|

De 10 prachtige LEGO sets van LEGO DREAMZzz 2023

LEGO DREAMZzz, een nieuw thema gebaseerd op de tv-show, tilt de kracht van LEGO naar een geheel nieuw niveau. Met LEGO DREAMZzz speelsets kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar hun fantasie de vrije loop laten en spannende avonturen beleven. De sets zijn ontworpen om creativiteit en het vertellen van verhalen te stimuleren, zodat kinderen hun dromen tot leven kunnen brengen door te bouwen en te spelen.

Of het nu gaat om het bouwen van een ruimteschip, een stal voor een droomwezen of een fantastische wereld, LEGO DREAMZzz biedt kinderen de tools om hun eigen unieke verhalen te bedenken en hun fantasie te verkennen.

Bekijk op deze pagina de 10 prachtige LEGO sets van DEAMZzz. Om je een goed beeld te geven van de LEGO bouwsets heb ik naast een productomschrijving, ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft veel extra informatie.

SpeelgoedSpeelgoed

LEGO DREAMZzz Pegasus het Vliegende Paard Fantasie Dier Speelgoed – 71457

Laat kinderen van 8 jaar en ouder de actie van de droomwereld in vliegen met deze LEGO DREAMZzz Pegasus het vliegende paard (71457) dieren speelgoed set. De creatieve set is gebaseerd op de tv-serie en volgt Zoey die haar vriendin Nova probeert te redden uit handen van het nachtmerriewezen Susan op Pegasus het vliegende paard! Met de bouwinstructies op basis van verhalen kunnen kinderen hun fantasie gebruiken om Zoey’s pad te bepalen.

Om Zoey te helpen Nova te redden, kunnen kinderen een vogel dieren figuur voor haar bouwen of haar vleugels geven. De 2 bouwmogelijkheden stimuleren niet alleen de creativiteit en verbeeldingskracht, maar zorgen ook voor dubbel zo veel plezier tijdens fantasiespel.

Het speelgoed paard heeft een verstelbaar hoofd, heupen, hoeven en staart, zodat kinderen de figuur makkelijk kunnen poseren en ermee kunnen spelen. De gedetailleerde troon van de Nachtmerriekoning en Zoey’s vogel kunnen op de rug van het wezen worden bevestigd. Dit speelgoed met fantasie wezens is het perfecte cadeau voor meisjes, jongens en alle kinderen vanaf 8 jaar die houden van dieren en avonturen.

Afmetingen: op zijn grootst is Pegasus het vliegende paard ca. 20 cm hoog.

Bevat 482 onderdelen.


LEGO DREAMZzz Mevr. Castillo’s Schildpadbusje Campervan Set – 71456

Laat kinderen van 7 jaar en ouder op avontuur gaan in de Droomwereld met mevr. Castillo, Mateo en Zoey in deze LEGO DREAMZzz Mevr. Castillo’s schildpadbusje (71456) bouwset. De set is gebaseerd op de spannende tv-serie DREAMZzz en biedt 2 manieren om een geweldig LEGO voertuig te bouwen.

De creatieve droom speelgoed camper van mevrouw Castillo heeft beweegbare wielen en een afneembaar dak. Kinderen kunnen hem op 2 manieren aanpassen met behulp van de bouwinstructies op basis van verhalen. In de feestmodus kan het schildpad busje worden uitgerust met een beweegbare boom, een draaiende cactus en een schatkist die open kan.

In de vliegende onderzeeërmodus kunnen kinderen een raket en een bewegende periscoop toevoegen. Deze versie bevat ook een figuur van de Cactuskat, die ernaast kan vliegen. Dubbel zo veel creativiteit en speelplezier dus! Het fantasie dieren en voertuig speelgoed voor 7+ jaar oude jongens en meisjes is inclusief LEGO DREAMZzz minifiguren van mevrouw Castillo, Mateo en Zoey, die allemaal in het speelgoed busje kunnen zitten. Een leuk cadeau voor kinderen die houden van fantasiespel en bouwen.

Afmetingen: in de grootste vorm is het model ca. 18 cm hoog, 19 cm lang en 15 cm breed.

Bevat 434 onderdelen.


LEGO DREAMZzz Fantastische Boomhut Fantasie Speelgoed – 71461

Laat kinderen vanaf 9 jaar ontsnappen naar de thuisbasis van de helden uit de LEGO DREAMZzz tv-serie met de Fantastische boomhut (71461) fantasie bouwspeelgoed set. De set is gebaseerd op de magische boomhut waar de helden van DREAMZzz elkaar ontmoeten en bestaat uit 3 delen: de keuken van mevrouw Castillo, de slaapkamer van Izzie en Mateo met een woonkamer en een uitkijktoren met een geweldige schommel.

De boomhut van dit modelbouwpakket kan in de feestmodus of verdedigingsmodus worden gebouwd en kinderen kunnen hun eigen avontuur kiezen. Ze kunnen coole hangplekken of verdedigingsstations aan de boomhut toevoegen om de helden en een Droomling te beschermen tegen nachtmerriewezens.

Met coole details, zoals de broodrooster van mevrouw Castillo die in een bagelblaster verandert en Mateo’s droomverfflessen, die overal in de boomhut staan. De avonturen en details komen tot leven met de LEGO DREAMZzz minifiguren van belangrijke personages, waaronder mevrouw Castillo, Izzie, Mateo en de Nachtjager. Dit creatieve speelgoed met LEGO poppetjes is ideaal voor fantasiespel en een leuk cadeau voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar.

Afmetingen: de boomhut is ca. 40 cm hoog, 37 cm breed en 14 cm diep.

Bevat 1257 onderdelen.


LEGO DREAMZzz Krokodilauto Speelgoed Auto of Monstertruck Set – 71458

Kinderen vanaf 8 jaar racen de droomwereld binnen met deze LEGO DREAMZzz Krokodilauto (71458) voertuig speelgoed set. Met de set, gebaseerd op de tv-serie, kunnen kinderen een geweldige speelgoed auto maken waarmee ze Jayden kunnen redden van de enge Nachtjager in urenlang fantasiespel!

De dieren speelset bevat 2 bouwmogelijkheden en instructies op basis van verhalen die kinderen aanmoedigen om hun eigen avontuur te kiezen. Ze kunnen een krokodil auto bouwen om tegen de nachtmerries te strijden of een supersnelle terreinwagen en miniboot om ze te achtervolgen. In de krokodilmodus heeft het voertuig verstelbare armen en benen en een verborgen schijfschieter in de bek van de krokodil. In de monster truck modus heeft het LEGO voertuig rollende wielen, een afneembaar dak en ruimte voor een minifiguur.

Deze set is inclusief gedetailleerde LEGO DREAMZzz minifiguren van Cooper, Logan en Jayden, plus de Nachtjager die wordt geleverd met een coole speelgoed motor en een gemene helper. Leuk en creatief monster speelgoed met poppetjes om cadeau te geven aan jongens en meisjes die dol zijn op avonturen en fantasie wezens!

Afmetingen: in de grootste vorm is het model ca. 8 cm hoog, 45 cm lang en 15 cm breed.

Bevat 434 onderdelen.


LEGO DREAMZzz Stal met Droomwezens Fantasie Dieren Set – 71459

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen de betoverende Stal met droomwezens (71459) ontdekken met deze LEGO DREAMZzz fantasie dieren speelgoed en mini poppetjes set die is gebaseerd op de tv-serie. De creatieve set zit vol natuurlijke details en nieuwe vriendjes en laat kinderen mythische wezens ontmoeten en magische bloemen kweken.

Er is van alles om de verbeelding van kinderen te laten opbloeien. Kinderen kunnen spelen met de werkende windmolen, de boerderij met openende ramen en deuren ontdekken en nieuwe vrienden maken, waaronder 2 Droomlingen. De set met LEGO poppetjes heeft 2 bouwmogelijkheden. Kinderen kunnen het hert versieren als een vliegende Pegasus of een prachtige bewaker van het bos.

Dit droom speelgoed voor 8 jarige jongens en meisjes stimuleert niet alleen de creativiteit, maar verdubbelt ook de speeltijd. Het hert heeft een verstelbaar hoofd en poten en het gewei kan worden verwisseld met bloemen uit de stal. De set is inclusief gedetailleerde LEGO DREAMZzz minifiguren van Izzie, Zoey, Cooper en mevr. Castillo plus bijzondere dieren figuren en is ideaal voor fantasiespel en spannende avonturen.

Afmetingen: de stal is ca. 18 cm hoog, 47 cm breed en 12 cm diep.

Bevat 681 onderdelen.


LEGO DREAMZzz Izzie en Bunchu Het Konijn Dieren Speelgoed – 71453

Laat jongens en meisjes van 7 jaar en ouder zich in de actie van de droomwereld storten met deze LEGO DREAMZzz Izzie en Bunchu het konijn (71453) bouw- en speelset. De knuffel fantasie dier speelgoed set is gebaseerd op een spannende verhaallijn uit de tv-serie en laat kinderen Izzie helpen een grote versie van haar favoriete knuffeldier te maken om hem te redden na een ontvoering door een angstaanjagende grimmige verschijning.

De grote, levende versie van Bunchu de knuffel heeft een volledig verstelbare nek, armen en benen. Tijdens het bouwen kunnen kinderen hun fantasie gebruiken en de bouwinstructies op basis van verhalen volgen. Ze kunnen Bunchu rolschaatsen en handschoenen of bijenvleugels en een angel geven. Inclusief een gedetailleerd LEGO Izzie poppetje met accessoires zoals een harnas, een zwaard en een zandloper. Monster figuren van de grimmige verschijning en een kleine Bunchu speelgoed knuffel konijn zijn ook inbegrepen, zodat kinderen eindeloos plezier kunnen beleven tijdens het fantasiespel.

Kinderen die dol zijn op creatief speelgoed en droom avonturen kun je een plezier doen met deze set boordevol bijzondere minifiguren en een fantasie dier, leuk apart of om te combineren met de andere sets.

Afmetingen: Bunchu is ca. 19 cm hoog zonder de raketrolschaatsen.

Bevat 259 onderdelen.


LEGO DREAMZzz Nachtmerrie Haaienschip Piratenschip Speelgoed – 71469

Kinderen vanaf 10 jaar kunnen in de actie van de droomwereld duiken met deze LEGO DREAMZzz Nachtmerrie haaienschip (71469) speelgoed boot en monsters bouwspeelgoed. De Nachtjager heeft Izzie’s favoriete knuffel gevangen en gecombineerd met een piratenschip om een gevaarlijk monster voertuig te maken, dat kinderen nu kunnen bouwen.

Kinderen kunnen het speelgoed voertuig op 2 manieren bouwen – als schip of als tank. De scheepsmodus heeft krachtige motoren en zeilen, terwijl de tankmodus coole accessoires en vliegende oogballen heeft. De 2 bouwmogelijkheden stimuleren de creativiteit en zorgen voor dubbel zo veel plezier tijdens het fantasiespel.

Het haaien schip heeft kenmerken waar kinderen weg van zullen zijn. Ze kunnen de bek openen en er een LEGO DREAMZzz minifiguur in plaatsen, op een knop drukken om een geheime schatkist te ontdekken en de cabine aan de achterkant verwijderen. De speelgoed boot is ook uitgerust met draaibare geschutskoepels aan beide kanten en heeft een kooi en een valluik in het midden. Dit fantasie speelgoed voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar is een geweldig cadeau voor kinderen die van creatief dieren speelgoed en avonturen houden.

Afmetingen: het Nachtmerrie haaienschip is ca. 31 cm hoog, 60 cm lang en 25 cm breed.

Bevat 1389 onderdelen.


LEGO DREAMZzz Grimgrijper het Kooimonster Speelgoed Monster Set – 71455

Kinderen van 7 jaar en ouder strijden tegen een angstaanjagende monster figuur met de LEGO DREAMZzz Grimgrijper het kooimonster (71455) fantasie speelgoed set. De bouwset is gebaseerd op de actie uit de tv-serie DREAMZzz en laat kinderen de gemene Grimgrijper bouwen en vervolgens Mateo en Z-Blob helpen om hun vriend Cooper uit zijn klauwen te redden voordat hij naar de Nachtmerriekoning wordt gebracht.

Kinderen kunnen kiezen uit 2 bouwmogelijkheden om Cooper van de Grimgrijper te redden. Ze kunnen de Z-Blob actiefiguur ombouwen tot een speelgoed vliegtuig om de slechterik te confronteren of een hoverbike om de Grimgrijper mee te achtervolgen, te onderscheppen en Cooper te bevrijden. Zo kunnen kinderen hun eigen verhaal kiezen en genieten van dubbel zo veel plezier tijdens het fantasiespel.

De LEGO DREAMZzz minifiguren van Mateo en Cooper brengen de actie tot leven. Accessoires zijn onder andere een riem, een potloodspeer en een zandloper, die belangrijk zijn voor de personages in de tv-serie. Dit creatieve avonturen speelgoed voor 7 jaar en ouder is een mooi cadeau voor jongens of meisjes die houden van monster speelgoed en de droomwereld.

Afmetingen: de Grimgrijper is ca. 21 cm hoog.

Bevat 274 onderdelen.


LEGO DREAMZzz Dhr. Oz’ Ruimtebus Ruimteschip Speelgoed Set – 71460

Laat kinderen van 9 jaar en ouder een wilde rit door de droomwereld beleven met deze LEGO DREAMZzz Dhr. Oz’ ruimtebus (71460) bouw- en speelset. De voertuigen set is gebaseerd op de tv-serie en is inclusief LEGO DreamZzz minifiguren van belangrijke personages die de droomwereld moeten redden van een bende nachtmerriewezens.

Zodra kinderen de basis van de spaceshuttle bus hebben voltooid, kunnen ze hun eigen avontuur kiezen door hem aan te passen met raketten en blasters of door een enorm kanon, starfighter en speelgoed ruimteschip te bouwen. Dit betekent dubbel zo veel plezier tijdens fantasiespel! Het model heeft een cockpit die kan worden geopend, laadkleppen aan de achterkant, draaibare stuwraketten en blasters om af te vuren.

Gedetailleerde LEGO poppetjes van meneer Oz, Mateo, Logan en Z-Blob helpen het avontuur tot leven te brengen. Kinderen kunnen de bemanning in het LEGO voertuig plaatsen en zijn klaar om op te stijgen! Fantastisch ruimte fantasie speelgoed voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar. Ontdek ook de andere LEGO DREAMZzz sets voor nog meer creatief plezier.

Afmetingen: de ruimtebus is ca. 12 cm hoog, 41 cm lang en 33 cm breed.

Bevat 434 onderdelen.


LEGO DREAMZzz Mateo en Z-Blob de robot Speelgoed met Grote Figuur – 71454

Laat kinderen van 7 jaar en ouder helemaal opgaan in de droomwereld met deze LEGO DREAMZzz Mateo en Z-Blob de robot (71454) bouw- en speelset met poppetjes en monsters. Met deze grote LEGO set, die is gebaseerd op de actie uit de tv-serie DREAMZzz, kunnen kinderen de Z-Blob figuur transformeren in een gestroomlijnde robot om Mateo te helpen Jayden te redden uit handen van een angstaanjagend monster.

De grote Z-Blob speelgoed robot heeft een volledig verstelbare romp, armen en benen. Kinderen kunnen de meegeleverde accessoires gebruiken om Z-Blob hand- en schouderblasters of een jet pack en helm te geven. Zo kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hebben ze dubbel zo veel plezier tijdens het fantasiespel.

De droom set bevat gedetailleerde LEGO DREAMZzz minifiguren van Mateo en Jayden met als accessoires een riem, potloodstaf en zandloper, die een belangrijke rol spelen in het tv-programma. Dit creatieve monster speelgoed voor 7 jaar en ouder is een fantastisch cadeau voor jongens en meisjes die van monsters, robots en avonturen houden.

Afmetingen: Z-Blob de robot is ca. 16 cm hoog.

Bevat 237 onderdelen.


SpeelgoedSpeelgoed

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *