| |

De top 10 van beste Examenbundels vwo, havo & vmbo 2024

Examenbundels zijn uitermate geschikt om je goed voor te bereiden op je eindexamens. De bundels zijn examens die de afgelopen jaren zijn afgenomen voor een bepaald vak. In de examenbundels vind je complete examens als losse examenvragen per onderwerp. Naast de vragen en antwoorden bevatten de examenbundels ook een oriëntatie toets. Met deze toets kun je eenvoudig ontdekken met welke lesstof jij de meest moeite hebt.

De Examenbundels kunnen je dus erg goed helpen bij het voorbereiden van je examens. Elk jaar komen er diverse nieuwe examenbundels uit. De meeste vakken hebben wel een eind examenbundel. De 10 beste examenbundels heb ik voor deze pagina voor je op een rij gezet.

Naast een boekomschrijving heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. De link geeft veel extra informatie over de examenbundels. Via de link kun je de examenbundels ook eenvoudig en snel bestellen.

StudieboekenStudieboeken

Examenbundel havo Wiskunde A 2022/2023

Examenbundel havo Wiskunde A 2022/2023 Geen examenstress en zeker slagen voor je eindexamen havo wiskunde A met Examenbundel! De inhoud van Examenbundel wordt ieder jaar aangepast aan de examenonderwerpen van dat schooljaar. Er is jaarlijks een nieuwe Examenbundel, zodat je altijd met de juiste stof oefent én je je op de beste manier op het examen voorbereidt.

Examenbundel havo Wiskunde A 2022/2023 is méér dan alleen oefenexamens. Je krijgt tips bij het maken van (examen)opgaven havo wiskunde A. Test je kennis met de oriëntatietoets, die bestaat uit vragen over alle onderwerpen die centraal worden geëxamineerd. Zo kun je nagaan of je de basisbegrippen van de examenonderwerpen wiskunde A beheerst. Oefen doelgericht met een aantal examenvragen, gerangschikt op onderwerp. Of oefen met complete, recente examens. Altijd met heldere uitleg van docenten en vakexperts bij de antwoorden, zodat je oefent en leert tegelijk. Je vergroot je kennis en algemene, profielspecifieke en wiskundige vaardigheden.

Examenbundel havo Wiskunde A 2022/2023 bevat vele extra’s en vernieuwingen:

 • Handig stappenplan om snel, eenvoudig en gestructureerd met Examenbundel aan de slag te gaan.
 • Overzichtelijke indeling per domein/onderwerp dat wordt geëxamineerd. • Hints die je als leerling op weg helpen bij lastige vragen.
 • Puntenverdeling bij de uitwerkingen, om beter te kunnen beoordelen hoe goed de vraag is gemaakt.
 • Tabellen om je cijfer te bepalen na het maken van de oefenexamens havo wiskunde A.
 • Register om snel op onderwerp te zoeken.
 • Bijlagen met examen(werk)woorden en formuleblad.
 • Licentiecode die toegang geeft tot digitale extra’s op mijn.examenbundel.nl, zoals video’s, podcasts, online oefenen op onderwerp, inzicht in je voortgang en meer. Je leert en oefent nóg gerichter!

Examenbundel havo Wiskunde A 2022/2023 voldoet aan de actuele exameneisen en is naast elke lesmethode te gebruiken. Gebruik Examenbundel in combinatie met Samengevat havo Wiskunde A (alle examentheorie kort en bondig in één boek) en Zeker Slagen!, zodat je zo efficiënt en effectief mogelijk leert en plant. Examenbundel is al meer dan 40 jaar de perfecte voorbereiding op het eindexamen


Examenbundel vmbo-gt/mavo Nederlands 2022/2023

Examenbundel vmbo-gt/mavo Nederlands 2022/2023 Geen examenstress en zeker slagen voor je eindexamen vmbo Nederlands met Examenbundel! De inhoud van Examenbundel wordt ieder jaar aangepast aan de examenonderwerpen van dat schooljaar. Er is jaarlijks een nieuwe Examenbundel, zodat je altijd met de juiste stof oefent én je je op de beste manier op het examen voorbereidt.

Examenbundel vmbo-gt/mavo Nederlands 2022/2023 is méér dan alleen oefenexamens. Je krijgt tips bij het maken van het vmbo-examen Nederlands. Test je kennis met de oriëntatietoetsen leesvaardigheid en schrijfvaardigheid, met vragen over alle onderwerpen die centraal worden geëxamineerd. Het geeft je een beeld hoe je ervoor staat.

Het oefenboek bestaat uit drie delen. Deel 1 bevat een overzicht van de theorie die je voor het examen vmbo-gt/mavo Nederlands onder de knie moet hebben, met leerzame oefenopgaven. De uitwerkingen zijn voorzien van duidelijke toelichtingen. Aan het eind van het hoofdstuk worden de belangrijkste begrippen vermeld. Oefen doelgericht je leesvaardigheid en schrijfvaardigheid met examenteksten en oude examens vmbo Nederlands in deel 2 van het boek. Altijd met heldere uitleg van docenten en vakexperts bij de antwoorden, zodat je oefent en leert tegelijk. In deel 3 vind je een stappenplan, dat je op een slimme manier door de Examenbundel leidt.

Examenbundel vmbo-gt/mavo Nederlands 2022/2023 bevat vele extra’s en vernieuwingen:

 • Handig stappenplan om snel, eenvoudig en gestructureerd met Examenbundel aan de slag te gaan.
 • Tips om je beter op het examen vmbo-gt/mavo Nederlands voor te bereiden.
 • Puntenverdeling bij de uitwerkingen, om beter te kunnen beoordelen hoe goed de vraag is gemaakt.
 • Tabellen om je cijfer te bepalen na het maken van de oefenexamens vmbo Nederlands.
 • Register dat aangeeft bij welke paragrafen de verschillende examenvragen horen.
 • Licentiecode die toegang geeft tot digitale extra’s op mijn.examenbundel.nl, zoals video’s, podcasts, online oefenen op onderwerp, inzicht in je voortgang en meer.

Je leert en oefent nóg gerichter! Examenbundel vmbo-gt/mavo Nederlands 2022/2023 voldoet aan de actuele exameneisen en is naast elke lesmethode te gebruiken. Gebruik Examenbundel in combinatie met Samengevat vmbo Nederlands 2F en Zeker Slagen!, zodat je zo efficiënt en effectief mogelijk leert en plant. Examenbundel is al meer dan 40 jaar de perfecte voorbereiding op het eindexamen.


Examenbundel havo Geschiedenis 2022/2023

Examenbundel havo Geschiedenis 2022/2023 Geen examenstress en zeker slagen voor je eindexamen havo geschiedenis met Examenbundel! De inhoud van Examenbundel wordt ieder jaar aangepast aan de examenonderwerpen van dat schooljaar. Er is jaarlijks een nieuwe Examenbundel, zodat je altijd met de juiste stof oefent én je je op de beste manier op het examen voorbereidt.

Examenbundel havo Geschiedenis 2022/2023 is méér dan alleen oefenexamens. Het oefenboek maakt je vertrouwd met de examenstof en het soort vragen dat je op het havo-examen geschiedenis moet beantwoorden. Je krijgt uitleg over de beste examenvoorbereiding, specifiek het oefenen met historisch denken en redeneren, met historische contexten en oriëntatiekennis. Veelvoorkomende begrippen uit de examenvragen havo geschiedenis worden behandeld, evenals de kenmerkende aspecten en tijdvakken in een handig overzicht.

Test je kennis met de oriëntatietoets, met vragen over alle geschiedkundige onderwerpen die centraal worden geëxamineerd. Oefen doelgericht met een uitgekiende selectie examenvragen, gerangschikt op onderwerp. Of oefen met complete, recente examens havo geschiedenis. Altijd met heldere uitleg van docenten en vakexperts bij de antwoorden, zodat je oefent en leert tegelijk. Je vergroot je kennis en historisch besef.

Examenbundel havo Geschiedenis 2022/2023 bevat vele extra’s en vernieuwingen:

 • Handig stappenplan om snel, eenvoudig en gestructureerd met Examenbundel aan de slag te gaan.
 • Overzichtelijke indeling per domein/onderwerp dat wordt geëxamineerd.
 • Uitleg over examenvoorbereiding havo geschiedenis.
 • Begrippen geschiedenis en overzicht kenmerkende aspecten en tijdvakken.
 • Puntenverdeling bij de uitwerkingen, om beter te kunnen beoordelen hoe goed de vraag is gemaakt.
 • Bijlagen met tabellen om je cijfer te bepalen na het maken van de oefenexamens havo geschiedenis.
 • • Licentiecode die toegang geeft tot digitale extra’s op mijn.examenbundel.nl, zoals video’s, podcasts, online oefenen op onderwerp, inzicht in je voortgang en meer. Je leert en oefent nóg gerichter!

Examenbundel havo Geschiedenis 2022/2023 voldoet aan de laatste exameneisen en is naast elke lesmethode te gebruiken. Gebruik Examenbundel in combinatie met Samengevat havo Geschiedenis 3e druk (alle examentheorie kort en bondig in één boek) en Zeker Slagen!, zodat je zo efficiënt en effectief mogelijk leert en plant. Examenbundel is al meer dan 40 jaar de perfecte voorbereiding op het eindexamen.


Examenbundel vwo Scheikunde 2022/2023

Examenbundel vwo Scheikunde 2022/2023 Geen examenstress en zeker slagen voor je eindexamen vwo scheikunde met Examenbundel! De inhoud van Examenbundel wordt ieder jaar aangepast aan de examenonderwerpen van dat schooljaar. Er is jaarlijks een nieuwe Examenbundel, zodat je altijd met de juiste stof oefent én je je op de beste manier op het examen voorbereidt.

Examenbundel vwo Scheikunde 2022/2023 is méér dan alleen oefenexamens. Je krijgt tips bij het maken van (examen)opgaven vwo scheikunde. Test je kennis met de oriëntatietoets, die bestaat uit vragen over alle onderwerpen die centraal worden geëxamineerd. Zo kun je nagaan of je de basisbegrippen van de examenonderwerpen vwo scheikunde beheerst.

Oefen doelgericht met een aantal examenvragen, gerangschikt op onderwerp. Of oefen met complete, recente examens. Altijd met heldere uitleg van docenten en vakexperts bij de antwoorden, zodat je oefent en leert tegelijk. Je vergroot je kennis en algemene, natuurwetenschappelijke, wiskundige, technische en chemische vaardigheden in scheikunde op vwo-niveau.

Examenbundel vwo Scheikunde 2022/2023 bevat vele extra’s en vernieuwingen:

 • Handig stappenplan om snel, eenvoudig en gestructureerd met Examenbundel aan de slag te gaan.
 • Overzichtelijke indeling per domein/onderwerp dat wordt geëxamineerd.
 • Hints die je als leerling op weg helpen bij lastige vragen.
 • Puntenverdeling bij de uitwerkingen, om beter te kunnen beoordelen hoe goed de vraag is gemaakt.
 • Tabellen om je cijfer te bepalen na het maken van de oefenexamens vwo scheikunde.
 • Register om snel op onderwerp te zoeken.
 • Licentiecode die toegang geeft tot digitale extra’s op mijn.examenbundel.nl, zoals video’s, podcasts, online oefenen op onderwerp, inzicht in je voortgang en meer.

Examenbundel vwo Scheikunde 2022/2023 voldoet aan de actuele exameneisen en is naast elke lesmethode te gebruiken. Gebruik Examenbundel in combinatie met Samengevat vwo Scheikunde (alle examentheorie kort en bondig in één boek) en Zeker Slagen!, zodat je zo efficiënt en effectief mogelijk leert en plant. Examenbundel is al meer dan 40 jaar de perfecte voorbereiding op het eindexamen


Examenbundel vwo Natuurkunde 2022/2023

Examenbundel vwo Natuurkunde 2022/2023 Geen examenstress en zeker slagen voor je eindexamen vwo natuurkunde met Examenbundel! De inhoud van Examenbundel wordt ieder jaar aangepast aan de examenonderwerpen van dat schooljaar. Er is jaarlijks een nieuwe Examenbundel, zodat je altijd met de juiste stof oefent én je je op de beste manier op het examen voorbereidt.

Examenbundel vwo Natuurkunde 2022/2023 is méér dan alleen oefenexamens. Je krijgt tips bij het maken van (examen)opgaven natuurkunde. Test je kennis met de oriëntatietoets, die bestaat uit vragen over alle onderwerpen die centraal worden geëxamineerd. Zo kun je nagaan of je de basisbegrippen van de examenonderwerpen vwo natuurkunde beheerst. Oefen doelgericht met een aantal examenvragen, gerangschikt op onderwerp. Of oefen met complete, recente examens. Altijd met heldere uitleg van docenten en vakexperts bij de antwoorden, zodat je oefent en leert tegelijk. Je vergroot je kennis en algemene, natuurwetenschappelijke, wiskundige en technische en vakspecifieke vaardigheden in natuurkunde op vwo-niveau.

Examenbundel vwo Natuurkunde 2022/2023 bevat vele extra’s en vernieuwingen:

 • Handig stappenplan om snel, eenvoudig en gestructureerd met Examenbundel aan de slag te gaan.
 • Overzichtelijke indeling per domein/onderwerp dat wordt geëxamineerd.
 • Hints die je als leerling op weg helpen bij lastige vragen.
 • Puntenverdeling bij de uitwerkingen, om beter te kunnen beoordelen hoe goed de vraag is gemaakt.
 • Tabellen om je cijfer te bepalen na het maken van de oefenexamens vwo natuurkunde.
 • Register om snel op onderwerp te zoeken.
 • Licentiecode die toegang geeft tot digitale extra’s op mijn.examenbundel.nl, zoals video’s, podcasts, online oefenen op onderwerp, inzicht in je voortgang en meer. Je leert en oefent nóg gerichter!

Examenbundel vwo Natuurkunde 2022/2023 voldoet aan de actuele exameneisen en is naast elke lesmethode te gebruiken. Gebruik Examenbundel in combinatie met Samengevat vwo Natuurkunde (alle examentheorie kort en bondig in één boek) en Zeker Slagen!, zodat je zo efficiënt en effectief mogelijk leert en plant. Examenbundel is al meer dan 40 jaar de perfecte voorbereiding op het eindexamen.


Examenbundel vmbo-gt/mavo Wiskunde 2022/2023

Examenbundel vmbo-gt/mavo Wiskunde 2022/2023 Geen examenstress en zeker slagen voor je eindexamen vmbo wiskunde met Examenbundel! De inhoud van Examenbundel wordt ieder jaar aangepast aan de examenonderwerpen van dat schooljaar. Er is jaarlijks een nieuwe Examenbundel, zodat je altijd met de juiste stof oefent én je je op de beste manier op het examen voorbereidt.

Examenbundel vmbo-gt/mavo Wiskunde 2022/2023 is méér dan alleen oefenexamens. Je krijgt tips bij het maken van (examen)opgaven vmbo wiskunde. Test je kennis met de oriëntatietoets, die bestaat uit vragen over alle onderwerpen die centraal worden geëxamineerd. Zo zie je gelijk wat je wel en niet kent. Oefen doelgericht met een aantal examenvragen, gerangschikt op onderwerp. Of oefen met complete, recente examens. Altijd met heldere uitleg van docenten en vakexperts bij de antwoorden, zodat je oefent en leert tegelijk. Je vergroot je kennis en algemene en wiskundige vaardigheden.

Examenbundel vmbo-gt/mavo Wiskunde 2022/2023 bevat vele extra’s en vernieuwingen:

 • Handig stappenplan om snel, eenvoudig en gestructureerd met Examenbundel aan de slag te gaan.
 • Overzichtelijke indeling per domein/onderwerp dat wordt geëxamineerd.
 • Tips bij het maken van (examen)vragen vmbo wiskunde.
 • Puntenverdeling bij de uitwerkingen, om beter te kunnen beoordelen hoe goed de vraag is gemaakt.
 • Tabellen om je cijfer te bepalen na het maken van de oefenexamens vmbo wiskunde.
 • Register om snel op onderwerp te zoeken.
 • Bijlagen met overzicht van formules.
 • Licentiecode die toegang geeft tot digitale extra’s op mijn.examenbundel.nl, zoals video’s, podcasts, online oefenen op onderwerp, inzicht in je voortgang en meer.

Je leert en oefent nóg gerichter! Examenbundel vmbo-gt/mavo Wiskunde 2022/2023 voldoet aan de actuele exameneisen en is naast elke lesmethode te gebruiken. Gebruik Examenbundel in combinatie met Samengevat vmbo-gt/mavo Wiskunde (alle examentheorie kort en bondig in één boek) en Zeker Slagen!, zodat je zo efficiënt en effectief mogelijk leert en plant. Examenbundel is al meer dan 40 jaar de perfecte voorbereiding op het eindexamen.


Examenbundel vwo Biologie 2022/2023

Examenbundel vwo Biologie 2022/2023 Geen examenstress en zeker slagen voor je eindexamen vwo biologie met Examenbundel! De inhoud van Examenbundel wordt ieder jaar aangepast aan de examenonderwerpen van dat schooljaar. Er is jaarlijks een nieuwe Examenbundel, zodat je altijd met de juiste stof oefent én je je op de beste manier op het examen voorbereidt.

Examenbundel vwo Biologie 2022/2023 is méér dan alleen oefenexamens. Je krijgt tips bij het maken van (examen)opgaven vwo biologie. Test je kennis met de oriëntatietoets, die bestaat uit vragen over alle onderwerpen die centraal worden geëxamineerd. Zo kun je nagaan of je de basisbegrippen van de examenonderwerpen biologie beheerst. Oefen doelgericht met een aantal examenvragen, gerangschikt op onderwerp. Of oefen met complete, recente examens. Altijd met heldere uitleg van docenten en vakexperts bij de antwoorden, zodat je oefent en leert tegelijk. Je vergroot je kennis en algemene, natuurwetenschappelijke, wiskundige, technische en vakspecifieke vaardigheden in biologie.

Examenbundel vwo Biologie 2022/2023 bevat vele extra’s en vernieuwingen:

 • Handig stappenplan om snel, eenvoudig en gestructureerd met Examenbundel aan de slag te gaan.
 • Overzichtelijke indeling per domein/onderwerp dat wordt geëxamineerd.
 • Tips bij het maken van (examen)opgaven vwo biologie.
 • Puntenverdeling bij de uitwerkingen, om beter te kunnen beoordelen hoe goed de vraag is gemaakt.
 • Tabellen om je cijfer te bepalen na het maken van de oefenexamens vwo biologie.
 • Register om snel op onderwerp te zoeken.
 • Bijlage met examen(werk)woorden.
 • Licentiecode die toegang geeft tot digitale extra’s op mijn.examenbundel.nl, zoals video’s, podcasts, online oefenen op onderwerp, inzicht in je voortgang en meer.

Je leert en oefent nóg gerichter! Examenbundel vwo Biologie 2022/2023 voldoet aan de actuele exameneisen en is naast elke lesmethode te gebruiken. Gebruik Examenbundel in combinatie met Samengevat vwo Biologie (alle examentheorie kort en bondig in één boek) en Zeker Slagen!, zodat je zo efficiënt en effectief mogelijk leert en plant. Examenbundel is al meer dan 40 jaar de perfecte voorbereiding op het eindexamen.


Examenbundel vwo Wiskunde A 2022/2023

Examenbundel vwo Wiskunde A 2022/2023 Geen examenstress en zeker slagen voor je eindexamen vwo wiskunde A met Examenbundel! De inhoud van Examenbundel wordt ieder jaar aangepast aan de examenonderwerpen van dat schooljaar. Er is jaarlijks een nieuwe Examenbundel, zodat je altijd met de juiste stof oefent én je je op de beste manier op het examen voorbereidt.

Examenbundel vwo Wiskunde A 2022/2023 is méér dan alleen oefenexamens. Je krijgt tips bij het maken van (examen)opgaven vwo wiskunde A. Test je kennis met de oriëntatietoets, die bestaat uit vragen over alle onderwerpen die centraal worden geëxamineerd. Zo kun je nagaan of je de basisbegrippen van de examenonderwerpen wiskunde A beheerst. Oefen doelgericht met een aantal examenvragen, gerangschikt op onderwerp. Of oefen met complete, recente examens. Altijd met heldere uitleg van docenten en vakexperts bij de antwoorden, zodat je oefent en leert tegelijk. Je vergroot je kennis en algemene, profielspecifieke en wiskundige vaardigheden.

Examenbundel vwo Wiskunde A 2022/2023 bevat vele extra’s en vernieuwingen:

 • Handig stappenplan om snel, eenvoudig en gestructureerd met Examenbundel aan de slag te gaan. • Overzichtelijke indeling per domein/onderwerp dat wordt geëxamineerd.
 • Hints die je als leerling op weg helpen bij lastige vragen.
 • Puntenverdeling bij de uitwerkingen, om beter te kunnen beoordelen hoe goed de vraag is gemaakt.
 • Tabellen om je cijfer te bepalen na het maken van de oefenexamens vwo wiskunde A.
 • Register om snel op onderwerp te zoeken.
 • Bijlagen met examen(werk)woorden, lijst van formules en afrondregels.
 • Licentiecode die toegang geeft tot digitale extra’s op mijn.examenbundel.nl, zoals video’s, podcasts, online oefenen op onderwerp, inzicht in je voortgang en meer.

Je leert en oefent nóg gerichter! Examenbundel vwo Wiskunde A 2022/2023 voldoet aan de actuele exameneisen en is naast elke lesmethode te gebruiken. Gebruik Examenbundel in combinatie met Samengevat vwo Wiskunde A (alle examentheorie kort en bondig in één boek) en Zeker Slagen!, zodat je zo efficiënt en effectief mogelijk leert en plant. Examenbundel is al meer dan 40 jaar de perfecte voorbereiding op het eindexamen.


Examenbundel havo Economie 2022/2023

Examenbundel havo Economie 2022/2023 Geen examenstress en zeker slagen voor je eindexamen havo economie met Examenbundel! De inhoud van Examenbundel wordt ieder jaar aangepast aan de examenonderwerpen van dat schooljaar. Er is jaarlijks een nieuwe Examenbundel, zodat je altijd met de juiste stof oefent én je je op de beste manier op het examen voorbereidt.

Examenbundel havo Economie 2022/2023 is méér dan alleen oefenexamens. Het oefenboek bevat informatie over het examen en handige tips voor het maken van het havo-examen economie. Test je kennis met de oriëntatietoets, met vragen over alle onderwerpen die centraal worden geëxamineerd. Oefen doelgericht met een uitgekiende selectie examenvragen, gerangschikt op onderwerp. Of oefen met complete, recente examens. Altijd met heldere uitleg van docenten en vakexperts bij de antwoorden, zodat je oefent en leert tegelijk. Je vergroot je kennis en algemene en vakspecifieke vaardigheid in economie, waarbij je economische concepten kunt herkennen en toepassen.

Examenbundel havo Economie 2022/2023 bevat vele extra’s en vernieuwingen:

 • Overzichtelijke indeling per domein/onderwerp dat wordt geëxamineerd.
 • Tips bij het maken van (examen)opgaven havo economie.
 • Puntenverdeling bij de uitwerkingen, om beter te kunnen beoordelen hoe goed de vraag is gemaakt.
 • Tabellen om je cijfer te bepalen na het maken van de oefenexamens havo economie. Handig stappenplan om snel, eenvoudig en gestructureerd met Examenbundel aan de slag te gaan.
 • Register om snel op onderwerp te zoeken.
 • Licentiecode die toegang geeft tot digitale extra’s op mijn.examenbundel.nl, zoals video’s, podcasts, online oefenen op onderwerp, inzicht in je voortgang en meer. Je leert en oefent nóg gerichter!

Examenbundel havo Economie 2022/2023 voldoet aan de laatste exameneisen en is naast elke lesmethode te gebruiken. Gebruik Examenbundel in combinatie met Samengevat havo Economie 6e druk (alle examentheorie kort en bondig in één boek) en Zeker Slagen!, zodat je zo efficiënt en effectief mogelijk leert en plant. Examenbundel is al meer dan 40 jaar de perfecte voorbereiding op het eindexamen.


Examenbundel havo Maatschappijwetenschappen 2022/2023

Examenbundel havo Maatschappijwetenschappen 2022/2023 Geen examenstress en zeker slagen voor je eindexamen havo maatschappijwetenschappen met Examenbundel! De inhoud van Examenbundel wordt ieder jaar aangepast aan de examenonderwerpen van dat schooljaar. Er is jaarlijks een nieuwe Examenbundel, zodat je altijd met de juiste stof oefent én je je op de beste manier op het examen voorbereidt.

Examenbundel havo Maatschappijwetenschappen 2022/2023 is méér dan alleen oefenexamens. Het oefenboek maakt duidelijk wat je moet kennen voor het havo-examen maatschappijwetenschappen, specifiek de kernconcepten en contexten in de vorm van maatschappelijke thema’s of vraagstukken.

Het officiële examenprogramma wordt vermeld, zodat je exact weet welke kennis en vaardigheden er van je worden verwacht. Test je kennis met de oriëntatietoets, met vragen over alle onderwerpen die centraal worden geëxamineerd. Oefen doelgericht met een uitgekiende selectie examenvragen, gerangschikt op onderwerp. Of oefen met complete, recente examens havo maatschappijwetenschappen.

Altijd met heldere uitleg van docenten en vakexperts bij de antwoorden, zodat je oefent en leert tegelijk. Je vergroot je kennis en vaardigheden, specifiek informatievaardigheden, denkvaardigheden (toegepast op de hoofdconcepten en contexten) en onderzoekvaardigheden.

Examenbundel havo Maatschappijwetenschappen 2022/2023 bevat vele extra’s en vernieuwingen:

 • • Handig stappenplan om snel, eenvoudig en gestructureerd met Examenbundel aan de slag te gaan.
 • Examenprogramma en benodigde vaardigheden bij het havo-examen maatschappijwetenschappen.
 • Hints om je als leerling op weg te helpen bij lastige vragen.
 • Puntenverdeling bij de uitwerkingen, om beter te kunnen beoordelen hoe goed de vraag is gemaakt.
 • Tabellen om je cijfer te bepalen na het maken van de oefenexamens havo maatschappijwetenschappen.
 • Suggesties voor verder lezen.
 • Licentiecode die toegang geeft tot digitale extra’s op mijn.examenbundel.nl, zoals video’s, podcasts, online oefenen op onderwerp, inzicht in je voortgang en meer.

Je leert en oefent nóg gerichter! Examenbundel havo Maatschappijwetenschappen 2022/2023 voldoet aan de laatste exameneisen en is naast elke lesmethode te gebruiken. Gebruik Examenbundel in combinatie met Samengevat havo Maatschappijwetenschappen (alle examentheorie kort en bondig in één boek) en Zeker Slagen!, zodat je zo efficiënt en effectief mogelijk leert en plant. Examenbundel is al meer dan 40 jaar de perfecte voorbereiding op het eindexamen.


StudieboekenStudieboeken

Vergelijkbare berichten