| |

De top 7 van de beste boeken over haren vlechten 2024

Een mooie vlecht staat altijd prachtig bij zowel bij kinderen als volwassen. Hoewel een vlecht er misschien niet zo moeilijk uitziet kan het best lastig zijn om een mooie vlecht bij iemand anders te plaatsen laat staan bij je zelf.

De boeken op deze pagina kunnen je helpen bij de het in vlechten van haren, de boeken laten niet alleen de verschillende soorten vlechten zien, maar ook de methodes hoe jij eenvoudig kunt vlechten. Stap voor stap aan de hand van duidelijke foto´s.

Om je een goed beeld te geven van de top 7 van beste boeken over haren vlechten, heb ik naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. De link geeft veel extra informatie over het boek, via de link kun jij het boek ook eenvoudig en snel bestellen.

Mooi en gezondMooi en gezond

De haarmode gids

Realiseer je eigen stylish look met deze fantastische kapsels. Met de perfecte vlecht, staart, knot of twist maak je je outfit helemaal af. Of je nu casual naar school of zakelijk naar kantoor gaat, een relaxed stranddagje of een feestelijk uitje hebt, aan je haar zal het niet liggen! Dit boek bevat meer dan 80 kapsels voor lang haar in allerlei stijlen en voor elke gelegenheid.

Creëer de meest waanzinnige looks aan de hand van stap-voor-stapbeschrijvingen, duidelijke tekeningen en prachtige foto’s van het eindresultaat. Met adviezen voor verschillende haartypen en -lengten, tips voor producten en accessoires, en varianten op de gebruikte technieken. Met de Haarmodegids is een bad hair day voorgoed verleden tijd!


Vrolijke vlechten en dotjes

Van zigzagstaartjes tot een warrige knot: de mooiste creaties voor kleine prinsesjes stap voor stap uitgelegd

Een donutdot, zigzagstaartjes, opgestoken haar of een nonchalante vlecht… wat kies je vandaag?
In dit boek vind je een heleboel leuke creaties, van snel en gemakkelijk tot iets ingewikkelder en feestelijk. Zowel sierlijke prinsesjes als ondeugende wildebrassen vinden hier hun ding.

Alles wordt stap voor stap uitgelegd met veel foto’s, zodat je gemakkelijk de instructies kunt volgen. Doe daar de talrijke tips van een ervaren kapster en styliste bij en het kan niet misgaan! Kortom, dankzij dit boek zul je vol zelfvertrouwen vragen: ‘Hoe wil je je haar vandaag, kleine meid?’


Miriam’s vlecht lessen

Ken je dat gevoel? Je ziet iemand voorbij lopen met een prachtige vlecht en je denkt: wist ik maar hoe dat moest… Met behulp van dit boek hoef je dat niet langer te denken, maar kun je zelf die prachtige vlecht maken! Verschillende haarstijlen worden stap voor stap uitgelegd, van basisvlecht tot strikvlecht en van vissengraat tot bloemenknot.

Foto’s helpen je om de leukste kapsels in je eigen haar te maken of in het haar van iemand anders. Heb je eenmaal de basistechnieken onder de knie, dan kun je eindeloos blijven variëren. Genoeg om elke dag van het jaar weer een ander kapsel te creëren!


Haren invlechten Voor gevorderden

Boek Haren Invlechten Voor Gevorderden geschreven door Marlene Roodbol uitgegeven door Hareninvlechten.NL Dit boek geeft talloze fantastische invlechten. Veel spectakel en veel duidelijke foto’s waar alle vlechttechnieken worden uitgelegd


Pluk voor pluk – leren vlechten!

Is vlechten moeilijk? Nee hoor en jij kan het ook! Met dit boek wil je meteen aan de slag. Het wordt pluk voor pluk duidelijk hoe je de mooiste vlechten kunt maken. Dit boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Met een duidelijke stap-voor-stap uitleg, praktische tips en inspiratiefoto?s maak jij de mooiste vlechten. Droomt jouw dochter er ook van om met een mooi vlecht naar school te gaan? Jij kunt hiervoor zorgen! Bekijk snel de instructies en ga lekker aan de slag!


Vlechtjes maken

Op Instagram is Matti Airola een ware hit met foto’s en filmpjes van hoe hij de haren van zijn dochters vlecht. En met dit boek kun jij dat ook!

Een tiara-vlecht voor een prinsessenfeest? Opvallende kattenoor-vlechten voor een dieren-verkleed-fuif? Megastoere cornrow-vlechten voor een luidruchtig discofestijn? Of superdeftige netjes-vlechten voor een chic tuinpartijtje? Dit boek geeft stap-voor-stapinstructies voor twintig schitterende vlechten voor twintig verschillende feestgelegenheden – maar je mag ze óók gewoon op een doordeweekse dag maken, hoor!


Haren invlechten

Dit handzame boek leert je aan de hand van duidelijke stap voor stap foto’s zien hoe je moet invlechten. Je begint met de makkelijke basisinvlecht en daarna komen de opvlecht, vissengraat, diadeemvlecht, meander, hartjesvlecht, verspringende vlecht en nog veel meer aan bod.
Geschikt voor links- en rechtshandigen. Voor iedereen die een Rapunsel in zijn omgeving heeft die verlangend vraagt om wat creativiteit in het haar. Dit boek is de oplossing omdat het ook leuk is om met de vlechtdraagster samen een vlecht te kiezen.

Met veel duidelijke foto’s en daarnaast staat kort beschreven wat je moet doen, en hoe het er in de praktijk uit ziet. De foto’s van het kapsel laten verschillende kanten zien.
het ringbandje zorgt ervoor dat het boek opengeslagen op tafel blijft liggen zodat je rustig kunt doorvlechten. Bij elke vlecht wordt de tijdsduur aangegeven.

De opvolger van dit boek is voor gevorderden: Haren invlechten: De volgende stap


Mooi en gezondMooi en gezond

Vergelijkbare berichten