|

De top 5 van de beste boeken over stoppen met roken 2024

Er wordt steeds vaker gezegd dat roken niet meer van deze tijd is. Het roken heeft door de jaren heen veel ontwikkelingen doorgemaakt. Tegenwoordig zijn reclame voor sigarettenmerken en het roken verboden er is ook een tijd geweest dat het roken werd aanbevolen voor de gezelligheid en om stress te verlagen.

Bij feestjes, in horeca etc. mag je alleen nog maar buiten roken, terwijl er vroeger sigaretten in glaasjes op tafels stond naast de asbakken. Ook het kopen van sigaretten en tabak wordt de roker ook steeds mogelijker gemaakt en dan heb ik het nog niet eens over de kosten gehad. Ook dit kan een goede reden zijn om te stoppen. Dit geldt ook zeker voor de gezondheid waar de laatste jaren ook al veel over gezegd en geschreven is.

Stoppen met roken is lastig, het is een gewoonte geworden en hoort bij de dagen, veel rokers hebben vaste momenten dat ze een sigaret op steken. Om de rokers te helpen met stoppen zijn er vele hulpmiddelen over de markt denk hierbij aan nicotinepleisters, kauwgom etc. Ook zijn er vele boeken geschreven over het stoppen met roken.

Vooral de boeken van Allen Carr zijn heel populair en hebben al vele rokers geholpen met het stoppen met roken. Maar ook buiten zijn boeken zijn er diverse boeken over het stoppen met roken. De 5 beste boeken heb ik voor je op een rij gezet dit te maken hebben het stoppen van roken.

Om je een goed beeld te geven van de boeken, heb ik naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. De link geeft veel extra informatie over het boek, waaronder de waardering en de recensies van de lezers. Via de link kun je het boek eenvoudig en snel bestellen. Een goed alternatief voor Bol.com is Bookspot.nl.

Supplementen.nl

Stoppen met roken

Roken is een fuik, waar je, meestal als jongere, nietsvermoedend in zwemt. Te laat merk je dat je niet meer terug kunt. Alleen Carr laat zien hoe die fuik in elkaar zit, zodat je er moeiteloos uit kunt zwemmen. Hij gebruikt geen trucjes of hulpmiddelen. Carr ontrafelt slechts haarfijn de mechanismen die een roken doen roken. Wie dat eenmaal doorziet, merkt dat stoppen met roken heel eenvoudig is, vanaf de eerste dag.


Stoppen doe je zo

Het boek Stoppen doe je zo reikt u gemakkelijke manieren aan om voor eens en altijd met roken te stoppen. Het zal de roker op een uiterst eenvoudige manier helpen om een gelukkige en tevreden niet-roker te worden. Deze uitgave onderscheidt zich vanwege de eenvoud en beknoptheid.

Kortom, Stoppen doe je zo is een geweldig en uniek hulpmiddel om voorgoed met de ellendige rookverslaving af te rekenen. Marcel van Mosselveld (43) maakt met zijn boek Stoppen doe je zo zijn lang gekoesterde droom waar. Na zelf meer dan 20 jaar stevig te hebben gerookt, heeft hij de ultieme uitweg gevonden om met roken te kunnen stoppen.


Stoppen met roken voor vrouwen

Speciaal voor vrouwen schreef Allen Carr dit boek over stoppen met roken. Zijn methode, die al miljoenen mensen over de hele wereld voorgoed van het roken heeft afgeholpen, is erop gericht de mechanismen die een roker doet roken te ontrafelen. Wie eenmaal begrijpt hoe dat mechanisme werkt, merkt zelf dat stoppen heel eenvoudig is. Ook voor vrouwen!

Voor hen is stoppen met roken extra belangrijk, omdat zij immers met hun rookgedrag schadelijke stoffen op hun ongeboren kind kunnen overbrengen.In Stoppen met roken voor vrouwen vertelt Allen Carr hoe je zonder noemenswaardige onthoudingsverschijnselen voorgoed verlost kunt worden van deze verslaving.


SIGARETSLAAF

Twijfel jij al langer aan je verslaafdheid aan roken? Denk je er steeds vaker aan om te stoppen? In dit boek vertelt de schrijver Alex W. Pole over de geschiedenis en de achtergronden van de tabaksindustrie, de gevolgen van roken voor je gezondheid, zijn eigen ervaringen met roken, en vooral over zijn pogingen te stoppen.

Wellicht neem je na het lezen van dit boek de stap om echt en definitief af te rekenen met je verslaafdheid. Stoppen met Roken: er is niet één manier voor iedereen, maar… er is voor iedereen een manier.


Nederland stopt! Met roken

Dit handboek is een eye opener. De mythe van de verslaving, de tactieken van de tabaksindustrie, de gezond-heidsvoordelen voor wie stopt, maar ook de bedreigingen voor wie doorrookt alle facetten van het roken komen aan de orde.

Het StoppenStappenPlan helpt om goed voorbereid te gaan stoppen, onontbeerlijk voor een hoge succes-kans. Alle rookstopmethoden worden besproken: cold turkey, stoppen met en zonder begeleiding, met medicatie of nicotinevervangers. Elke methode heeft zijn voor- en nadelen, belangrijk is dat de stopper zich voorbereidt, zijn motivatie pakt en de voor hem passende manier kiest.

Bekende Nederlanders vertellen over hun ervaringen met rokers, roken én met stoppen. Specialisten leggen uit waarom zij rokers motiveren om te stoppen.

Nederland stopt! Met roken is hét nieuwe handboek op rookstopgebied. Het is volledig gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, maar tegelijkertijd voor iedereen te begrijpen. Een must voor iedereen die wil stoppen.


Online programma stoppen met roken

Toch liever meer begeleiding en een programma? Bekijk dan het online programma ikstopwel dan eens!

Het online programma van Ikstopwel.nl is een krachtig programma met een succespercentage van maar liefst 86%. Het bestaat uit 10 modules. Je krijgt als deelnemer na inschrijving een half jaar de tijd om het programma op te starten. Na opstarten krijg je 14 dagen om het programma af te ronden. De modules bestaan uit diverse korte video’s van 5 tot 15 minuten, MP3’s, PDF-jes en ander materiaal.

In de laatste twee modules zitten twee MP3-hypnosesessies die meerdere keren kunnen worden herhaald.In de eerste 8 modules worden diverse andere technieken van onbewuste verandering toegepast, zoals NLP, conversationele hypnose, visualisaties, affirmaties etc. Na afloop van het programma ontvangt je een extra MP3 voor dagelijks gebruik.

De kracht van het online programma zit in het feit dat 90% van roken gewoon onbewust aangeleerd gedrag is (een gewoonte). Slechts 10% heeft te maken met de “verslaving” aan nicotine. Met dit online programma wordt de knop tussen de oren (het rookgedrag) uitgeschakeld, waardoor het ineens heel eenvoudig is om nu wel in één keer te stoppen met roken.

Marcel Borst is gecertificeerd hypnotherapeut en volledig gespecialiseerd in de begeleiding van rokers om in één keer te stoppen met roken. Met dit programma heeft hij inmiddels al meer dan 2.200 rokers van het roken afgeholpen en elke week komen daar vele niet-rokers bij.

Je kunt voorproefje nemen met een gratis webinar over stoppen met roken!


Supplementen.nl

Vergelijkbare berichten