|

De top 10 van de beste Kamasutra boeken 2024 (18+)

De Kamasutra, een eeuwenoud geschrift dat diep geworteld is in de rijke tradities van India, reikt verder dan de oppervlakkige perceptie van louter een handleiding voor seksuele posities. Toegeschreven aan de wijze Vatsyayana, biedt de Kamasutra een diepgaande verkenning van menselijke relaties, liefde en de kunst van het leven. Het werk, dat zijn oorsprong vindt in de 2e eeuw na Christus, heeft de tand des tijds doorstaan en blijft een tijdloos testament van wijsheid.

Hoewel de term “Kamasutra” vaak wordt geassocieerd met gedetailleerde illustraties van diverse seksuele posities, vormt dit slechts een fractie van de diepgang van het geschrift. De Kamasutra trakteert zijn lezers op een holistische benadering van liefde en intimiteit, waarbij de fysieke handelingen worden verweven met emotionele connectie en spirituele verlichting.

Op deze pagina vind je de 10 beste Kamasutra boeken van dit moment. Om je een goed beeld te kunnen geven van de boeken heb ik naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft veel extra informatie over het boek. Via de link kun je het boek eenvoudig en snel bestellen.

BoekenBoeken

Kamasutra voor beginners

‘Kamasutra voor beginners’ is een praktische en inspirerende erotische gids om je seksleven te verdiepen en verbeteren.

De ‘Kamasutra’ van Mallanaga Vatsyayana is het bekendste en oudste boek over de kunst van liefde en seksualiteit. Door de verschillende posities en standjes uit het boek aan je seksuele repertoire toe te voegen, verdiep je je relatie en geef je je liefdesleven een extra dimensie – dat is het idee. De toegankelijke gids ‘Kamasutra voor beginners’ is gebaseerd op de ‘Kamasutra’ en biedt eenvoudige, geïllustreerde stap-voor-stap-instructies. Dankzij de originaliteit van de standjes en fantasievolle erotische technieken die in het boek aan bod komen, verdiep je je liefdes- en seksleven, versterk je de verbinding, verhoog je het genot en bevorder je de intimiteit.

De serie ‘Touch Here/Press Here’ biedt een nieuwe generatie healers een eigentijdse blik op alternatieve geneeswijzen. De gidsen zijn overzichtelijk ingedeeld, met heldere instructies en duidelijke illustraties van elke techniek. Andere onderwerpen die in de reeks aan bod komen zijn onder andere reiki, voetreflexologie en acupressuur.


100% Kama Sutra

De Kama Sutra is een schatkamer aan kennis op het gebied van verleiding en het liefdesspel. In 100% Kama Sutra worden vijftig liefdesposities op heldere wijze beschreven, waarbij alle fijne kneepjes van het strelen, kussen en masseren aan de orde komen. Met zijn vele schitterende foto’s zal 100% Kama Sutra een nieuwe dimensie aan je liefdesleven geven!


De cosmo Kama Sutra

Al jarenlang een bestseller! De Cosmo Kama Sutra is een opwindend boek met 77 spannende seksstandjes. Voor nog meer plezier en genot tussen de lakens.

De Cosmo Kama Sutra, een uitgave van het tijdschrift Cosmopolitan is al jarenlang een bestseller! In het boek, gericht op heteroseksuele vrouwen, worden 77 seksstandjes uitgelegd gebaseerd op de Kama Sutra. Per standje bevat de uitgave een spannende kleurentekening, een erotische instructie en een uitleg waarom je ervan geniet. Met voor elk standje een interessante Cosmohint!

Behalve de 77 seksstandjes (waaronder de phyton, kroelende krakeling, ritmisch rad en vurige vlinder) worden nog enkele ‘lustlessen’ gegeven, zoals ‘Oplossingen voor je ergste seksnachtmerries’ en ‘Vind je G-plek’.

Het spannendste cadeauboek voor iedereen die wel een beetje extra pit in de slaapkamer kan gebruiken! Ter gelegenheid van een verjaardag, samenwonen, sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.


Kama Sutra

Magische erotiek – spannende seks.

Al vijftien eeuwen lang onderwijst de Kama Sutra de kunst van het gezamenlijke liefhebben. Als praktische handleiding én uiteenzetting over de liefde is dit boek bijzonder geschikt voor zowel verleidingsspecialisten als leergierige koppels. Vaak blijft alleen maar een reeks erotische standjes in het geheugen hangen, maar het boek is veel meer dan een verzameling standjes.

Het leert je hoe je de band met een minnaar kunt verbreken, hoe je een verlegen vrouw verovert of een hele harem vermaakt, welke mannen in de smaak vallen bij vrouwen, welke vrouwen je moet vermijden en wat nu precies uitingen van liefde zijn.

Ontdek in dit boek schalkse én tegelijkertijd wijze, eeuwenoude thema´s die nog steeds van toepassing zijn.


Kama Sutra Bucketlist

Een opwindend inspiratie- en afvinkboek vol met spannende seksstandjes. Welk standje hebben jullie al gedaan?

Het opwindendste bucketlistboek van Nederland!

Met Kama Sutra Bucketlist houd je het spannend tussen de lakens! Of je nu al jaren samen bent, of elkaar nog moet ontdekken: een beetje extra pit in de slaapkamer kan nooit kwaad. In dit opwindende inspiratie- en afvinkboek vind je alles voor een nacht vol stomende seks: spannende standjes, sexy tips en tricks en duidelijke en stijlvolle afbeeldingen. Van echte klassiekers zoals de missionaris en lepeltje-lepeltje tot meer out of the box standjes zoals de lotus. Dit bucketlistboek voor koppels wil je op je nachtkastje hebben liggen!

Met onderwerpen als:

  • 5x kom in de stemming
  • 5x speeltjes voor koppels
  • 5x seks met jezelf
  • 5x probeer het eens
  • 5x seks buiten de deur

Duik in je eigen en elkaars fantasieën, ga lekker met jezelf aan de slag of geniet optimaal van een vrijpartij met je partner. Vink af welke standjes je gedaan hebt en hoe dit avontuur jullie beviel. Zo leer je elkaar nog beter kennen!


Kama Sutra zakboekje

Dit boekje combineert de oude wijsheid van Kama Sutra met hedendaagse kennis over seks. Het bevat 52 geraffineerde standjes, eenvoudig te leren technieken voor hem en haar en tips die uw liefdestechnieken en seksueel zelfvertrouwen
optimaal stimuleren.

Blader dit zakboek door en laat je verleiden. Experimenteer de standjes met je partner of stel je eigen supererotische programma samen. Neem leiding bij het galopperend paard, probeer de langzame, sensuele vastklemmende houding, of kies
voor de wig naar binnen drijven. Duik er direct in en ontdek een sensueel paradijs.


Kama Sutra Food

‘Kama Sutra Food’ is een spannend cadeauboek met prikkelende tips, weetjes, erotische recepten en seksstandjes voor de verleidelijkste food dates.

Met Kama Sutra Food haal je het smakelijkste en meest sexy boek over eten in huis!

  • Vol sexy inspiratie en tips
  • Met 20 lustopwekkende recepten
  • Spannende ervaringsverhalen
  • Perfect voor partners
  • Ook leuk om cadeau te geven

Een oud gezegde luidt: de weg naar iemands hart gaat door de maag. Daar is natuurlijk geen woord van gelogen. Zo is het bijvoorbeeld al eeuwenlang bekend dat bepaalde etenswaren een positieve invloed op ons libido kunnen hebben. En niet alleen het eten zelf; ook de voorbereiding en setting kunnen jullie uitstekend in de stemming brengen. Zicht, geur, smaak, aanraking en geluid zijn allemaal belangrijke elementen bij het creëren van een erotische ervaring.

In Kama Sutra Food lees je alles wat je moet weten over de invloed die food op onze mood heeft, aan de hand van prikkelende weetjes en verschillende ervaringsverhalen. Van erotische recepten en verleidelijke tafelmanieren tot de beste fooddates en leukste seksstandjes voor op en rondom de eettafel, dit boek heeft het allemaal!

Begin alvast met het plannen van jouw volgende sexy dinner date. Zoet en verleidelijk of pittig en pikant: iedereen komt aan haar of zijn trekken met dit spannende foodbook.


Bucketlist Kamasutra

Seks is goed voor je gezondheid en je relatie, maar na verloop van tijd kan de routine erin sluipen. Ben je missionaris beu? Dan biedt deze selectie uit de Kamasutra de nodige inspiratie! In de Bucketlist Kamasutra kun je bijhouden welke standjes jullie al uitprobeerden, wat jullie ervan vonden en of ze voor herhaling vatbaar zijn. Plezier voor beide partners en pikante ontdekkingen zijn gegarandeerd. Na 69 nachten hebben jullie een Kamasutra op maat! ‘Meer pret in bed’ is het motto van M.W. BEAU. Deze anonieme auteur verdiepte zich in de wereld van de Kamasutra (vrij vertaald: genotsformule) en ontdekte dat experimenteren partners dichter bij elkaar brengt, of het nu lukt of niet!


Kamasutra & de zeven spirituele wetten van de liefde

SPIRITUALITEIT & SEKSUALITEIT
Seksualiteit is een kunst die geoefend en ontwikkeld dient te worden om genot te kunnen geven aan man en vrouw. Wie zich wil bekwamen in die kunst zal merken dat seks niet alleen het lichaam, maar ook de geest en uiteindelijk de ziel voedt en bevredigt. De Kamasutra is daar het handboek bij uitstek voor omdat het zowel seksuele technieken als kussen, standjes en het bereiken van een orgasme behandelt, maar ook uitvoerig ingaat op hofmakerij, verleidingen en de plaats van de liefde in het leven.

De Kamasutra werd in de vierde eeuw na Christus door de Indiase leraar Mallanaga Vatsyayana samengesteld als handboek voor het bedrijven van de liefde. In de loop der eeuwen vond deze klassieke erotische tekst zijn weg naar vele slaapkamers om te dienen als aansporing en inspiratie voor een intens, liefdevol en rijk gevarieerd seksleven.

DEEPAK CHOPRA, BEKEND VAN ZIJN BOEKEN OVER SPIRITUELE WETTEN, MAAKT OPNIEUW WAARDEVOLLE INDIASE WIJSHEID BESCHIKBAAR EN INZICHTELIJK VOOR DE WESTERSE MENS.

Met veel respect voor de authenticiteit van de Kamasutra bewerkte hij de 35 klassieke hoofdstukken en voegde er zijn eigentijdse oefeningen voor liefdevolle seksuele relaties aan toe: de Zeven spirituele wetten van de liefde. Zo verbindt hij de oudst bekende erotische tekst met onze moderne wereld. De intimiteit en ontroering, maar ook de opwinding en nieuwsgierigheid, het experiment en de overgave van seksualiteit zijn immers van alle tijden.

De schitterende illustraties, gemaakt door Indiase kunstenaars op verzoek van Deepak Chopra zelf, maken deze bewerking van de Kamasutra tot een onmisbare bron van plezier en opwindende ontdekkingen in elke slaapkamer.


Kamasutra Voor De Vrouw

Vinod Verma, in de moderne geneeskunst even thuis als in de Ayurveda van het oude India, zet in Kamasutra voor de vrouw uiteen wat lichaam en geest nodig hebben om tot seksuele vervulling te komen. Het boek bevat allerlei oefeningen, instructies voor massage, homeopatische geneesmiddelen en recepten om de sensuele en spirituele dimensies van het liefdesspel te verdiepen


BoekenBoeken

Vergelijkbare berichten