|

De top 10 van beste boeken over minecraft 2024

Minecraft is zonder twijfel één van de populairste spellen van dit moment. In totaal zijn er wereldwijd meer dan 238 miljoen exemplaren verkocht en in 2021 waren er maandelijks meer dan 140 miljoen actieve spelers.

Minecraft is een spel waarbij je als speler vrij kan rond lopen door een virtuele wereld, zonder hier een missie of een doel moeten uitvoeren. Het belangrijkste kenmerk van het spel is het reizen en ontdekken van grotten, kerkers, landschappen, maar ook het bouwen van gebouwen en voorzieningen.

Minecraft wordt niet alleen veel gespeeld er is ook veel geschreven over het spel. De 10 beste boeken over Minecraft heb ik voor je op een rij gezet. Om je een goed beeld te geven van de boeken heb ik naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst.

De link van Bol.com geeft veel extra informatie over het Minecraft boek, waaronder de waardering en de recensies van de lezers. Via de link kun je het boek eenvoudig en snel bestellen.

BoekenBoeken

Minecraft – Alles over Survival

Dit officiële Minecraft handboek leert jou overleven in jouw favoriete game! Leer hoe je hulpmiddelen vindt, uitrustingen maakt en jezelf beschermt tegen mobs.

De wereld van Minecraft is klaar om verkend te worden. Maar er dreigt gevaar op elke hoek, dat het zelfs de dapperste avonturier moeilijk maakt! Dit officiële Minecraft boek ‘Alles over survival’ helpt je overleven. Leer hoe je allerlei hulpmiddelen vindt, een uitrusting maakt en jezelf beschermt tegen vijandige mobs. Dankzij de kennis en tips van de Mojang-experts is dit de ultieme survivalgids voor nieuwe Minecrafters.


Minecraft Epische Basis

Ben jij een meesterbouwer? Boordevol unieke bouwwerken en handige stappenplannen! Dit boek vol epische basissen is een must-have voor nieuwe én ervaren Minecrafters.

Ben jij een meesterbouwer? Op zoek naar inspiratie voor jouw volgende epische bouwwerk? Zoek niet verder! Ontdek de legendarische bouwwerken van De Twaalf, een gilde van meesterbouwers die niet kunnen wachten om hun bouwwerken aan jou te laten zien – van zwevende luchtschepen tot onderwater-burchten.

Leer hoe je geweldige basissen in verschillende thema’s kunt bouwen én hoe je uitdagende structuren en complexe redstone-mechanismes kunt creëren. Boordevol unieke bouwwerken en handige stappenplannen! Dit boek vol epische basissen is een must-have voor nieuwe én ervaren Minecrafters.


Minecraft Creative Handboek

Ben jij geen fan van enge mobs? Bouw je het liefst in alle rust aan geweldige bouwwerken? Duik dan mee de Creative-modus in en ontwerp er op los met dit officiële Minecraft Creative-handboek! Volg de handige instructies om je eerste bouwwerken te voltooien, ontdek de beste tips over verlichting, bouwthema’s en nog veel meer. Inclusief deskundig advies van professionele bouwers om je te inspireren!


Minecraft – Mini-bouwwerken

Leer hoe je 20 bliksemsnelle Minecraft-bouwwerken ontwerpt, bouwt en aanpast, van brandweervliegtuigen en onderzeeërs tot verborgen bunkers en videogames. Er is zelfs een vliegschool voor superhelden! Met dit boek vol gedetailleerde instructies, blokhacks en bouwtips zorg je ervoor dat je jouw bestaande vaardigheden nog beter kunt toepassen én leer je oneindig veel nieuwe trucs! Maak met jouw mini-bouwwerken grote indruk op al jouw Minecraft-vrienden!


Minecraft – De strip

Beleef een uniek en officieel Minecraft-avontuur… in stripvorm!

David is net verhuisd en vindt zijn nieuwe school maar niks. Maar gelukkig is er Minecraft! In de wereld van deze game kan hij gewoon afspreken met zijn vertrouwde vriendengroep. Samen beleven ze de spannendste avonturen. Dan besluiten de vrienden de ultieme uitdaging aan te gaan: ze reizen af naar de End om de Enderdraak te verslaan.
Een vrolijke, spannende en kleurrijke graphic novel over de kracht van vriendschap en de wereld van Minecraft. Officiële licentie van Mojang.


Minecraft Survival Handboek

Dit Survival handboek is perfect om Minecraft fans en andere gamers te leren hoe je bouwt, vecht en overleeft in de game.

Ben jij een echte Minecraft fan? Dan is dit Survival handboek onmisbaar in je collectie. Met dit handboek krijg je de beste tips en tricks om te overleven in de Survival-modus: leer vechten tegen mobs, verbouw je eigen gewassen en leer de beste verdedigingswerken te bouwen. Na het lezen van dit handboek ben jij een echte Survival-pro in Minecraft!


Minecraft stickerboek – Op schattenjacht!

Het is weer tijd voor een nieuw stickeravontuur! Ga mee op schattenjacht met Alex en Steve. Maar voor ze dat kunnen doen hebben ze wel provisie nodig! Verzamel wapens die bestand zijn tegen lava, munitie voor Steves boog, eten dat ze kunnen delen en bereid hen voor op het nemen van de juiste weg. Dit doeboek met meer dan 200 stickers zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier!


Minecraft Jaarboek 2023

Het officiële Minecraft Jaarboek 2023 zit boordevol activiteiten, bouwideeën en overlevingsuitdagingen om in-game uit te proberen! Met het laatste nieuws over de wereld van Minecraft, is dit boek een must voor alle fans. Lees alles over de nieuwste updates en games, en ontdek insider-info over wat er het afgelopen jaar in de wereld van Minecraft is gebeurd!


Minecraft: Alles over PVP minigames

Het officiële Minecraft boek voor PVP minigames staat vol met inspirerende minigames die je kunt opbouwen in jouw eigen wereld.

Het officiële Minecraft boek voor PVP minigames staat vol met inspirerende minigames die je kunt opbouwen in jouw eigen wereld. Of je nu de voorkeur geeft aan niet-PVP gevechtsgames, zoals golf en zweefvliegen, of aan games waarmee je andere spelers kunt verslaan, zoals spleef en luchtoorlogen, er is voor elk wat wils! Speel in de online modus tegen je vrienden en verbijster hen met je kennis over de minigames! Met dit boek bij de hand weet jij als geen ander hoe je jouw tegenstanders kunt verslaan!


Minecraft – Handboek voor beginners

Minecraft Handboek voor Beginners

Je bent helemaal alleen in een geheimzinnige nieuwe wereld, vol verborgen gevaren. Je hebt maar een paar minuten om eten en onderdak te vinden, want straks wordt het donker en komen de monsters tevoorschijn. Wat nu?

Het officiële Minecraft Handboek zou weleens je leven kunnen redden. Je leert hoe je een schuilplaats bouwt, hoe je gereedschap en wapens maakt, en hoe je jezelf beschermt tegen de monsters. Ook krijg je tips van de makers en van andere beroemde Minecraft-experts.

Deze overlevingsgids helpt je heelhuids je eerste paar dagen in Minecraft door te komen.


BoekenBoeken

Vergelijkbare berichten