| |

De 7 sleeves sets voor je Pokémon, Magic the Gathering en Yu-Gi-Oh kaarten

Sleeves voor te Trading Card Games zijn plastic kaarthoezen die worden gebruikt om verzamel- / speelkaarten beschermen tegen slijtage. Deze hoezen fungeren als een beschermend omhulsel van plastic dat de kaarten beschermt tegen beschadiging, zoals krassen en buigen. De Sleeves zijn populair geworden onder liefhebbers en verzamelaars omdat de kaarten in goede staat blijven en hierdoor ook geen waarde vermindering krijgen.

De sleeves worden gebruikt voor o.a. Magic: The Gathering, Pokémon, Yu-Gi-Oh! en KeyForge. Ook voor normale speelkaarten kunnen de sleeves gebruikt worden.

Voor deze pagina heb ik de 7 beste sleeves sets voor Europese kaarten voor je op een rij gezet. De Japanse kaarten hebben vaak een ander formaat. De sets worden uitgebreid beschreven om je een goed beeld te geven van de sleeves. Als extra heb ik ook nog een link van Bol.com toegevoegd. Deze link geeft extra informatie over de sleeves en via de link kun jij de sleeves eenvoudig en snel bestellen.

TCG Sleeves – Blanco Clear – Store Safe Ultra Pro (Standard Size)

Dit zijn Deck Protectors voor jouw kaarten. Ben jij heel zuinig? Of hecht je veel waarde aan een spel? Dan zijn deze 100 Sleeves ideaal voor jou! Deze transparante zachte sleeves zijn speciaal voor jouw kaarten. Dit pakje bevat 100 deck protectors.

Kenmerken:

  • De sleeves zijn 6,7 cm x 9,4 cm. Standaard Pokémon en Magic The Gathering kaarten zijn 6,3 cm x 8,8 cm. De kaarten zitten dus heel ruim in de sleeves.

Dragon Shield Perfect Fit Clear Transparant Inner Card Sleeves

Ben jij zuinig op je collectie speelkaarten? Dan zijn deze sleeves iets voor jou!

Deze perfect fit sleeves (63x88mm) passen precies over speelkaarten zoals die van Pokémon.

Deze sleeves worden o.a. gebruikt voor het opbergen van kaarten of het zogenoemde ‘double-sleeven’, waarbij de kaart met deze sleeve in een wat grotere ‘speel-sleeve’ wordt gedaan. Deze ‘speel-sleeve’ is apart verkrijgbaar. Uiteraard PVC-vrij.

Dit product bevat 100 perfect fit sleeves voor 100 kaarten.


Gamegenic Prime Sleeves Black (100)

Deze zwarte Prime Sleeves bieden een hoogwaardige bescherming voor standaard formaat kaarten van maximaal 64x89mm.


Yu-Gi-Oh Dark Hex Sleeves (50 st.)

Asmodee SLEEVES YGO Dark Hex

  • Foil
  • Glimmend
  • Zwart

Sleeves matte Standard Value Pack (200 stuks)

Deze Matte Sleeves Value Pack bevat maar liefst 200 sleeves in standaard formaat voor een grote collectie speelkaarten. Deze transparante matte sleeves bieden een hoogwaardige bescherming voor standaard formaat kaarten van maximaal 64x89mm.


Collected Sleeves Voor Pokémon Kaarten – 100 Stuks

Bescherm en behoud de waarde van al jouw Pokémon kaarten met de Card Sleeves van Collected. Bij het versturen of bewaren van de kaarten onstaan snel beschadigingen en dubbelgevouwen randen. Dit is eenvoudig te vermijden met goede kaart Sleeves.

Maximale bescherming
De Card Sleeves staanbekend om de meest eenvoudig bescherming voor jouw trading cards. Deze Sleeves beschermen al jouw kaarten tegen krassen, vocht en dubbelgevouwen randen. Voor de maximale bescherming wordt wel aangeraden om ook Toploaders te gebruiken.

Voordelen
– Eenvoudig je kaarten sleeven
– Geschikt voor bijna alle trading cards
– Maximale bescherming tegen zonlicht en vocht
– Gegarandeerd waardebehoud van je kaarten

Jij als Pokemonliefhebber weet als geen ander dat elk krasje, buiging of scheurtje zorgt voor een waardevermindering. Dit voorkom je door je kaarten veilig op te bergen in de speciaal ontwikkelde Sleeve hoezen van Collected.


Dragon Shield Standard Sleeves Matte – Ruby Rood (100 ct ) In Box

Dragon Shield is de meest vooraanstaande partij in het produceren van beschermhoesjes voor jouw deck. ​

  • Fijne shuffle zorgt voor de meest prettige speelervaring
  • Kleur: ruby
  • 100 sleeves
  • Opbergdoosje

Geschikt voor het spelen in toernooien en aan de keukentafel beschermen deze sleeves je kaarten tegen slijtage.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *