De top 10 van de leukste Disney kleurboeken (ook voor volwassen)

Kleuren is een hobby voor jong en oud. Hoewel bij kleurplaten, kleurboeken en kleuren aan kinderen worden gedacht, kleuren ook veel volwassenen. Je hebt tegenwoordig vele verschillende soorten (volwassenen) kleurboeken.

Naast dieren, landschappen, kinderkleurboeken, mandala´s zijn ook Disney kleurboeken erg populair. Er zijn vele Disney kleurboeken te koop. Op deze pagina vind je de 10 leukste Disney kleurboeken voor kinderen als volwassenen.

Om je een goed beeld te geven van de kleurboeken heb ik naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft veel extra informatie over het kleurboek. Via de link kun je het Disney kleurboek ook snel en eenvoudig bestellen.

Disney Dreams Collection Thomas Kinkade Studios Coloring Book

Dit kleurboek met Disney afbeeldingen is een pareltje. Je vind niet alleen prachtige tekenplaten maar ook bij elke kleurplaat een voorbeeld. Uiteraard kun je ook kleuren na zijn idee en creatie.

Dit kleur boek is door de vele details en hoge kwaliteit ook zeer geschikt voor volwassenen.


Disney Villains

Kleur tussen de lijnen om je favoriete Disney-schurken te onthullen!

Disney Villains: Spiroglyphics is een verzameling van 20 prachtige grafische puzzels van Thomas Pavitte, bestsellerauteur van de 1000 Dot-to-Dot en Querkles-series. In het begin zie je alleen maar simpele spiralen, maar naarmate je tussen de lijnen begint te kleuren, beginnen je favoriete Disney-schurken vorm te krijgen! Als je klaar bent, heb je een meesterwerk dat het waard is om aan je muur te worden ingelijst. Onder de personages in de puzzels zijn Ursula, Maleficent, Cruella de Vil, Scar, Jafar, Gaston, Captain Hook en meer. Pak je markers en transformeer een reeks eenvoudige lijnen in een geweldig kunstwerk!


Art Of Coloring – Mickey Mouse And Minnie Mouse 100 Images To Inspire Creativity

Ontspan en laat de creativiteit door je heen stromen. Fans van alle leeftijden zullen genieten van deze verbluffende pen-en-inktillustraties van prachtige landschappen, ingewikkelde patronen en gedenkwaardige personages uit Disney’s nieuwe live-actiefilm Beauty and the Beast, of je nu een ervaren artiest bent of een dagelijkse liefhebber van tekeningen en krabbels. de mooie verpakking bevat een platliggend boekblok en een handige, uitvouwbare paperback-omslag.


Disney Princess – Kleurboek

Met dit kleurboek beleeft jouw prinses of prins eindeloos kleurplezier! Klaar met kleuren? Scheur de kleurplaat uit om weg te geven of op te hangen!

Specificaties:

  • Kleurplaten met o.a. Doornroosje, Rapunzel, Assepoester, Ariel, Belle, Tiana, Sneeuwwitje & Jasmine
  • Uitscheurbare pagina’s
  • Goed voor de ontwikkeling van creativiteit
  • Kleuren met kleurplaten ontwikkelt de hand-oog coordinatie, focus, motoriek en zorgt ook nog eens voor ontspanning

Ben jij gek op Disney Prinsessen? Heb je het liefst alles van Disney Princess? Bekijk dan ook eens onze Disney Princess shop.


DISNEY MICKEY FRIENDS – KLEURBOEK MET STICKERS

Disney Mickey en Friends kleurboek

Kleurboek met maar liefst 32 kleurplaten en 2 stickervellen

Met onder andere Donald Duck , Minnie Mouse , Pluto en nog veel meer vrienden van Mickey !


Mini Bloc Disney Portraits – Kleurboek voor volwassenen

Kleurboek voor volwassenen én kinderen. 128 pagina’s, mini bloc met 60 leuke illustraties om te kleuren


Disney’s Mickey mouse Clubhouse Kleurboek

Onder andere met Cars, Dory en Ariël
Met tal van verschillende kleurplaten

Kids hebben urenlang kleurplezier met deze kleurboeken van Disney.


Art-thérapie Disney Histoires éternelles: 100 coloriages

Kleurboek voor volwassenen. 100 illustraties om te kleuren, Taal: Frans, 112 pagina’s, Hardcover, dubbelzijdig bedrukt, Afmeting: 21,1 x 1,9 x 29,7 cm


Disney Frozen II – Disney Color Fun

Kleurboek In dit prachtige kleurboek herbeleef je de mooiste momenten uit de film Frozen 2. Pak je kleurpotloden of stiften en geef Anna, Elsa en de andere figuren een mooi kleurtje. Gebruik de kleurvoorbeelden om je tekening in te kleuren of laat je fantasie de vrije loop. Kleurpret verzekerd voor iedere Frozen-fan!


Disney’s Winnie the pooh Kleurboek


Met tal van verschillende kleurplaten van Winnie the Pooh en zijn vriendjes

Kids hebben urenlang kleurplezier met deze kleurboeken van Disney.


Vergelijkbare berichten