De top 10 van de leukste vriendenboekjes voor kinderen 2024

Vriendenboekjes doen mijn denken aan mijn kindertijd ruim 30 jaar geleden. Hier dacht ik ook meteen aan toen mijn dochter de eerste keer met een vriendenboekje thuis kwam. Ze was dol enthousiast en blij, uiteraard wou ze er zelf ook één. Ik wist niet dat er tegenwoordig zoveel modellen en varianten te koop waren.

Met de komst van het internet had ik verwacht dat het vriendenboekje niet meer hot was. Maar hier vergiste ik mij lelijk. En waren zelfs dagen dat ze met 2 vriendenboekjes thuis kwam.

Op deze pagina vind je de mooiste Vriendenboekjes voor kinderen, de leeftijd dat ze hiermee beginnen is vaak de eerste of tweede groep van de basisschool. Dit is in de leeftijd van 4 en 5 jaar. De mooiste leeftijden zijn vanaf 6 jaar, want dat kunnen de meeste kinderen zelf lezen en schrijven. Als je kinderen dit nog niet kunnen, kan jij altijd de vragen voorlezen en het voor je kinderen invullen. Dit hebben wij ook gedaan met de eerste vriendenboekjes die onze dochter mocht invullen.

Kinderboekjes zijn ook erg leuk om te geven als cadeau bij kinderfeestjes bijvoorbeeld. Wist je dat kinderen het vaak een eer vinden dat ze een vriendenboekje mogen invullen. Ze worden gezien als vriend. Onze dochter was elke keer weer helemaal gelukkig.

Hieronder vind je de 10 leukste vriendenboekjes voor kinderen. Naast de uitgebreide omschrijving vind je er ook een link van Bol.com. Deze link is toegevoegd om je een beetje beeld te geven van het vriendenboekje. Als je op de link klikt vind je onder andere de recensie van de gebruikers.Unicorn vriendenboek

Wil je ook graag meer weten over je vrienden, vriendinnen, buren en klasgenoten? Laat ze allemaal iets over zichzelf vertellen in dit mooie vriendenboek.

Waar wonen ze? Wat is hun favoriete tv-programma? Welke hobby’s hebben ze? Er is zelfs plaats voor een foto en een mooie tekening!

En als je dit boek goed bewaart, wordt het een leuke herinnering voor later. Deze herinneringen komen niet in zomaar een boekje te staan maar in deze kleurrijke Unicorn vriendenboekje.

Welke eenhoorn naam hebben jij en jouw vrienden? Ontdek het vooraan in dit boek!


PAW Patrol vriendenboek

Verzamel al je vriendjes en vriendinnetjes in één boek! Laat ze in dit PAW Patrol vriendenboek van Deltas schrijven en lees de leuke weetjes, verhalen en herinneringen.

Zo vergeet je nooit meer waar je vriendjes wonen, wanneer ze jarig zijn, wat ze het liefst eten en welke hobby’s ze hebben. En met een leuke foto erbij is het verhaal compleet!

Zo wordt dit PAW Patrol vriendenboek een kostbare herinnering voor later aan al je vriendjes en vriendinnetjes. Je kunt later niet alleen genieten van de herinneringen aan je vriendjes en vriendinnetjes maar ook terug denken aan Paw Patrol jouw helden van vroeger.


Disney Frozen – vriendenboek

Een mooi Disney Frozen album met Anna, Elsa & Olaf vol leuke herinneringen aan je klasgnoten en vrienden!

Je hebt vast een heleboel vrienden en vriendinnen.

In dit leuke Disney Frozen vriendenboek kun je hen een heleboel leuke weetjes over zichzelf laten vertellen: waar ze wonen, wanneer ze jarig zijn, wat ze het liefst eten, welke hobby’s ze hebben en nog veel meer.

Daarna kunnen ze met stiften en kleurpotloden aan de slag om de kleurplaat van om te toveren tot een pareltje, speciaal voor jou. En bovendien is er plaats voor een leuke foto!

Als je dit boek goed bewaart, wordt het later een van je mooiste herinneringen aan al je vriendjes en klasgenootjes.


Spider-man vriendenboek

Een album vol leuke herinneringen aan je klasgenoten en vrienden

Je hebt vast een heleboel vrienden en vriendinnen. Laat ze allemaal iets over zichzelf vertellen in dit leuke vriendenboek. Waar wonen ze? Wanneer zijn ze jarig? Wat eten ze het liefst? Er is zelfs plaats voor een foto. Als je dit boek goed bewaart, wordt het later een van je mooiste herinneringen.

Dit is niet alleen een vriendenboekje waar jij alles te weten komt van je vrienden, je kunt ook nog eens genieten van Spiderman dit de hoofdrol heeft op zich heeft genomen in dit vriendenboek.

Kortom dit Spiderman vriendenboekje mag niet ontbrekend bij de echte fans.


Mijn grote vriendenboek

‘Mijn grote vriendenboek’ van Tirza Beekhuis is een geweldig invulboek om al je vrienden in te laten schrijven.

Hoe heet je? Wanneer ben je jarig? En ben je snel als een tijger, sierlijk als een flamingo of lenig als een aap?

Dit vrolijke vriendenboek is gebaseerd op échte dierenvriendschappen en laat zien dat de bijzonderste vriendschappen soms juist de leukste zijn.

Een invulboek vol originele vragen, vrolijke illustraties en extra veel schrijfruimte, zodat jongere kinderen die nog groot schrijven het zelf in kunnen vullen.

De prenten van Tirza Beekhuis staan vol details waar je uren naar kunt kijken.

Eerder maakte ze samen met Corien Oranje het prentenboekNiks aan de hand’.


Mijn gezellige vriendenboek

‘Mijn gezellige vriendenboek’ van Marieke ten Berge is een vrolijk invulboek voor kinderen.

Wat zijn je hobby’s? Wat wil je later worden?

In dit vrolijke vriendenboek is veel ruimte voor vriendjes en vriendinnetjes om leuke vragen te beantwoorden en te tekenen.

Met veel illustraties die het invullen nog leuker maken.

Dit vriendenboekje is een echte aanrader voor iedereen die een uniek en speciaal vriendenboekje wil hebben. In dit vriendenboekje willen je vriendjes en vriendjes graag schrijven en tekenen.


Dino vriendenboek

Een album vol leuke foto’s en grappige weetjes!

Je hebt heel wat vrienden en vriendinnen en je wilt graag zo veel mogelijk over hen te weten komen?

Laat ze dan allemaal iets over zichzelf vertellen in dit reuzeleuke vriendenboek: waar ze wonen, wat ze later willen worden, welke hobby’s ze hebben of wat hun favoriete cd is.

Ook is er ruimte vrijgehouden voor hun foto en hun eigen handtekening.

Bewaar dit boek heel goed, het zal later ongetwijfeld een leuke herinnering zijn!

Het vriendenboekje is niet alleen leuk om in te schrijven maar kijken is minstens zo leuk met alle mooie foto en weetjes.


Disney Princess vriendenboek

Je hebt vast een heleboel vrienden en vriendinnen.

In dit leuke vriendenboek kun je hen een heleboel leuke weetjes over zichzelf laten vertellen: waar ze wonen, wanneer ze jarig zijn, wat ze het liefst eten, welke hobby’s ze hebben en nog veel meer.

Daarna kunnen ze met stiften en kleurpotloden aan de slag om de kleurplaat om te toveren tot een pareltje, speciaal voor jou. En bovendien is er plaats voor een leuke foto!

Als je dit Disney Princess boek goed bewaart, wordt het later een van je mooiste herinneringen aan al je vriendjes en klasgenootjes.

Een Disney Princess album vol leuke weetjes van jouw klasgenoten en vrienden om ze nog beter te leren kennen!

Voordelen van dit Disney Princess vriendenboekje

  • Plaats voor een leuke foto
  • Met kleurplaat
  • Leuke vragen
  • Mooie herinneringen voor later
  • Vol Disney prinsessen

Buurman & Buurman Vriendenboek

Dit mooie vriendenboek van Buurman en Buurman is ideaal voor alle Buurman en Buurman fans!

Een unieke vriendenboekje wat je ook alleen maar van Buurman en Buurman kan verwachten.

Je kunt er al je vriendjes in laten schrijven, zodat je er achter komt wat hun hobby’s zijn en wat bijvoorbeeld hun lievelingseten is.

Als jij dit mooie vriendenboekje goed bewaart zul je hier later extra van genieten, niet alleen van de antwoorden van je vrienden maar ook wederom van de foto’s van Buurman en Buurman.


FANTASYEMOJI Vriendenboek Unicorn

Als laatste van de Vriendenboekjes sluiten we af met wederom een Unicorn vriendenboek.

In dit Unicorn Vrienden boekje kunnen al je vriendjes en vriendinnetjes leuke weetjes schrijven, vragen beantwoorden, tekenen of plaatjes plakken. Want hier is extra ruimte voor gemaakt in deze dit kleurrijke vriendenboek.

De kleuren en de vormgeving springt er bovenuit dat maakt het juist aantrekkelijk om te mogen schrijven en tekening in dit prachtig unicorn vriendenboek.


Vergelijkbare berichten