|

De 10 leukste booster pack voor Magic the Gathering 2024

Magic The Gathering is een trading card game (een ruilkaart spel) waarbij het doel is om de levenspunten van de tegenstander te laten verdwijnen. Dit doet je door de strijd aan te gaan doormiddel van je eigen kaarten deck. Goede en waardevolle kaarten zijn van belang zeker als jij van de tegenstander wil winnen. Je kunt goede kaarten via het ruilen ontvangen maar ook kopen. De booster sets bevatten vaak Rare kaarten die erg waardevol zijn en je goed kunt gebruiken om de strijd te winnen.

Voor deze pagina heb ik de top 10 van de beste booster kaarten sets voor je op een rij gezet. De boostersets worden uitgebreid beschreven en als extra toevoeging heb ik een link van Bol.com geplaatst. Via de link kun je Magic The Gatering booster eenvoudig en snel bestellen / kopen.

TCG Magic The Gathering Innistrad Midnight Hunt Booster Pack

Magic keert terug naar de populaire Innistrad! Innistrad: Midnight Hunt is gefocust op de weerwolf. Deze draft booster bevat 15 Magic: The Gathering kaarten


Magic the Gathering War of the Spark Booster Box

Een MTG War of the Spark Booster Box bevat 36 boosters, een booster bevat 15 willekeurige kaarten.


TCG Magic The Gathering Strixhaven Set Booster Pack

Strixhaven School of Mages is de 87e uitbreidingsset van Magic: The Gathering. Strixhaven is de meest elitaire Hogwarts-achtige hogeschool voor magie in het multiversum.

Het bevat 5 verschillende afdelingen die elk strijden met hun eigen kijk op magie, namelijk Lorehold (Rood/Wit), Prismari (Rood/Blauw), Quandrix (Groen/Blauw), Silverquill (Zwart/Wit) en Witherbloom (Groen/Zwart).

Strixhaven biedt daarnaast ook een vleugje van het verleden via 63 Mystical Archive kaarten die historische bezweringen in het spel brengen.


Magic the Gathering – TCG Ravnica Allegiance Booster Pack 

Een booster 15 kaarten!
De duisternis valt over Ravnica… Een groots conflict ligt op de loer en de vrede tussen de guilds staat op het spel. Het is tijd om je trouwheid aan je guild te tonen en de strijd aan te gaan tijdens Ravnica Allegiance!

Ravnica Allegiance is een nieuwe Magic: The Gathering set die zich afspeelt in de Ravnica wereld, net zoals Guilds of Ravnica.


Magic The Gathering: Core 2021 – Collector Booster

Collector Boosters zitten boordevol speciale goodies.

Elke Collector Booster wordt geleverd met 4-5 rares of mythic rares, 7-9 special-treatment kaarten en 11 foils! Deze packs zijn perfect voor spelers die op zoek zijn naar de meest opwindende pulls die mogelijk zijn.

Een booster bevat 15 kaarten.


TCG Magic The Gathering Kamigawa Neon Dynasty Set Booster

De nieuwe Magic: The Gathering set Kamigawa Neon Dynasty speelt zich 1200 jaar later af dan het laatste Kamigawa Block en is daarmee de eerste plane met een science-fiction thema.

De set richt zich op samurai, ninja’s en draken in een futuristisch cyber-punk jasje!In totaal bevat deze set 302 nieuwe reguliere kaarten met premium versies van iedere kaart.

Een set booster bevat 12 speelkaarten, 1 art kaart en 1 token of speciale kaart uit de Magic geschiedenis.


Magic the Gathering – Jumpstart 2022 Draft Booster

Een boosterbox van Jumpstart 2022.

Jumpstart is een innovatief product en geeft je een dynamische manier van spelen. Het voegt de beste aspecten van constructed en limited samen in één product. Neem twee boosters Jumpstart, schud ze samen tot een deck en je bent klaar voor de strijd!

Elke Jumpstart booster bevat 20 kaarten. De 20 kaarten vormen samen een thema en er zijn maar liefst 46 verschillende thema’s te ontdekken in Jumpstart 2022! De thema’s lopen uit een van Cats en Eldrazi tot Goblins en Multi-Headed Creatures. Jumpstart 2022 is afgeladen met reprints en introduceert een groot aantal gloednieuwe kaarten. Bovendien bevat iedere Jumpstart 2022 booster een anime geïnspireerde showcase kaart. Landjes zijn inbegrepen in de boosters dus je hebt verder niets nodig om te beginnen met spelen.

Jumpstart 2022 is uitwisselbaar met ieder andere uitgegeven Jumpstart boosters voor oneindig veel variatie!

Een Jumpstart 2022 boosterbox bevat 24 Jumpstart boosters. Elke Jumpstart booster bevat 20 Magic: the Gathering kaarten inclusief basic land, tenminste één tot twee rares of mythic rares en één anime geïnspireerde showcase kaart.


Magic The Gathering The Brothers War Draft Booster

De oorlog tussen twee broers, Urza en Mishra, is een eeuwenoude vete uit het verre verleden. Dankzij de inzet van zeer krachtige artifacts en gigantische metalen vechtmachines kwamen de broers én Dominaria uiteindelijk tot val.

Nu de Phyrexians deze geliefde wereld binnenvallen, is het aan onze hedendaagse helden om terug in de tijd te reizen opzoek naar hints tijdens deze epische gebeurtenis: The Brothers’ War! Is Dominaria nog te redden of zullen de Phyrexians overheersen? Een Draft Booster bevat 15 kaarten.


Draft Boosterbox Commander Legends: Battle for Baldur’s Gate

Productbeschrijving Draft Boosterbox van Commander Legends: Battle for Baldur’s Gate.

Keer terug naar de magische wereld van de Forgotten Realms met Commander Legends: Battle for Baldur’s Gate! Ga op avontuur met de iconische helden van Faerûn, zoals het populaire duo Minsc en Boo, en verzamel nieuwe schatten voor je favoriete decks. Ben jij klaar om jouw Commander-ervaring een level-up te geven?

Met Commander Legends: Battle for Baldur’s Gate kun je een commander deck volledig uit boosters samenstellen! Met boosters van twintig kaarten en twee gegarandeerde legendary creatures per booster bouw je je commander deck van de grond op. Maar er is een klein verschil: je draft of sealed deck wordt zestig kaarten in plaats van commander’s traditionele honderd kaarten. Ontdek nieuwe (partner) commanders en bouw samen spannende decks.

Met al deze gloednieuwe kaarten is Commander Legends: Battle for Baldur’s Gate niet alleen geschikt om te draften of sealed te spelen, maar ook om je commander decks een mooie upgrade te geven. En misschien vind je wel inspiratie voor een nieuw deck!

Een Draft Boosterbox Commander Legends: Battle for Baldur’s Gate bevat 24 boosterpacks. Een Draft Booster van Commander Legends: Battle for Baldur’s Gate bevat 20 Magic

Kaldheim Draft Booster Box

Eerder keerden we naar een wereld vol goden, mythes en ondoden in Amonkhet. Creëer nu jouw eigen legende op de plane van Kaldheim. Vikingen, mythes, giants gedrenkt in de Noorse mythologie. Maak opnieuw kennis met een nieuwe versie van Kaya en Tibalt, ook ontmoeten we twee nieuwe planeswalkers op dit ijzige landschap. Tyvar Kell en Niko Aris maken hun opwachting om zich toe te voegen aan de meeste krachtige wezens die Kaldheim te bieden heeft.

Een boosterbox Kaldheim bevat 36 boosters, waarvan elk:

  • 10 commons
  • 3 uncommons
  • 1 (mythic) rare
  • 1 land
  • 1 token
  • Elke booster kans op een borderless of showcase kaart

Vergelijkbare berichten