|

De top 10 van mooiste deckboxen voor trading card games 2024

Als jij één van de leuke Trading Card Games (TCG) speelt. Is de kans groot dat jij al sleeves gebruikt voor je kaarten maar je wil uiteraard de kaart ook nog extra goed beschermen en ook makkelijk meenemen zonder deze te beschadigen.

De deckboxen zijn daar ideaal voor. De stevige boxen waar je Trading kaarten in kunnen zijn niet alleen beschermend voor je kaarten maar zien er ook vaak mooi uit. De 10 mooiste en handigste trading Cardboxen heb ik voor je op een rij gezet.

De deckboxen zijn geschikt voor diverse trading card games zoals: Magic The Gathering, Pokémon, Yu-Gi-Oh en Disney Lorcana. Om je een goed beeld te geven van de deckboxen worden deze uitgebreid beschreven. Als extra heb ik nog een link van Bol.com toegevoegd voor meer informatie.

CardStacks Blauw Deckbox 

De Deckbox van het merk CardStacks is een prachtige box van hoge kwaliteit.

De deckbox is gemaakt van sterk materiaal en heeft een krachtige magnetische sluiting. Meer dan 100 single sleeved speelkaarten passen in deze box. De deckbox biedt ruimte voor je deck en gaming accessoires.


Pokémon Elite Series – Pikachu Alcove Flip Deck Box

Alcove Flip Boxes voor Pokémon hebben een embossed afbeelding van Pikachu in een kunstlederen afwerking met foliedetails. Een sterke magnetische sluiting en dubbele duiminkepingen zorgen voor gemakkelijke toegang tot uw deck. Deze deckbox kan tot 100 trading cards van standaardformaat met dubbele sleeve in Ultra PRO Deck Protector®-sleeves bevatten.

Officieel gelicentieerde Pokémon Trading Card Game Premium Deck Box® met Pikachu.
Biedt plaats aan maximaal 100 kaarten van standaardformaat met dubbele hoes.
Sterke magnetische sluiting met meerdere magneten om het deksel stevig dicht te houden
Deksel kan aan beide zijden van de doos worden losgemaakt om dubbele duiminkepingen te onthullen voor gemakkelijke toegang tot uw deck.


Deckbox Watchtower 100+ Convertible Blue

De enige deckbox met een eigen kaartdispenser! Deze blauwe, aanpasbare Watchtower combineert een deckbox, een lade voor accessoires en een kaartvak in één elegante box. Het kaartvak is geschikt voor maximaal 100 kaarten met dubbele sleeves en is beschermd dankzij een zachte binnenvoering van microvezels.


Asmodee DECKBOX Satin Tower Black 

Zwarte Satin Tower deckbox van Ultra Pro voor het veilig bewaren en vervoeren van 100+ speelkaarten in sleeves. Deze deckbox bevat tevens opbergruimte voor accessoires zoals dobbelstenen.


Houten kaarten Deck Box – 25th anniversary Pokemon Celebrations

Handgemaakte houten deckbox met lasergeëtst 25th Celebration Pokémon-logo. Biedt plaats aan meer dan 100 kaarten met dubbele mouwen in Ultra PRO Deck Protector-hoezen. Heeft uitrolvak voor dobbelstenen. Duiminkeping voor gemakkelijke toegang tot kaarten en veilige magnetische sluiting. (Kaarten, mouwen en dobbelstenen niet inbegrepen)

Officieel gelicentieerde houten deckbox met lasergeëtst herdenkingsontwerp voor Pokémon 25th Celebration Geschikt voor 100+ kaarten met dubbele sleeve Gemaakt van eersteklas donker hout met een zwaaideurdeksel met glad oppervlak Veilige magnetische behuizing Uitrolvak voor dobbelstenen aan de zijkant


DECK BOX – Ultra Pro 100+ clear acrylic 2-Piece Gaming Box x

DECK BOX – Ultra Pro 100+ clear acrylic 2-Piece Gaming Box x5


Deckbox Dungeon 1100+ Convertible Grey

Deze donkergrijze Dungeon case is een zeer grote box voor het opbergen van een grote kaartenverzameling. Geschikt voor verschillende deckboxen, speelmatten, accessoires en een grote collectie kaarten (ruim 1.100).


Yu-Gi-Oh Albaz Ecclesia Tri-Brigade Card Case 

Er is geen betere manier om je waardevolle spullen te bewaken dan een draak het voor je te laten doen. Welnu, laten we er TWEE draken van maken.

De Yu-GiOh! TRADING CARD GAME (TCG) Albaz – Ecclesia – Tri-Brigade Card Case bevat de twee woeste, Dragon-Type Fusion Monsters van Structure Deck: Albaz Strike – Mirrorjade de Iceblade Dragon en Lubellion de Searing Dragon! De ijsbladen en brandende vlammen beschermen je deck niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit, aangezien ze te zien zijn op de 2-zijdige scheidingswand die bij elke kaarthouder wordt geleverd.

Deze officiële Yu-Gi-Oh! TCG Card Case is groot genoeg voor een Duelist’s Main Deck, Extra Deck en Side Deck. Elke Card Case is gemaakt van duurzaam materiaal, bevat een kaartverdeler en wordt geleverd met een stevige sluiting om ervoor te zorgen dat je kaarten binnenin beschermd blijven.


Gamegenic Deckbox Deck Holder 100+ – Yellow DECKBOX

Gele, casual deckbox die geschikt is voor het beschermen en opbergen van maximaal 100 kaarten met dubbele sleeves


Flip Deck Box Gallery Series Seaside Alcove

Alcove Flip Deckbox met artwork van Pokémon TCG: Gallery Series Seaside met de karakters Gyrados, Lapras en Magikarp. Deze deckbox is geschikt voor 100 dubbel-sleeved kaarten en bevat een magnetische sluiting.


Vergelijkbare berichten