De top 8 van de leukste dino stickerboeken 2023

Alle kinderen zijn gek op stickers en stickervellen, boeken daarentegen hebben niet altijd de interesse van kinderen. De combinatie van stickers en een boek maakt het wel weer interessant voor de kinderen.

Je hebt verschillende stickerboeken, stickerboeken waar de kinderen op de missende plaatjes een sticker moeten plakken, maar er zijn ook pagina´s en boeken waar kinderen zelf een verhaal kunnen maken met de stickers en naar eigen wens kunnen plakken.

Stickerboeken zetten de kinderen aan het denken en zorgen voor stimulatie van de fantasie en creativiteit, uiteraard is het ook een leuke bezigheid stickers plakken en werkt het rustgevend. Vaak zijn de boeken ook veel meer dan alleen stickerboeken en hebben ze leuke opdrachten en kleurplaten over verhalen.

Voor deze pagina ben ik op zoek gegaan naar de 8 leukste stickerboeken met als thema de Dinosaurus. De Dino is zeer populair bij de kinderen en ook als stickers. De stickerboeken worden uitgebreid beschreven en er is een link van Bol.com toegevoegd. Deze link geeft extra informatie en via de link kun je het boek eenvoudig bestellen.

Dino World stickerboek met puffy stickers

Dit is echt een dinosterk stickerboek met 84 stickers (4 vellen met papieren stickers, 2 vellen met puffy stickers van schuim) waarmee je 20 achtergronden uit oertijden tot leven kunt wekken. Van Dino World.


Reuzestickerboek Dinosaurussen

Neem een kijkje bij de wonderlijke wezens die het land, de zeeën en het luchtruim bevolkten in het Mesozoïcum en gebruik de coole stickers om alle superleuke activiteiten in dit reuzestickerboek af te maken.

Zoek de juiste plaatjes bij elkaar, los de puzzels op en maak je eigen dinolandschappen met de meer dan 500 fantastische stickers! Dit activiteitenboek kun je overal mee naartoe nemen. Met alle feitjes, puzzels, spellen en stickerpret raak je nooit uitgespeeld!


Bouw je Dinosaurussen eigen stickerboek

In dit BRUL-jante boek vind je 20 grote, enge dinosaurussen die je zelf met stickers op de bladzijden kunt plakken. Er zijn meer dan tien stickerbladzijden met gruwelijke tanden, kraaloogjes en enorme staarten. Kinderen kunnen een triceratops maken, diplodocus, tyrannosaurus rex en nog veel meer. Met informatie over wanneer elke dinosoort leefde, wat hij at en hoe groot hij was.


Dino Sticker Parade

In dit leuke kleur- en stickerboek vind je een heleboel leuke kleurplaten en stickers van je favoriete dino’s! Pak je kleurpotloden of stiften en laat je creativiteit de vrije loop. Zoek de stickers op het stickervel en plak ze op de juiste plaats. Urenlang speelplezier verzekerd!


Dino World – Zoo Activity Book

Depesche Create your Dino Zoo stickerboek

Welkom in de Dino Zoo, waar je eindeloos stickerplezier kunt beleven met de wel 191 verschillende stickers! Plak de stickers op 24 mooi geïllustreerde pagina’s en maak je eigen Dino Zoo.


Sticker kleurboek 8 pagina’s met leuke dino sticker

Sticker kleurboek 8 pagina’s met leuke dino stickers 6 mini-kleurpotloden Kleur je sticker en plak hem op een mooie plek dino


Grafix Dino Activiteit- en stickerboek

Grafix Dino Activiteit- en stickerboek 24 blz


Dino World Sticker Fun

Haal de oertijd terug en bezoek de dinosaurussen. Of het nu planteneters zijn, angstaanjagende roofdieren zijn en of ze nu op het land, water of in de lucht leven – voor elke dino-sticker (3 dubbele pagina’s vol!!!) is er op de 20 pagina’s wel een plekje te vinden. Een gedetailleerd en leerrijk boek vol stickerplezier en kleurfun voor alle fans van dino’s. Roarrr!


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *