| |

Top 10 van beste boeken (cursussen) over daten, flirten en versieren 2023

Sommige mensen zijn geboren versierders en hebben totaal geen moeite met dates aan te spreken, anderen hebben hier veel meer moeite mee. Het internet heeft voor velen al een uitkomst geboden, je kunt vrij anoniem in contact komen met anderen, maar als je een reallife relatie wil zou je toch een keer moeten gaan afspreken en daten.

Gelukkig is er veel geschreven als het gaat om daten, flirten, verleiden en versieren. Je hebt naast veel informatie op het internet ook boeken en cursussen die je kan helpen bij het versieren, flirten en daten. De boeken geven je meer zelfvertrouwen en de juiste handvatten voor een succesvolle date en flirt.

Op deze pagina vind je de 10 beste boeken en cursussen over daten, flirten en versieren. Om je een goed beeld te geven van de producten. Naast een uitgebreid product omschrijving heb ik een link geplaatst die je meer informatie geeft over het boek of de cursus.

Het Geheim Van Aantrekkingskracht

s dit je wel eens overkomen? Je staat in de kroeg of loopt over straat, en daar zie je je droomvrouw. Misschien staren jullie elkaar aan, maar je doet niets. Dit gebeurt je keer op keer. Je vertelt jezelf dan dat je haar niet waard bent, of dat je te (vul maar in) bent om haar te krijgen.

Wat als dat onzin is? Stel je voor dat je een simpele methode hebt om vrouwen overal te ontmoeten en aantrokken tot je te maken? Voor sommige mannen verandert hun wereld dan van een sociale gevangenis naar een grenzeloze speeltuin waarin ieder avontuur mogelijk is.

Dat is exact wat Arnoud & Daan deden. Zij zijn respectievelijk oprichter en hoofdcoach van AttractionGym.nl en ontwikkelden de FLOW-Methode. Al meer dan 10 jaar coachen ze duizenden Nederlandse en Belgische mannen naar succes.

Ze zijn bekend van o.a. de Telegraaf, RTL4, SBS6, NPO, FunX, en MTV. Met hoogtepunten zoals verschillende mannen die niet meer bij kunnen houden naast wie ze nu weer wakker zijn geworden, of mannen die de liefde bijna opgaven om ons later toch een trouwkaartje te sturen. Jij kan dit ook.


Vrouwen Versieren Kun Je Leren!

Vrouwen versieren kun je leren! Ja! Ik was net als jij altijd in de veronderstelling dat je het of wel, of niet kan. Kun je het niet, dan heb je pech. Dan moet je maar geluk hebben dat je iemand tegen het lijf loopt die jou ook leuk vindt. NEE! Jij kunt het heft in eigen hand nemen. Jouw leven staat op het punt om drastisch te veranderen. Hoe ik dat zo zeker weet?

Omdat ik was waar jij nu bent. Ik was te onzeker, voelde me niet goed genoeg voor al die mooie vrouwen, hoe konden ze mij nou leuk vinden? Maar geloof me, als ik – de opperkneus – het kon leren, dan kun jij dat ook! Het is namelijk hoognodig! Vrouwen zijn het zat om al die wannebe’s, die denken dat ze weten wat ze doen, van zich af te wimpelen.

In 7 stappen leer ik je exact wat jij moet doen om jezelf te veranderen in een zelfverzekerde, charismatische man, die weet wat hij wil en gaat voor wat hij wil. Met praktijk voorbeelden, grappige verhalen en handige tips zodat jij de vrouw van je dromen kunt verleiden. Geen enkele vrouw is meer ‘out of your league’. Deze vrouwen zijn namelijk op zoek naar een man zoals jij!


Daten is k*t

Voor iedereen die humor heeft – of daten haat.

Van haar ontmaagding door de manager van een niet nader te noemen fastfoodketen, tot een affaire met een onbetrouwbare, gladde Italiaan: Laura de Hoog neemt geen blad voor de mond over de mannen die haar pad hebben gekruist. En dat levert een extreem openhartig, grappig en herkenbaar boek op. Eikelpiercings, datingapps, katers en narcistische exen: niets of niemand blijft onbesproken.

In dit boek leer je de vrouw achter de succesvolle TikToks écht kennen. Een vrouw met een grote bek en een klein hartje, maar ook een vrouw met een missie: ze heeft seks, en daar schaamt ze zich niet voor.


(Over)leven op Tinder

In tegenstelling tot wat romantische films ons beloven, is het niet zo makkelijk om de liefde van je leven tegen het lijf te lopen in de supermarkt. Dus begeven singles zich vol goede moed in de onlinedatingjungle: Tinder. Maar hoe pak je dat het best aan? Wat doe je na het blijde nieuws: ‘It’s a match’? En – misschien nog het leerrijkst – hoe fout kan het gaan op Tinder?

Julie Vranckx ontdekte dat iedereen wel een datingverhaal heeft: soms romantisch, soms sappig, meestal zo gênant dat je onder een steen wilt kruipen. In Overleven op Tinder verzamelt zij de verhalen die normaal gezien op de girl’s night of in de sportclub blijven hangen. Na het lezen van dit boek met de nodige tips and tricks zal online daten geen geheimen meer kennen voor jou.

JULIE VRANCKX is redactrice en video editor voor tv en online media. Ze gaat al zingend en instagrammend door het leven en is standaard op zoek naar de prins op het witte paard. Met Tinder heeft ze een serieuze haat-liefdeverhouding.

NIET NU LAURA is de webcomic van Laura Janssens. Laura tekent strips, cartoons en illustraties en heeft ruim 25.000 volgers op Instagram. Eerder verschenen van haar onder andere het Crazy Cat Lady-Boek en Niet Nu Laura.


Masterflirt

 • Welke openingszinnen werken nou echt?
 • Waar letten vrouwen onbewust op?
 • Wat is de perfecte eerste date? Hoe krijg je haar telefoonnummer?
 • Masterflirt geeft antwoord op al deze en nog veel meer vragen.

Als vrouwen van Venus komen en mannen van Mars, dan is dit de gebruiksaanwijzing voor de mannen die de wonderlijke wezens van Venus willen versieren.

Masterflirt leert je de kunst van het versieren en beschrijft alle stappen die je moet zetten om een aantrekkelijke, zelfverzekerde man te worden die elke vrouw het hoofd op hol brengt.


Zinvol daten

Ondanks de vele profielen op datingsites hangt er nog altijd een taboesfeer rond daten in christelijk Nederland. Wachten op de ware is een optie, maar zelf aan de slag gaan is vaak effectiever. Zinvol daten wil singles bewustmaken van hun eigen aandeel in het single-zijn.

Daarom wordt allereerst naar de single zelf gekeken: wat is het beeld dat je hebt van jezelf, wat zijn je verwachtingen? En als je dan aan het daten slaat, wat zijn de do’s en dont’s?
Aanvullend geeft Van Abbema vele praktische tips en opdrachten. Om individueel of in groepsverband te lezen en te bespreken.

Zinvol daten wordt onderdeel van ‘De zin en onzin van daten’. Deze cursus draait sinds 2011 in kerken en er komt steeds meer vraag naar. www.dezinenonzinvandaten.nl.


Alles wat vrouwen willen weten over mannen

Allan en Barbara Pease schreven meerdere bestsellers over de verschillen tussen mannen en vrouwen, over liefde, relaties en over lichaamstaal.

In Alles wat vrouwen over mannen willen weten en mannen niet over vrouwen bundelen zij al hun kennis en ervaring over de seksen in een grappig, compact, leerzaam en informatief boek. Een onmisbare handleiding voor iedereen die weleens te maken heeft met het andere geslacht, of dit nu is op het werk, in de supermarkt of thuis tussen de lakens.


Manslut

Vergeet het zoetsappige datingadvies dat je in de bladen leest. In Manslut lees je de ‘list en bedrog’ manier om zoveel mogelijk vrouwen in bed te krijgen.

Vergeet het zoetsappige datingadvies dat je in de bladen leest. Dit is de ‘list en bedrog’ manier om zoveel mogelijk vrouwen in bed te krijgen. In dit boek lees je het onthullende verhaal van Nederlands #1 datingcoach Tim Veninga. Met behulp van wetenschap, manipulatie en leugens sliep hij met 204 vrouwen voor zijn 23e. In Manslut leert hij je hoe jij deze technieken kunt gebruiken om jouw eigen rockster liefdesleven op te bouwen.. binnen 90 dagen.

ONTDEK:

 • De stap-voor-stap methode om vrouwen te versieren op iedere denkbare plek.
 • Het ‘script’ waarmee je 88 van de 100 dates laat uitdraaien op seks.
 • Hoe je al je collega’s kan neuken (ook als je in de friendzone zit)
 • De manier om ‘gewone’ vrouwen warm te maken voor open relaties, trio’s en anale seks.
 • Hoe je haar zo verliefd maakt, dat ze je smeekt om jouw vriendin te mogen zijn.

Tim Veninga coacht sinds 2008 mannen in succes met vrouwen. Hij heeft al meer dan 700 mannen persoonlijk gecoacht en duizenden via zijn website www.versiercoach.nl.


Berichtenbaas

Berichten baas is zeer geschikt voor mannen die het maar niet lukt een date te krijgen. Met deze cursus leer jij in 9 modules hoe jij een date kan vinden. De cursus helpt je met het samenstellen van een super goed profiel, maar ook bij leuke reacties, pakkende openingszinnen en nog veel meer. wel fijn dat je leert hoe je een telefonnummer omzet in een eerste afspraak

Na het volgen van deze cursus is het moeilijker geen date te krijgen dan wel. Naast de videocursus krijg je ook een aantal exclusieve bonussen. Berichtenbaas is zeer geschikt voor iedereen die bezig is of gaat met online daten en niet precies weet hoe je nu een date kan fixen.


De man van je dromen krijgen en houden

Welke vrouw wil dat nu niet dat een man smoorverliefd op je wordt. Dit lijkt misschien te mooi om waar te zijn maar met de videocursus ¨De man van je dromen krijgen en houden¨ is een videocursus waarin je leert hoe jij jezelf op de best mogelijke manier kunt presenteren ten opzichte van de mannen. Met als doel de liefde van je leven te ontmoeten en bij je te houden.

Niet iedereen heeft evenveel geluk in de liefde, je kunt nooit de ware hebben gevonden, blauwtjes hebben gelopen, bedrogen zijn, etc. Met deze cursus krijg jij de kans om het anders aan te gaan pakken.

De cursus heeft je het volgende te bieden:

 • 48 Lesmodules
 • 117 kant-en-klare zinnen uit jouw hoofd leren.
 • Hoe je de gevoelens van mannen kunt beïnvloeden, bijvoorbeeld met het stoppen met twijfelen en vol voor je gaat.
 • Hoe je een diepe emotionele connectie kunt ontwikkelen
 • Je leert hoe je een blijvende relatie kunt bouwen.


BoekenBoeken

Vergelijkbare berichten