De 7 leukste invulboeken voor de zwangerschap 2023

Als jij een cadeau voor de ouders koopt die papa en mama wordt, is het vaak kleding of iets wat ze nodig hebben als de geboren is. Maar een invulboek is één van de leukste cadeau’s om te geven en te krijgen.

In het invulboeken kunnen jullie alles bijhouden van de zwangerschap. Je kunt de hele zwangerschap in het invulboek bijhouden inclusief foto’s. Er staan leuke vragen in om te beantwoorden. Zie het als een dagboek die vragen stelt.

Het invulboek is niet alleen leuk voor jullie zelf, hoe jullie de zwangerschap hebben beleeft en hebben meegemaakt. Maar het is ook later leuk voor je kinderen om dit terug te lezen.

Het invulboek is leuk om in te vullen en een mooi aandenken voor later. Dat de invulboeken winnen aan populariteit zie je wel aan het aanbod dat er te koop is. Om je te helpen heb ik de 7 leukste invulboeken voor de zwangerschap voor je op een rij gezet.

De invulboeken worden uitgebreid beschreven en toegelicht, om je een goed beeld te geven heb ik er een link van Bol.com aan toegevoegd. Deze link geeft extra informatie over de invulboeken, zoals de waardering en de recensies van de gebruikers. Uiteraard kun je ook eenvoudig het boek bestellen via de link.


Mijn 9 Maanden invulboek Linnen

Wauw, zwanger! Fantastisch nieuws, geniet ervan en deze periode wil je natuurlijk vastleggen.

Het invulboek heeft leuke vragen bij elke week van de zwangerschap. Ook is er ruimte voor de eerste keer bij de verloskundige, familie, eerste kleertjes, Gender Reveal, geboorteplan, Babyshower en nog veel meer! Natuurlijk eindigt het boek met de geboorte en leuke weetjes.

Genoeg plek voor eigen verhalen, foto’s, kaartjes en echo’s. Niet alleen leuk om tijdens deze bijzondere maanden met je buikje in te vullen, maar ook voor later!

  • Lekker dik, 102 pagina’s!
  • Gericht op mama en partner
  • Afmeting: 21 x 21 cm
  • Luxe linnen kaft

Negen maandenboek – Zwangerschapsdagboek

Vul negen maanden lang elke twee weken alle bijzonderheden over jouw unieke zwangerschap in, plak foto’s op of maak tekeningetjes en noteer hoe jij je voelde.

Dankzij dit boek kunnen jij, je partner en je kind later deze speciale periode week voor week herbeleven!

Nu herschreven! We hebben de feedback van onze lezers verwerkt om tot een herziene editie te komen. Hierdoor is er onder andere meer ruimte voor notities, foto’s en echofoto’s.

De nieuwe editie is helemaal van deze tijd en een erg leuk cadeau voor iemand anders of voor je zelf.


9 Maanden zwanger invulboek

In dit stijlvolle, hardcover zwangerschapsdagboek van Lifestyle2Love kun je alle bijzondere momenten van je zwangerschap bijhouden. Het boek heeft een harde kaft met goudfolie hartjes. Het invulboek heeft ook een zwart leeslint waardoor je altijd weet op welke pagina je was gebleven met invullen.

Je begint met het vertellen vanaf het moment toen je dacht dat je zwanger was. “Hoelang duurde het voordat je zwanger werd?” “Wat dacht je toen je zag dat de test positief was?” Wanneer je 6 weken zwanger bent begin je met het bijhouden van de weekoverzichten.

Iedere twee weken vul je de pagina’s in: 6, 8, 10, 12, 14 etc. Er worden vragen gesteld over die passen bij het aantal weken dat je op dat moment zwanger bent. Sommige vragen komen iedere keer terug zoals: “Hoe voel je je?” In ieder overzicht is er ruimte om iets te schrijven over die week.

Tussen de weekoverzichten door is er ruimte om foto’s in te plakken. Dit kunnen bijvoorbeeld foto’s zijn van de echo’s, van je groeiende buik of van de babykamer.

Zodra de baby is geboren kun je de pagina: “Hoera! De baby is er!” invullen. Daar schrijf je de naam en de geboorte informatie op. Je sluit het boek af met je bevallingsverhaal. Er worden in het kort een paar vragen gesteld en daarna zijn er pagina’s leeg speciaal voor jouw verhaal waar je stap voor stap kunt beschrijven hoe je bevalling is verlopen. Heel bijzonder om het later terug te lezen.

Dit zwangerschapsdagboek is geschikt voor elke gezinssamenstelling, bijvoorbeeld voor alleenstaande moeders en voor 2 moeders. De vragen die gesteld worden staan vooral in de jij vorm en er wordt een enkele keer gesproken over een partner.


O’Baby by Pauline – 9 maanden dagboek

Stoer invulboek voor zwangerschap met leren rug en label

Pauline Oud met een gloednieuwe lijn invulboeken die inspeelt op de huidige trend naar meer eenvoud. De vormgeving van deze nieuwe serie is stoer en robuust – zonder de onmiskenbare charme van Pauline geweld aan te doen.

Het kleurgebruik is overwegend zwart/wit met kleuraccenten in zachte pasteltinten. De luxe afwerking van de boeken sluit aan bij de nieuwe stijl met een in leer afgewerkte rug en een stoer leren label.

Ook de vragen zijn geheel herzien. Kortom, hetzelfde succesvolle concept in een fonkelnieuw jasje gestoken, zodat aanstaande en jonge ouders nu nog meer keus hebben!


Mijn zwangerschapsdagboek – collectie Eclipse – Maan Amsterdam

n het zwangerschapsdagboek van Maan Amsterdam kun je elke week een paar vragen beantwoorden. Bijvoorbeeld over hoe jij je voelt, over de echo’s, tips van de verloskundige, maar ook over de babykamer, over wat jou bezig houdt en waar je naar uit kijkt.

Er is tevens voldoende ruimte om zelf te schrijven wat je wilt en om foto’s in te plakken, bijvoorbeeld van echo’s maar ook inspiratiefoto’s voor het geboortekaartje of de babykamer.

Verder bevat het boek achterin handige checklists om in te vullen en is er ruimte om belangrijke gegevens te noteren. Zo maak je voor jezelf, én voor later, een mooi herinneringenboek.

Het boek heeft een hardcover met leeslint en is gemaakt van stevig 200 grams papier. Het boek heeft een modern design, is vormgegeven met zachte neutrale kleuren en is voorzien van lieve illustraties en leuke quotes.

Een musthave voor aanstaande mama’s en ook super leuk om cadeau te geven aan een mama-to-be!


Het negen maanden invulboek

Het negen maanden invulboek is een fris invulboek van Eva Reinders dat door de vrolijke uitstraling iedere aanstaande moeder zal aanspreken.

Elke zwangere vrouw (en dat zijn er 245.000 per jaar in Nederland en Vlaanderen!) is op zoek naar informatie en ervaringsverhalen, en wil alles wat ze tijdens deze bijzondere periode meemaakt vastleggen.

Dit invulboek is hip vormgegeven en beschikt over veel planners, lijstjes, ruimte voor foto’s, eigen ervaringen en handige informatie.

Misschien wel het allerleukste invulboek voor 9 maanden die er te koop is!


Zwangerschap invulboek 

Met dit mooie en stijlvolle negen-maanden-invulboek leg je de spannende, emotionele en mooie momenten vast van je zwangerschap.

Het is een zwangerschap invulboek die je later graag even er bij pakt om terug te lezen. In het zwangerschap invulboek worden leuke vragen gesteld, tips en weetjes gegeven, er staan handige invullijsten in, leuke toepasselijke uitspraken, noem maar op!

Ook is er ruimte gemaakt voor zwangerschapsfoto’s, echo foto’s, foto’s van vroeger enzovoorts.
Achterin het boek zijn 12 pagina’s naar eigen voorkeur in te vullen. Hier is ruimte voor extra foto’s die jij graag wilt bewaren in het invulboek.

Het wordt een negen-maanden-invulboek vol met herinneringen!

– Hardcover boek
112 pagina’s
– Met leeslint
– Gender neutraal voor zowel kind als ouders


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *