De 5 beste vriendenboekjes voor volwassen 2023

De meeste kinderen hebben vroeger wel een vriendenboekje gehad of eens in geschreven van een vriendje of vriendinnetje. Het was een eer om een vriendenboekje in te mogen vullen en te vertellen welk eten je het liefst eet en wat je op school het leukste vind.

Tegenwoordig zijn er niet alleen nog maar vriendenboekjes voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Een vriendenboek voor volwassenen is leuk om voor je zelf te kopen of cadeau te geven. Een bijzonder geschenk om je vrienden groep of collega´s nog beter te leren kennen.

De vriendenboekjes voor volwassen zien er qua design erg mooi uit en de inhoud en vragen zijn afgestemd op de bezigheden en interesse van volwassenen. Vragen die je kunt verwachten zijn o.a. Wat is je grootste blunder, Waar ben je bang voor, Hoe zie jij jezelf in de toekomst.

Om je een goed beeld te geven wat je kunt verwachten van de vriendenboekjes voor volwassen heb ik op deze pagina naast een product omschrijving een link van Bol.com geplaatst. De link geeft extra informatie over de vriendenboekjes zoals de waardering en de recensies van de gebruikers. Via de link kun je het vriendenboekje eenvoudig en snel bestellen.

Ben jij benieuwd na de leukste en beste vriendenboekjes voor volwassenen? Bekijk dan de top 5! Welke vind jij het leukste voor je zelf en welk vriendenboekje ga jij cadeau geven? Ik lees graag jullie antwoorden in de reacties!

Het geweldige vriendenboek voor volwassenen

Deltas Paperstore: het geweldige vriendenboek voor volwassenen Wie zegt dat vriendenboeken alleen voor kinderen zijn? Geef dit geweldige boek aan je vrienden, collega’s, buren, sportmaatjes of familie en krijg het terug met een heleboel leuke, grappige of openhartige antwoorden! Welke superkracht zou je vriend of vriendin willen bezitten? Wat is zijn of haar grootste blunder ooit? Of wat is het leukste dat jullie ooit samen deden?

Ontdek het allemaal dankzij dit vriendenboek in een volwassen jasje!

Specificaties:

 • Kleur: multicolor
 • Geslacht: unisex
 • Materiaal: papier
 • Afmetingen: 21,6 x 17,2 x 1,3 cm (L x B x H)
 • Taal: Nederlands
 • Aantal bladzijden: 112
 • Bindwijze: hardcover
 • Gewicht: 376 gram

Het beste vriendenboek

Het beste vriendenboek (de opvolger van Het bucketlist boek) is een vriendenboek voor volwassenen, zeg maar ‘grotere mensen’. Want wanneer ben je eigenlijk echt volwassen? Je geeft het boek aan je vrienden, zij vullen de (soms gênante) vragen in en geven het weer terug. Herhaal dit tot het boek vol is. Klaar! Kat in een zak? Zeker niet, als je later oud(er) en grijs bent, heb je iets leuks om naar terug te grijpen. Een ‘memento’ noemen ze dat. Ook leuk: geef een volledig ingevuld boek aan iemand cadeau of leg het in het toilet zodat je gasten iets te doen hebben tijdens het *je weet wel*.

Kom alles te weten over je vrienden! En hoe denken zij echt over jou? Met vragen als: dit staat op mijn bucketlist, mijn grootste blunder ooit, dit heb ik het laatst gegoogeld, zo zie ik jou over 10 jaar, dit is de kleur van mijn tandenborstel,… Leuke opdrachten die je samen met je vrienden kan doen, krijg je er gratis bij. Bonus!


Invulboek | Beste vriendenboek voor volwassenen!

Eindelijk een beste vriendenboek voor volwassenen! Geef ‘m aan je ‘favorite friends’ en laat ze zweten op tof fe vragen, hun tekenskills en grappige dilemma’s! Erg waardevol om te hebben, voor nu en later.

 • Jij bent mijn: ‘biertje-in-het-gras’-vriend of ‘beste-gesprekken’-vriend.
 • Dilemma: citytrip of natuurhuisje?
 • Als wij samen een bedrijf starten, dan wordt dat: . . . (vul maar in)!

Je ziet het; geen standaard vragen als ‘wat zijn je hobby’s’, maar échte vragen. Zo kom je te weten hoe ze jullie vriendschap zien, wat ze geleerd hebben van jou, wat ze je gunnen, waar ze op dansen en waar jullie samen écht goed in zijn! De eerste 2 pagina’s zijn in te vullen door de eigenaar van het boek. En dan per vriend 4 pagina’s in te vullen.

Een memorabel boek om te bewaren en terug te lezen. En voor de extra glimlach: de speciale complimentenpagina’s – vol met liefs voor jou!

Tip: vul dit boek van te voren in met al je vrienden en geef hem dan kado!

Waarom dit vriendenboek?

 • Herinneringsboek voor altijd!
 • Plek voor 14 beste vrienden
 • Toffe originele vragen!
 • Mooie vormgeving
 • Persoonlijk kado
 • Complimentenpagina achterin
 • Bucketlist

Zoedt – vriendenboekje – invulboek voor volwassenen

Vriendenboekje voor volwassenen

Vriendenboekje kopen? Ons toffe, trendy vriendenboek bewijst dat een vriendenboekje niet alleen voor kinderen leuk is. Dit vriendenboekje staat vol vragen, dilemma’s en andere topics, zoals: Waar mag je me ’s nachts voor bellen? Wat is het laatste appje dat je naar mij stuurde? Wat is je favoriete quote? maar ook, wat is onze leukste herinnering samen? Wat ga je zeker nooit meer doen? En wat vind je stom, stommer, het stomst? Vriendenboekje voor jezelf of om cadeau te doen

Dit vriendenboekje is super leuk om door al je vrienden, familie en sportmaatjes in te laten vullen. Of om (ingevuld) weg te geven aan een collega die afscheid neemt of een sportmaatje dat gaat backpacken.


The Buddy Bible – Vriendenboek voor volwassenen

The Buddy Bible is een fantastisch en origineel invul- en doorgeefboek waarin jij & je beste vrienden de meest grappige, ontroerende en memorabele momenten van jullie vriendschap verzamelen. Met The Buddy Bible creëer je een naslagwerk van jouw vriendschappen: leuk om in te vullen, te lezen én om later op terug te kijken. Uren plezier gegarandeerd! Het perfecte kerstcadeautje voor jouw bestie.

Je krijgt:

 • Een kwalitatief hardcover boek van 116 pagina’s
 • Vol vragen & lijstjes om zelf in te vullen én te laten invullen door jouw vrienden
 • Gratis stickervel om je boek dat extra tikkeltje leuker te maken
 • Een friendship-postkaartje om je beste vriend(in) een leuke boodschap te sturen

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *