De 8 leukste cadeaus voor Sinterklaas tot 10 euro (Volwassenen)

Vorig jaar vroeg mijn dochter van 7 aan oma of ze mee deed aan lijntjes trekken voor sinterklaas. Lijntjes trekken hebben we niet gedaan, maar lootjes trekken was een groot succes. Als je met volwassenen lootjes trekt hoop je altijd dat er veel cadeaus en wensen op het lijstje staan, zodat het shoppen makkelijker wordt.

Je wilt liever geen lege lijstjes of saaie / te dure wensen zien als je na de naam het lijstje van de persoon bekijkt. Is dit wel het geval geen paniek de onderstaande 8 ideeën en cadeaus kunnen je zeker helpen bij bedenken en het kopen van een leuke cadeau voor de gelukkige tot € 10,-.

De cadeaus worden uitgebreid beschreven en om je een goed beeld te geven heb ik naast de product omschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft veel extra informatie over de producten / sinterklaas cadeaus. Via de link kun je het cadeau eenvoudig en snel bestellen.

De 8 leukste Sinterklaas cadeaus voor volwassenen tot € 10,-

Kaarsen

De donkere dagen komen er weer aan een zeer goed moment om kaarsen cadeau te geven maar ook om aan te steken. Kaarsen zijn tegenwoordig in vele varianten en soorten. Naast de standaard kaarsen zijn er ook kaarsen in bijzondere vormen en kleuren, sommige kaarsen zien er uit als een kunst object. Naast deze kaarsen zijn er ook een tal van geurkaarsen. Je kunt het niet zo gek bedenken of er is wel een geurkaars van gemaakt.


(Bord)spellen

Spelletjes zijn altijd leuk om te geven en te ontvangen en een prachtig sinterklaas cadeau voor de volwassenen. Nu is € 10,- niet heel veel geld als het om spellen gaat maar ondanks dit is er een behoorlijk keuze als het gaat om gezelschapsspellen. Bij spellen onder de 10 euro voor volwassenen gaat het in de meeste gevallen om kaartspellen, maar een goed kaartspel is Mintens zo leuk als een bordspel en kunnen ook veel inhoud en verdiepingen hebben.

Hieronder vind aantal leuk spellen tot de € 10,- en zeer geschikt voor een sinterklaas cadeau voor volwassenen.


Cadeaukaart

Ook met de inspiratie van de top 10 van leukste cadeau´s met lootjes trekken voor volwassen kan het voor sommige personen nog lastig zijn een goed cadeau te vinden. Gelukkig is hier ook een zeer goede oplossing voor, namelijk een cadeaubon. Je kunt kiezen voor een cadeaubon van de favoriete winkel van de enige waar jij het lootje van getrokken hebt. Een alternatief is Bol.com. Bol.com heeft bijna alles te koop en het zou wel heel apart zijn als je daar niets leuks kan vinden, iets wat je nodig hebt of goed kunt gebruiken.

Misschien niet het leukste cadeau maar wel iets aar iedereen blij mee is.


Chocolade

De meeste mensen zijn gek op chocolade, de chocolade letter tijdens sinterklaas wordt ook veel gegeven. Het is misschien niet origineel maar veel mensen zijn er blij mee. Naast de standaard letters die overal bijna te verkrijgen zijn, heb je ook veel luxe chocolade letters van uitstekende kwaliteit en vak mooi gedecoreerd en aangevuld met lekkernijen zoals noten.

Naast chocolade letters kun je ook een chocolade pakket maken met lekkere bonbons bijvoorbeeld of andere lekkere chocolade.


Happy Socks

Sokken komen altijd van pas en kun je ook niet genoeg hebben. Tegenwoordig zijn de sokken zeker niet meer saai vooral niet met de komst van Happy socks. Happy socks zijn dan ook een uitstekend cadeau met sinterklaas voor volwassenen.

Happy Socks zijn vrolijk gekleurde design sokken voor heren, dames en kinderen. Het assortiment is giga en de kwaliteit uitstekend kortom een uitstekend cadeau om te geven.


Bad bruisballen

Relaxen en wellness wordt steeds belangrijker en ook in de badkamer worden steeds meer luxere producten gebruikt. De bruisballen zijn hier een goed voorbeeld van. Mooie geur en kleurrijk ballen die je in je badkuip gooit terwijl het water er in zit. De bal gaat uit elkaar en kleurt het water wat tevens heerlijk gaat ruiken.

Naast bruisballen zijn er ook andere vormen zoals eenhoorns, hartjes etc. Hieronder vind je een aantal bad bruisballen en leuke giftsets.


Boeken

Boeken zijn altijd leuk om te geven en er zijn heel veel boeken onder de 10 euro en zeer geschikt voor een sinterklaas cadeau voor volwassenen. Op onze blog vind je vele top 10 lijstjes me geschikte boeken die je cadeau kunt geven van boeken voor je persoonlijke ontwikkeling tot leesboeken. Van puzzelboeken tot thrillers en nog veel meer. Kookboeken doen het vaak ook goed met het oog op de kerstdagen.


Drank

Een drankje bij de liefhebbers doet het altijd goed. Een goede fles wijn of juist een aantal speciaal biertjes. Sterke drank wordt moeilijker onder de € 10,- maar er zijn ook altijd miniatuur flesjes of flesjes met een kleinere inhoud. Kortom keuze genoeg. Als je nu een drankje zoekt die je zelf ook lekker vind mag je misschien wel een glaasje meedrinken.


Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *