal blij zijn met zo’n verjaardagscadeau


Verjaardagsquiz Hoera 40 jaar!

Ken jij iemand die binnenkort 40 jaar wordt? Met deze doos boordevol leuke quizvragen duikt het feestvarken terug in het verleden. Keer terug naar onvergetelijke gebeurtenissen uit de geschiedenis en de popcultuur. Welk Spaans zangduo zong ‘Macarena’? Hoe heet de aap van Ross in ‘Friends’ ook alweer? Met dit cadeau reist de jarige zo terug in de tijd! Doos met 51 kaarten.


Hoera 40 jaar! Gefeliciteerd

Boekje vol humor, illustraties en uitspraken voor iemand die 40 wordt.

Het staat nu vast: Je kunt nu echt geen popidool meer worden of op het zelfde gewicht komen van toen je 18 was.
Je interesses beperken zich voortaan tot het gevecht tegen de zwaartekracht en het onder controle houden van je chlorestorolniveau.

Maar aan de andere kant hoef je nooit meer te kamperen op een festivalweide of je af te vragen of je wel meegaat met de nieuwste modetrends… ben jev dara niet overheen gegroeid?

Geniet ervan?


Het leven begint bij 40!

Van harte gefeliciteerd met je 40ste verjaardag!
Krijg je het soms een beetje benauwd bij het idee dat er voortaan een 4 voor staat? Of ben je juist razend benieuwd naar wat het volgende decennium je te bieden heeft? Geen nood, want dit bijzondere boekje staat boordevol wijze woorden en citaten over veertig worden en verklapt de talrijke voordelen die voor 40-plussers zijn weggelegd.


Snorgids voor vrouwen van 40 plus

Een creatief boekje voor als je de 40 passeert. Met workshops korte rokjes dragen, artikelen over de veranderende relatie met je ouders en interviews met deskundigen over rimpels, botox en life-work balance.


Snorgids voor mannen van 40 plus

Snorgids voor mannen van 40+. Een teruglopende haarlijn en een zweepslag als je voetbalt met je zoon. Veertig worden is niet leuk, zou je denken.

Maar er zijn meer voor- dan nadelen om 40 te zijn.
Mannen van 40 zijn betere jagers, bemiddelaars én vriendelijkere personen dan jongere mannen. Ze zijn op de top van hun kunnen. Veertig het nieuwe dertig? Mochten ze willen die dertigers..


BoekenBoeken

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *