|

De 7 beste boeken om je trouwerij te organiseren (weddingplanner)

De bedoeling van de meeste mensen is om maar één keer te trouwen, je trouwdag vergeet je nooit meer, je wilt er positief op terug kijken. Bij een trouwerij komt veel bij kijken, dit kan veel stress opleveren, omdat je aan veel zaken moet denken.

Je kunt kiezen voor een weddingplanner, iemand die met jou wensen aan de slag gaat en jou al het werk uit handen haalt. Buiten dat dit prijzig kan zijn is het natuurlijk ook veel leuker om alles zelf te regelen.

Als jij zelf je trouwerij gaan organiseren is een goede voorbereiding wel belangrijk. Je kunt veel lezen op het internet waar je aan moet denken bij een bruiloft, maar veel makkelijker zijn de weddingplanner boeken. Hier staat alles in wat jij moet weten als jij je eigen trouwerij wil gaan organiseren.

Om je te helpen heb ik de 7 allerbeste boeken die te maken hebben met een bruiloft organiseren (weddingplanner). De boeken worden uitgebreid beschreven, om je een goed beeld te geven over de boeken heb ik een link van Bol.com toegevoegd. Deze link geeft veel extra informatie over het boek. Via deze link kun je ook eenvoudig het boek bestellen.

Bruiloft feestwinkel

Dagboek van een weddingplanner – Dé must-read ter voorbereiding op jouw trouwdag

Van het aanzoek tot de trouwdag zelf: alle facetten van het plannen en organiseren van een bruiloft komen aan bod. Aan de hand van grappige anekdotes, mooie liefdesverhalen van bruidsparen én de uitdagende situaties en struggles die je niet voorzien had, geeft Lotte je tips en inspiratie voor je eigen trouwfeest.

Want wat doe je als je prachtige Italiaanse bruiloft in het water dreigt te vallen door slecht weer? Daarnaast lezen we het verhaal van Lotte zelf, hoe ze weddingplanner werd, wat haar mooiste en moeilijkste momenten waren en waarom het elke keer weer zo bijzonder is zo’n belangrijke dag van anderen mee te maken. Rijk geïllustreerd met prachtige foto’s van de door haar georganiseerde bruiloften. Hoe kun je creatief trouwen en toch bij jezelf blijven?

Lotte weet raad én geeft waargebeurde en aansprekende voorbeelden Het ultieme cadeautje voor iedereen met trouwplannen Uniek kijkje achter de schermen voor iedereen die meer wil weten over het beroep weddingplanner Lotte is bekend door haar LINDA.tv-serie Dagboek van een weddingplanner

Lotte Groosman weet als geen ander hoe je de bruiloft van je leven kunt organiseren. Ze was een van de eerste weddingplanners van Nederland en heeft menige grote BN’er-bruiloft op haar naam staan, in binnen- en buitenland. Op Franse chateaus, Italiaanse landgoederen of op vertrouwde plekken in Nederland. Maar waar draait een bruiloft nu echt om? Lotte gelooft dat het delen van jullie geluk met de leukste en liefste mensen uit je leven het belangrijkste is. Dat kan heel groots, maar net zo goed heel intiem. Hoe je dat doet, lees je in haar Dagboek van een weddingplanner.


Trouwen doe je zo! – Organiseer je droombruiloft in 10 stappen

De leukste weddingplanner voor de mooiste dag van je leven!

Een bruiloft organiseren is al een feestje op zich! Maar waar begin je? Wat kost het allemaal? En hoe weet je zeker dat je niets vergeet?

Trouwen doe je zo! is de ultieme weddingplanner voor de relaxte bride- of groom- to be. Met het handige 10-stappenplan in dit boek organiseer jij zonder stress jouw droombruiloft. Van het prikken van de juiste datum, de zoektocht naar de perfecte locatie en het samenstellen van de gastenlijst, tot het proeven van de lekkerste bruidstaarten en het shoppen voor jullie outfits.

Elke stap staat vol tips & tricks van professionals uit de trouwbranche en eindigt met ruimte voor jouw eigen notities. Met de lijstjes en schema’s achterin het boek heb je alles bij de hand om jouw droombruiloft tot in de puntjes voor te bereiden.


Het werkboek: Zo plan je jullie perfect wedding

Het boek voor als je gaat trouwen! Daar is hij dan: hét werkboek voor het plannen van je bruiloft! Wij weten namelijk als geen ander dat het plannen van een bruiloft soms super overweldigend kan zijn.

Waar moet je beginnen als je eindelijk die prachtige verlovingsring om je vinger hebt zitten en wat zijn dingen waar je op moet letten als je bijvoorbeeld op zoek gaat naar de perfecte trouwlocatie?

Wanneer moet je welke stappen van de trouwplanning echt afgerond hebben? Onze planningtools op www.theperfectwedding.nl helpen jou daar natuurlijk bij. Maar dit boek is een perfecte toevoeging! Een musthave voor het plannen van jullie bruiloft!


Weddingplanner

De onmisbare begeleider bij het organiseren van jouw dag. Uitgebreid advies over alles wat er bij het plannen van je trouwdag komt kijken.


Het boek over trouwen – De ultieme gids voor eigenzinnige bruiloften

De ultieme gids voor eigenzinnige bruiloften Je vindt oneindig veel inspiratie voor het organiseren van een bruiloft die bij jullie past.

Het eerste boek van de succesvolle trouwblog Girlsofhonour.nl! In Het boek over trouwen – De ultieme gids voor eigenzinnige bruiloften vind je oneindig veel inspiratie voor het organiseren van een bruiloft die bij jullie past.

Als trouwblogger (Girlsofhonour.nl) en trouwfotograaf (Anouk Fotografeert) weten zussen Marit en Anouk als geen ander wat er allemaal bij komt kijken. Naast inspiratie staat het boek vol met handige tips, een checklist, notitiepagina’s, de favoriete leveranciers van Marit en nog veel meer. Dit alles is verpakt in een prachtig dik boek (182 pagina’s) met harde kaft.


Huwelijksplanner – Organiseer tot in de kleinste details de mooiste dag van jullie leven

Jullie gaan trouwen! Maar voor het zover is, moet er nog veel geregeld worden! Dankzij de to do-lijstjes, invulpagina’s en tips in deze handige planner kunnen jullie de grote dag tot in de puntjes organiseren, van feestlocatie tot bedankjes.

Met de onmisbare lijsten houden jullie het overzicht over jullie gasten, leveranciers en budget. En om de voorbereiding compleet te maken, kunnen jullie de moodboards vullen met tekeningen of knipsels van bijvoorbeeld droomjurken en decoratie. Laat het plannen maar beginnen! Gebonden uitgave met elastiek en 3 leeslinten.

Het boek over het plannen van jullie bruiloft

Het plannen van je bruiloft is nog nooit zo makkelijk & leuk geweest! Samen doorlopen we alle to do’s in dit prachtige koffietafelboek zodat jij kan genieten van een zorgeloze bruiloft! Niet geheel onbelangrijk toch? Je snapt dat we nu niet alles kunnen verklappen, maar dit staat er in ieder geval in:

1. Vragenlijsten: Hiermee krijgen jullie een goed beeld van jullie perfect wedding!
2. Moodboards: Ontwikkel jouw eigen stijl door te verzamelen wat jij leuk vindt.
3. Checklists: Een handig overzicht met wanneer je wat moet doen.
4. Tips: Hoe kun je jullie liefdesverhaal verwerken in deze bijzondere dag?
5. Inspiratie: Bekijk acht verschillende bruiloft thema’s!

Dit boek is er zodat jij jullie droombruiloft helemaal voor ogen krijgt! Dompel je onder in de wedding vibes en laat ons je meenemen in de zoektocht naar jouw perfect wedding! Met 464 pagina’s aan informatie en inspiratie.

En nog veel meer! In ons boek vind je o.a. nog nooit eerder vertoonde Real Weddings & Styled Shoots, meer dan 100 tips van experts, vragenlijsten per leveranciersmusthaves & verlanglijsten, voorbeeldthema’s en de trouwlocatie special!

Kortom: dit boek is alles wat je nodig hebt bij het plannen van een Perfect Wedding!Bruiloft feestwinkel

Vergelijkbare berichten