De top van de 10 leukste schoolagenda’s voor 2023 / 2024

Eind augustus 2023 beginnen de eerste scholen weer. Zelf vond ik de schoolagenda één van de leukste dingen van het nieuwe schooljaar. Een agenda uitzoeken die helemaal bij je past. Ik heb een schoolagenda gehad van striphelden, maar ook voetbalagenda´s.

Tegenwoordig is de keuze helemaal uitgebreid en luxe, om je een beetje te helpen heb ik de 10 mooiste, leukste, grappigste en beste schoolagenda’s voor je op een rij gezet.

De schoolagenda’s worden uitgebreid beschreven, om je een goed beeld te geven heb ik ook een foto en een link van Bol.com toegevoegd. De link geeft nog extra informatie. Als je op de link klikt krijg je nog meer van de schoolagenda te zien, via de link kun je de agenda ook zeer eenvoudig bestellen.

Kantoor en schoolKantoor en school

National Geographic Junior Schoolagenda 2023-2024

De National Geographic Junior schoolagenda ziet er niet alleen stoer uit, je leert ook nog eens een heleboel over wilde dieren en woeste natuur! Met leuke spelletjes, interessante weetjes, challenges, grappige memes en natuurlijk de toffe kaft heb je zeker weten de coolste agenda van de klas.

Donald Duck Schoolagenda – 2023-2024

Heerlijk toch, zo’n chagrijnige eend die altijd pech heeft?
Guess what… Donald Duck is al jaren de best verkochte schoolagenda van heel Nederland. Dat kan geen toeval meer zijn!


PANNA! Voetbalagenda 2023-24

Hij is er weer: de nieuwe PANNA! Voetbalagenda 2023-2024. Vol leuke top tien-lijstjes, mooie paginagrote foto’s van de grootste Nederlandse en buitenlandse talenten en de grappigste moppen. En natuurlijk handige pagina’s om je schoolrooster in te vullen of je huiswerk. En natuurlijk je eigen wedstrijd van dat weekend.

We hebben ook alle duels van Oranje voor je op een rij gezet. Dan weet je wanneer je je vader of moeder lief moet aankijken en vragen of je langer mag opblijven. Bij de pagina’s van elke week vind je telkens een portret. Een foto van een bekende speler met enkele leuke weetjes. Denk aan Gavi, Martin Ödegaard, Kylian Mbappé, Victor Osimhen, Khvicha Karatskhelia, Erling Haaland en Jurriën Timber. Plus een Throwbacksicky. Onze gekke mascotte vertelt je iets over een bijzonder voetbalmoment dat op die datum plaatsvond. Ook vind je kaarten, die je kent van aardrijskunde, maar dan met daarop alle Nederlandse kampioenen en een van alle wereldkampioenen.

Rate Je Reet!
Daarnaast vind je nog diverse andere handige pagina’s om lijstjes in te vullen of informatie te noteren. En natuurlijk een verjaardagskalender waarop je ook de verjaardagen van de beste voetballers uit de hele wereld aantreft. Verveel je je, kun je de footy tic-tac-toe spelen en het hele jaar door kun je eigen groei bijhouden in het voetbal door het invullen van de Rate Je Reet! En natuurlijk kom je in de PANNA! Voetbalagenda aankondigingen tegen van onze leuke YouTube-video’s en veel lijstjes!

Welke? Denk aan tien leuke voetbaluitspraken, tien voetballers die ook uitblinken in andere sporten, de tien moeilijkste voetbalnamen, tien Haaland-records, de tien meest succesvolle vrouwenteams en tien dingen die je ook kunt doen van het jaarsalaris van Kylian Mbappé! En welke supertalenten op de paginagrote posters? Denk aan Mike Kleijn (Feyenoord), Isaac Babadi (PSV), Julian Rijkhoff (Borussia Dortmund), Gabriel Misehouy (Ajax), Mikki van Sas (Manchester City) en Dean Huijsen (Juventus).


Minecraft Schoolagenda – 2023-2024

Now check this! Het blijft niet bij ff een spannende game spelen, Minecraft neemt jou hele schooljaar mee op sleeptouw! Scoor nù deze agenda als je durft…


Loesje Studieagenda – 2023-2024

De dame die we al decennialang kennen maar die feitelijk niemand kent.
Haar teksten hebben al vele mensen voor jou aan het denken gezet.
Elke week een pakkende quote ter inspiratie!


Garfield Schoolagenda – 2023-2024

Ken jij een dikke rooie kater die van lasagne houdt? Niet? Je hebt hem zojuist gevonden!
Als jij van katten houdt en van geinige comics, dan is deze schoolagenda voor jou een absolute must have!


A-Journal 16 Maanden Agenda 2023/2024 – Lila

Hij is er weer, de nieuwe schoolagenda 2023-2024 van A-Journal. Een handige agenda waar je echt iets aan hebt!Vol handige checklists en ruimte voor to do’s, not to do’s, goals, briliant ideas, favorite coffee spots en nog veel meer! Kortom, genoeg ruimte voor leuke plannen en creatieve ideeën.

Een overzichtelijke agenda om alles uit het leven te halen wat erin zit zonder de controle te verliezen.. Met deze fijne agenda voor 2023-2024 vergeet je niets en ga je fluitend door het nieuwe school- of studiejaar. Hoe lekker is dat?Looptijd: 28 Augustus 2023 tot 5 Januari 2025


Harry Potter Schoolagenda – 2023-2024

Denk je aan Harry Potter dan denk je aan Hogwarts. Heb jij alle boeken gelezen? Ben jij een echte fan? Vast wel. Dan is dit je kans om dat een heel schooljaar lang te laten zien!


Blond Amsterdam, Even Bijkletsen Back to school agenda

Start jouw nieuwe schooljaar met onze kleurrijke agenda. Met vrolijke tekeningen en sierlijke letters worden de maanden aangegeven. Onmisbaar voor jouw huiswerk, cijfers en afspraken. Tevens staan in de agenda de nationale feestdagen en dagen zoals Pindakaasdag, die wil je niet missen!

De agenda heeft een A5 formaat, een ringband en handige tabbladen voor iedere maand.
Zo vrolijk is je nieuwe schooljaar nog nooit begonnen!


CreaChick Schoolagenda 2023 – 2024

Dit is je kans om volledig in CreaChick-stijl op school te verschijnen! Haar heerlijke creatieve doodles vind je terug op alles wat je nodig hebt om het schooljaar goed te beginnen: een agenda, etui, multomap, rekbare boekenkaften, etiketten, schriften en een gymtas!


Kantoor en schoolKantoor en school

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *