|

De 10 mooiste verzamelmappen voor o.a. Pokémon kaarten.

De verzamelmap voor Pokémon-kaarten is een essentieel item voor elke enthousiaste verzamelaar vanwege de organisatorische voordelen. De map biedt voldoende ruimte voor het opbergen en ordenen van kaarten, zodat verzamelaars hun collecties gemakkelijk kunnen bijhouden. Een ander voordeel van de verzamelmap is dat deze de kaarten beschermt tegen beschadiging.

In de loop van de jaren zijn er vele verschillende Pokémon mappen uitgebracht. Voor deze pagina heb ik de 10 leukste, mooiste en handigste Pokémon verzamel mappen voor je op een rij gezet. De mappen worden uitgebreid beschreven en ik heb een link van Bol.com toegevoegd.

Nolad® Verzamelmap Geschikt voor 920 Pokémon kaarten

Ben je op zoek naar een verzamelmap waarin je al je zeldzame en gespaarde Pokémon kaarten in kwijt kunt? Gelijk heb je! Pokémon kaarten raken snel kwijt of beschadigen waardoor ze minder lang mee gaan. Tijd voor een oplossing dus. Dit prachtige album is ideaal om al je kaarten veilig op te kunnen bergen. Het unieke design zal de aandacht trekken van andere verzamelaars op het moment dat ze het zien en herinnert je aan de Pokemons wereld. De waterdichte hoes zorgt voor een betere bescherming, waardoor deze verzamelmap een geweldige manier is om uw verzamelingen op te slaan en weer te geven op de lange termijn. Bij dubbelzijdig gebruik passen er maar liefst 920 kaarten in!

920 KAARTEN
In tegenstelling tot de meeste verzamelmappen, bewaar je met deze A4 verzamelmap tot wel liefst 920 kaarten. Wil je de Pokémon kaarten liever enkelvoudig bewaren? Dan kun je er gemakkelijk 460 pokemon kaarten in kwijt. Ideaal voor de diehard Pokémon verzamelaars met de gehele collectie! Voeg tijdig deze praktische verzamelmap toe aan uw winkelwagen, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar je favoriete kaarten.

OPTIMALE BESCHERMING
De kans is groot dat jouw Pokémon kaarten ergens los opgeborgen liggen in de kast of in een doos. Zonde, want op deze manier raak je niet alleen je kaarten kwijt, ook worden ze dof en lelijk door de jaren heen. Met dit vernieuwde verzamelalbum is dit verleden tijd. Geen zorgen meer over verlies en/of beschadigingen en altijd binnen handbereik.

HOOGWAARDIGE KWALITEIT
De map is vervaardigd uit premium kwaliteit materiaal, waarmee u jaren vooruit deze prachtige verzamelmap. De 3-laagse buitenkant bestaat uit stevig EVA-materiaal en biedt een comfortabele houvast van buiten en een sterke bescherming van binnen. Kort samengevat betekent dit dat dat de map; waterdicht, krasbestendig, stofdicht en lekvrij is. De map beschikt over een sterke en duurzame rits die kindvriendelijk is. Via de transparante vellen met vakken voor de kaarten blader je door je collectie heen zonder je zorgen maken over het beschadigen van je kaarten. Via de sterke metalen ringen haal je de vellen makkelijk los indien nodig.

Leuk & origineel cadeau
Pokémon verzamelkaarten zijn en zullen altijd een populair cadeau onder kids & verzamelaars blijven. Niet alleen blijven accessoires zoals deze een origineel cadeau door de jaren heen, ook brengt het leuke herinneringen op bij volwassenen. Want laten we eerlijk zijn; we zijn er allemaal dol op geweest. De verzamelmap is het ideale cadeau om te geven en te krijgen. Iedereen die trots is op zijn of haar verzameling kaarten zal blij zijn om deze verzameling overal veilig mee naartoe te kunnen nemen.

Geschikt voor diverse verzamelkaarten
Onze Verzamelmap is geschikt voor standaard formaat kaarten zoals Pokémon, Fuji mini Polaroid foto’s, Yu-Gi-Oh Card Game, Skylanders, Voetbalkaarten, Baseball Kaarten, MTG Card Game, Dutch Blitz Card Games, etc. (De Trading Cards zijn NIET inbegrepen). Maak iedereen vanaf het begin al enthousiast met jouw collectie!

Voordelen van de Nolad® Verzamelmap:

 • Spaar tot wel 920 verzamelkaarten
 • Robuuste bouw (geschikt tegen stoten en vallen)
 • Behoud de waarde van iedere verzamelkaart
 • Geschikt voor diverse verzamelkaarten
 • Inclusief handige draagband
 • Leuk om als cadeau weg te geven

Pokémon Verzamelmap 4-pocket Pikachu

Ben jij opzoek naar een geweldige Pokémon verzamelmap. Bewaar nu al jou geweldige Pokémon Kaarten in deze geweldige Pikachu Verzamelmap. Deze verzamelmap heeft een geweldige Pikachu artwork en heeft per pagina 4 vakjes voor jouw Pokémon Kaarten.

Bevat 10 pagina’s


Questmate TCG Verzamelmap

Heb jij ook een overvloed aan zeldzame kaarten, en wil je deze zo goed en veilig mogelijk bergen?

Onze Verzamelmap bestaat uit slechts de beste kwaliteit kunststof zodat jij maar liefst 360 kaarten kunt beschermen tegen vloeistoffen, vuil en verkleuringen.

Altijd al jouw kaarten willen verdedigen? Het is nu mogelijk!

 • Past ook met card sleeves
 • Overzichtelijk portfolio
 • Side-loading
 • Ook geschikt voor kinderen
 • Waterafstotend
 • Maximale bescherming
 • Met 3 sideload card sleeves

Handig in gebruik
Mede dankzij de vloeiende ritssluiting en de Side-Load zijvakken, kun jij de kaarten snel en moeiteloos op de gewenste plek bewaren. Hou jij van de orde bewaren en wil jij de kaarten op volgorde plaatsen? Met de dubbelzijdige map van Questmate kun jij het doen op jouw manier!

Ook ideaal voor kinderen
Wil je dat je kleintje niet betreurd thuiskomt van school met een kapotte, of in het ergste geval, geen kaarten? De map past perfect in de rugzak van jouw kleintje, zodat hij zorgeloos en vol blijdschap kan genieten van het ruilspel tijdens de pauzes!

Overzichtelijk portfolio
Naast het feit dat de Verzamelmappen dubbelzijdig zijn, kun je jouw lievelingskaart gemakkelijk vinden onder andere dankzij de zwarte achtergrond van jouw gloednieuwe portefeuille. Van laag naar hoge HP, evaluaties of in energie ordenen? Doe het op jouw manier met de luxe Questmate Verzamelmap!

Waterafstotend materiaal
Voorkom niet alleen knikken en vuil, maar is ook dankzij het waterafstotend kunstleer en stevige ritssluiting waterafstotend! Maak je dus geen zorgen meer tijdens het vervoeren van je kostbare collectie.

Geschikt voor meerdere soorten trading cards
Old-School, MTG of New Era? Verzamelaar of trader? Questmate maakt geen onderscheid en heeft zijn krachten gebundeld bij het ontwikkelen van de duurzame en robuuste Verzamelmap. Wij hebben ervoor gezorgd dat iedereen kan genieten van zijn of haar hobby!


TradingCardPro – Zwarte verzamelmap geschikt voor Pokémon kaarten

Neem nu al je kaarten veilig mee in deze luxe kwaliteit verzamelmap. Deze verzamelmap is geschikt voor Pokémon en Yugioh kaarten. De map heeft ruimte voor 360 van je mooiste kaarten. De ideale map voor een goede bescherming van je verzameling en je hebt meteen een mooi overzicht van al je kaarten.

KWALITEIT: De verzamelmap is gemaakt van de beste materialen en is hierdoor goed stevig en duurzaam. Je kan je verzameling kaarten makkelijk in de vakjes schuiven zodat deze zijn beschermd tegen stof en tegen beschadigingen.

GROTE CAPACITEIT: De map heeft 20 pagina’s die ieder ruimte hebben voor 18 kaarten, hierdoor heeft de map ruimte voor 360 van jouw mooiste kaarten.

IDEALE MAAT: De kaartvakjes hebben de afmeting 6,9 cm x 9,2 cm. Hierdoor is de map niet alleen geschikt voor Pokémon Kaarten maar ook voor: YuGiOh kaarten, Dragon ball z kaarten, Minecraft kaarten en natuurlijk voor foto’s die binnen de afmetingen passen.

CADEAU: De verzamelmap is het ideale cadeau om te geven en te krijgen. Iedereen die trots is op zijn of haar verzameling kaarten zal blij zijn om deze verzameling overal veilig mee naartoe te kunnen nemen.

DIVERSE KLEURENOnze verzamelmappen zijn verkrijgbaar in diverse mooie kleuren zoals zwart, rood en roze. Perfect als je jouw verschillende sets wilt bewaren in verschillende kleuren!

Kenmerken:

 • Plek voor 360 kaarten
 • Waterdicht
 • Makkelijk mee te nemen
 • A4 formaat
 • Flexibele kaft met elastiek
 • Premium kwaliteit

Verzamelmap geschikt voor speelkaarten – Waterproof – 900 Kaarten

Met de Verzamelmap ontworpen voor speelkaarten bewaar je al je favoriete speelkaarten netjes en veilig. De Verzamelmap biedt je kaarten bescherming tegen vuil, stof, krasjes en vocht. Bewaar tot liefst 900(!) kaarten in 50 beschermende insteekbladen en sluit de map veilig af met een sterke ritssluiting.

 • Geschikt voor 900(!) kaarten
 • Ontworpen door liefhebbers van Pokémon
 • Geleverd met handige polsband, zodat je het niet kan verliezen.
 • Ritssluiting
 • Sterk en kindvriendelijke design
 • Spatwaterdicht
 • Eenvoudig kaarten dubbelzijdig insteken

Verzamelmap met toploaders en card sleeves– verzamelmap geschikt voor 900 Pokémon kaarten

Verzamel jij verzamelkaarten? Zo ja, dan weet jij hoe belangrijk het is om je kaarten goed te bewaren en niet los ergens neer te leggen. Je losse kaarten raken beschadigd en misschien zelfs kwijt. Deze verzamelmap is ideaal voor het bewaren van je kaarten! Al je kaarten passen in een mooie map waarin ze bewaard en beschermd worden. Er passen in totaal 900 kaarten in de map. Is dat niet genoeg? Geen probleem! Door de 3 ring design kun je gemakkelijk kaartvakken toevoegen, wellicht van een andere map. Naast de map krijg je ook nog eens 25 gratis toploaders erbij! Deze bieden optimale bescherming aan. Zo kun je jouw meest zeldzame kaarten extra beschermen en mooi aan iedereen laten zien.

✓ Hoge kwaliteit

Deze verzamelmap is gemaakt van hoge kwaliteit PU materiaal. Dit zorgt ervoor dat de map: waterdicht, stofdicht en krasbestendig is. Daarnaast is de rits stevig en gebruiksvriendelijk. De kaartvakjes in de map zijn de ideale grootte waardoor je jouw kaarten er gemakkelijk in kan schuiven. Daarnaast bieden ze goede bescherming aan. Ook zijn ze erg stevig, dus kan je op je gemak door de map bladeren zonder je zorgen te maken over scheurtjes in de bladzijden. Aan de bovenkant van de map heb je ook nog een stevige polsband, zo kan je jouw map gemakkelijk overal meenemen.

✓ Gratis toploaders en cardsleeves

Bij aankoop van de verzamelmap krijg je 25 toploaders en 100 card sleeves helemaal gratis! Hiermee kan je jouw kaarten optimaal beschermen tegen verkleuring of kreukels. Eerst doe je de kaart in de card sleeve om het te beschermen tegen kleine krasjes en daarna doe je de kaart ,die in de card sleeve zit, in de toploader zodat het nog beter beschermt is. Dit is niet alleen interessant omdat je kaarten hierdoor mooi blijven, maar het kan je later ook nog wat opleveren. Verzamelkaarten die in goede staat zijn worden namelijk steeds meer waard. Deze toploaders, card sleeves en verzamelmap helpen de kaarten in goede staat te houden en kunnen dus ook als een investering worden gezien voor later!

✓ Plek voor 900+ kaarten

De map heeft 50 pagina’s. Elke pagina heeft 9 dubbelzijdige kaartvakken. In totaal dus plek voor 900 kaarten. Maar als je toch nog meer kaarten wilt toevoegen, dan kan dat! Via de sterke metalen ringen voeg je extra vellen makkelijk toe.

✓ Leuk cadeau

Een verzamelmap als deze is vrijwel een tijdloos cadeau. Onder kinderen en verzamelaars zijn verzamelmappen erg populair. Zij kunnen hun trotse verzameling overal veilig meenemen. Maar ook voor veel andere mensen is deze map erg interessant. Want bijna iedereen heeft ooit in zijn of haar leven kaarten verzamelt. Deze map kan helpen die mooie herinneringen naar boven te brengen.


Luxe Verzamelmap voor 400 kaarten – Geschikt voor o.a. Pokémon kaarten

Ben je op zoek naar een verzamelmap waarin je al je zeldzame en gespaarde Pokémon-, Yu Gi Oh- en nog veel meer kaarten in kwijt kunt? De Verzamelmap is hiervoor de perfecte keus! Dit prachtige verzamelalbum is ideaal om al je kaarten veilig op te kunnen bergen. Het unieke design zal de aandacht trekken van alle andere verzamelaars. De waterdichte hoes zorgt voor een betere bescherming, waardoor deze verzamelmap een geweldige manier is om uw verzamelingen op te slaan en weer te geven op de lange termijn.

400 kaarten Capaciteit

De verzamelmap wordt geleverd met 50 verwijderbare 4-pocket kaarthoezen, dubbelzijdig te gebruiken, het kan in totaal 400 kaarten bevatten. Het ontwerp van de verzamelmap met 3 ringen zorgt ervoor dat je meer of minder pagina’s kan toevoegen of weghalen.

Premium en duurzaam materiaal
Deze verzamelmap is gemaakt van hoogwaardig waterdicht imitatieleer, de uitstekende naaitechnologie met gesloten ritssluiting, houdt je kaarten georganiseerd, stofvrij en waterdicht. Het extra ontwerp van de polsband maakt het overal gemakkelijk mee naar toe nemen.

Compatibel met meerdere standaardkaarten
De ruilkaarthouder is compatibel met kaarten van verschillende standaardformaten, zoals voetbalkaarten, honkbalkaarten, speelkaarten, hockeykaarten en mini-polaroidfoto’s enz.

Origineel ontwerp en speciaal cadeau
Ons kaartenboek met een uniek schattig ontwerp, kleurrijke omslag met enkele kleine klauwen is aantrekkelijker voor kinderen. De kaarthoudermap is de perfecte cadeaukeuze voor kinderen en iemand die graag kaarten verzamelt.

Toepasselijke kaart
De verzamelmap is compatibel met standaardkaarten zoals Pokémon, Fuji mini Polaroid-foto’s, Yu-Gi-Oh Card Game, Skylanders, Football Cards, Baseball Cards, MTG Card Game, Dutch Blitz Card Games, enz.


Clevir® verzamelmap 900 – Geschikt voor 900 Pokémonkaarten 

Als jij een echte verzamelaar bent, dan is het belangrijk om je Pokémonkaarten goed op te kunnen bergen. Het nieuwste product van Clevir® is de 9 pocket binder. Deze verzamelmap is geschikt voor 900 Pokémonkaarten. Steek ze erin en wees trots je verzameling! Door de rits van de binder dicht te doen zitten jouw kaarten extra veilig.

De binder heeft een uniek design. Wat is jouw favoriete Pokémon? Op de achterkant kan je een Charmander, Bulbasaur en Squirtle herkennen.

Voordelen

 • Mega veel opbergruimte: Deze map heeft 50 pagina’s, dus er kunnen wel 900 kaarten in!
 • Hoogwaardig materiaal: Het Pokémon-album is gemaakt van PU-materiaal, dat spatwaterdicht, krasbestendig en stofdicht is. De vakken scheuren niet snel uit en je kaarten zullen er zeker niet uit vallen. De beste bescherming voor je kaarten dus!
 • Uniek ontwerp: Onze albums hebben alleen de mooiste ontwerpen met de mooiste bedrukking en heldere kleuren.
 • Mooi cadeau: Pokémon producten zijn zeer populair als cadeau voor kinderen en voor volwassenen ook pure nostalgie een herinnering aan de kindertijd van een volwassene.

Verzamelmap voor 360 kaarten – Geschikt voor o.a. Pokémon, Yu-Gi-Oh en Magic

Heb je waardevolle kaarten die je veilig wilt bewaren? Dan is deze verzamelmap precies wat je zoekt! Bestel nu het verzamelalbum en ontvang het binnen twee dagen gratis in huis.

Daar is dat moment. Je opent het pakje kaarten, kijkt naar wat er tussen zit en daar is die eindelijk, Charizard! Deze en al jouw waardevolle kaarten wil je graag veilig opslaan in een Pokémon verzamelmap waar ze makkelijk in en uit te halen zijn. Daarnaast ben je zo trots op je collectie dat je er regelmatig door je Pokémon map voor kaarten bladert en blij wordt van transparante pockets waarmee je veilig jouw kaarten kan bewonderen.

Voor de échte verzamelaar is de uitgebreide 360 kaarten Pokémon verzamelmap uitgebracht. De grote map beschermt jouw Pokémon, Yu-Gi-Oh, Magic of ander soortgelijke kaarten optimaal. Door de 9 pockets met opening aan de zijkant zijn de kaarten eenvoudig, kras- en vouwvrij in en uit te schuiven. Zo kan de verzamelaar die met zijn kaarten het spel speelt ze makkelijk gebruiken voor de match en hierna veilig opbergen in de 9 pocket.

Iedere map is voorzien van 20 dubbelzijdige pagina’s, waarop elk 9 pockets (20x9x2=360 kaarten). Hiermee heb je alle ruimte om jouw favoriete kaarten veilig, krasvrij en sluitvast op te bergen.

Het zwarte verzamelmap Pokémon is makkelijk op te bergen en staat door de neutrale kleur ook goed in iedere kast. Met de elastieke sluiting open en sluit je het verzamelalbum probleemloos. De flexibele kaft gemaakt van kunststof maakt het makkelijk om door de map te bladeren en biedt optimale bescherming voor jouw kaarten. Meerdere mappen zijn stabiel op te stapelen of netjes naast elkaar te plaatsen.

De echte verzamelaar heeft nooit genoeg kaarten. Zodra jouw collectie groeit zal je merken dat je aan één map niet genoeg hebt. Hierom geven we standaard kortingen bij aanschaf van meerdere mappen, zodat jij je collectie betaalbaar kan beschermen. Zo hou jij extra geld over om nog net dat ene pakje te kopen, waar eindelijk die legendary in zit waar je zo lang naar op zoek was.

Bestel vandaag nog jouw verzamelalbum en we leveren het gratis binnen twee werkdagen aan huis.

Het Pokémon, Yu-Gi-Oh of Magic kaarten verzamelalbum is ruim genoeg voor 360 kaarten en niet uitbreidbaar. Kaarten op de afbeelding zijn niet inbegrepen.


Verzamelmap – geschikt voor 240 o.a. Pokemon Kaarten

Ben jij fan van het verzamelen van verzamelkaarten zoals bijvoorbeeld pokemonkaarten? Dan is dit wat je zoekt!

Ideaal om je verzameling in op te bergen.

 • Gaaf design
 • A5 formaat, ideaal voor jouw kaarten!
 • 240 kaarten in op te bergen (dubbelzijdig opbergen)
 • Flexibele kaft!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *