Hoe je het makkelijkste Affiliate Marketing leert! review 2023

Allesoverboeken.nl is een boeken blog die wel eens een uitstapje maakt na bijvoorbeld: bordspellen. Maar voor de rest zich voornamelijk richt op boeken, lezen en alles wat daar mee te maken heeft. Deze blog gaat over Affiliate Marketing en Affiliate Marketing Revolutie. Waarom hier voor gekozen heb is omdat het met onze website te maken heeft.

Hoewel ik van mijn 18 al website maakt ben ik actief begonnen met bloggen rond 2020. Dit is als hobby begonnen en nu met meerder website een volledige job geworden. De inkomsten van mijn website krijg ik van Google Adsense. De advertenties de die je boven aan of onder aan de website site en via Affiliate marketing. Verder op deze pagina leg ik dit begrip uitgebreid uit maar het is eigenlijk niets anders dan het promoten van producten van iemand anders, bij verkoop wordt je beloont met een commissie.

Op mijn blogs promoot ik boeken doormiddel van lijstje, boekrecensies etc. Bij verkoop van één van de producten krijg ik daar een commissie voor. Veel website (zelfs nieuwswebsites) werken met affiliate marketing. Het is eenvoudig en doeltreffende manier om geld te verdienen, iedereen die doorzettingsvermogen en geduld heeft kan in de toekomst geld verdienen met Affiliate Marketing.

Als jij geïnteresseerd ben of er meer of wilt weten raad ik je aan om deze pagina verder te gaan lezen en te kijken of affiliate marketing en de cursus Affiliate Marketing Revolutie iets voor jou is.

Wat is Affiliate Marketing?

Wellicht ben je al op de hoogte wat affiliate marketing is. Voor de zekerheid leg ik het uit.

Affiliate marketing is eigenlijk niets anders dan het promoten van producten of diensten van een bedrijf. Bij een lead of sales krijg jij je commissie. Een lead is een actie zonder directe verkoop. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Een nieuwsbrief aanmelding, een registratie bij een website of app, een offerte aanvraag, meedoen met een prijsvraag etc. Sales is een verkoop.

Je stuurt de klant via jouw website of social media account via een affiliate link naar de website van het bedrijf. Als de klant via de affiliate link een actie of verkoop uitvoert op de website van het bedrijf krijg jij hier een beloning voor (commissie). De commissies zijn heel verschillend, het is vanzelfsprekend dat voor je verkoop van een reis naar Azië meer ontvangt dan voor een aanmelding bij een dating website.

In veel gevallen wordt de link en de registratie van het verkeer en de verkoop en leads geregeld voor een affiliate Marketing Programma of Netwerk. Dit is een bemiddelingsorgaan en zorgt voor promotiemateriaal voor eventuele hulp en de uitbetaling van jou commissies.

Wat is Affiliate Marketing Revolutie?

Nu je in de basis weet wat affiliate marketing inhoud en hoe het werkt is het tijd voor Affiliate Marketing Revolutie afgekort wordt het ook wel “AMR” genoemd. AMR is een uitgebreide video cursus. Die je stap voor stap alles leert wat je moet weten van affiliate marketing. Daarnaast helpt de cursus je ook op de perfect Affiliate Marketing website te ontwikkelen.

Met deze videocursus leer jij op een eenvoudige manier hoe ook jij geld kan verdienen met affiliate marketing. De cursus bestaat uit 69 video’s.

De inhoud van Affiliate Marketing Revolutie?

Waarschijnlijk zit je nu met de vraag of de cursus alleen bestaat uit 69 video’s. Deze vraag kan ik gelijk beantwoorden. De cursus zelf bestaat uit 69 video’s, onder de video’s staat vaak aanvullende informatie tools en belangrijke websites. Daarnaast krijg je ook toegang tot het waardevolle forum van internetsuccesgids. Hier zijn zowel Jacko Meijaard als vele affiliate marketing gebruikers actief. Hier vind je ook ontzettend veel informatie en kun jij je vragen stellen. Doorgaans worden deze zeer snel beantwoord.

In totaal zijn er 69 video’s deze zijn verdeeld in categorieën.

 • Introductie
 • Inspiratie
 • 7 Modules met elke diverse video’s
 • 6 instructies met elke diverse video’s
 • Teksten uitbesteden

De introductie, de inspiratie en teksten uitbesteden spreekt voor zich. De zeven modules en de 6 instructies bespreek ik hieronder.

Module 1: starten met affiliate marketing.

De eerst module begint met het starten van affiliate Marketing. Je krijgt een uitgebreide uitleg van Affiliate Marketing. Je krijgt een overzicht van de affiliate netwerken (programma’s). Voor de rest gaat Jacko het in deze module hebben over je domeinnaam en hoe je deze kunt registeren. Ook geeft deze module weer hoe je de beste affiliate marketing producten en bedrijven kunt kiezen en waar je op moet letten.

Module 2: je website inrichten

De tweede module richt zich op het uiterlijk, de berichten en nog veel meer wat met je website te maken heeft. Je leert ook hoe je nieuwe pagina’s, berichten thema’s en menu maakt, wijzigt etc. Ook leer hoe je titels en knoppen maakt die aantrekkelijk zijn en waar bezoekers op klikken. Want dat is een belangrijk onderdeel dat er op je affiliate links geklikt wordt. Zonder kliks ook geen commissies.

Module 3: hoog scoren in Google

Google staat centraal in derde module. Je leert hoe je een hoge positie kan vergaren in Google. Want een website kan nog zo mooi zijn de positie in Google en je vindbaarheid is het belangrijkste. Je leert waar je op moet letten met je zoekwoorden en hoe je er achter komt welke zoekwoorden hoed scoren in Google. De hulpmiddelen die je hiervoor kunt gebruiken worden uitgebreid behandeld. Ook wordt er verteld door Jacko hoe je foto’s plaats en teksten opbouwt, zodat er ook op de affiliate link wordt geklikt.

Module 4: je website online zetten

De vierde module is een korte module, maar niet onbelangrijk. Je leert hier hoe je jouw website online zet en hoe je kunt starten om een business van jouw website te maken.

Module 5: meten is weten

De vijfde module is ook een interessante module. Je leert in deze module hoe je kunt kijken naar de prestaties van jouw website. Hoe jouw website het doet in Google. Via welke zoekwoorden jouw website gevonden wordt. Op welke punten je jouw website kunt verbeteren en nog veel meer.

Om deze resultaten te kunnen zien heb je een tool nodig zoals Google Analytics en Google Search Console. Jacko leert je ook hoe je deze tools installeert op jouw website. Deze 2 diensten zijn gratis en hebben veel waardevolle informatie en zijn onmisbaar als je wilt groeien.

Module 6: de puntjes op de i

De punt op de i vind ik een rare titel want eigenlijk is jouw website en blog nooit af. Je kunt namelijk blijven verbeteren. Maar ondanks dat is het wel goed om af en toe de puntjes op de i te zetten. Je leert in deze module belangrijke zaken die je zeker gaan helpen om geld te verdienen. Ook gaat Jacko dieper in op de thema’s van WordPress. De waarde van de thema’s wordt nog wel eens onderschat dus het is goed dat hier veel aandacht aan besteed word.

Module 7: afronding.

De zevende module is ook de laatste module. Het gaat hier over de afronding en hoe je nieuwe berichten post en waar je op moet letten. Als je met Markettheme werkt kun je beginnen. Wel raad ik je aan om ook de instructies te volgen hier staat namelijk ook veel waardevolle informatie op. Het zou zonde zijn als je deze informatie mist.

Instructie 1 Een website zonder Marketheme

Wil je geen gebruik maken van Marketheme en ga je lekker aan de slag met WordPress dan kun je veel leren in de instructie video’s. Buiten WordPress wordt er ook veel informatie gegeven die je niet mag missen.

In instructie 1 wordt je geleerd hoe je een hosting en domeinnaam aanvraagt en registreert. Ook verteld Jacko stap voor stap hoe je WordPress installeert.

Instructie 2 WordPress goed instellen

Hoewel Markettheme veel lijkt op WordPress worden alle algemene instellingen nog eens apart besproken. Ook leer je in deze instructie hoe je pagina’s en berichten maakt. Ook worden de thema’s in deze video’s besproken. En je leert nog veel meer zoals hoe jij je aan moet melden bij Daisycon een groot Nederland Affiliate Netwerk.

Instructie 3 Google is je vriend

In deze video’s staat Google centraal, je leert alles over de SEO, de analyse en hoe je de juiste zoekwoorden vinden. Ook wordt er aandacht besteed aan de afbeeldingen , de waarde hiervan in de zoekmachines wordt vaak onderschat.

Instructie 4 Geld verdienen met je website

In deze instructie gaat het over geld verdienen met je website. Hoe je nieuwe berichten toevoegt aan je website en hoe je de verdienmodel kan toepassen.

 • Verdienmodel toepassen
 • Nieuw berichten

Instructie 5 The money is in the List

In instructie 5 besteed Jacko aandacht aan e-mail Marketing. Hoe je dit opstart, hoe het werkt, welke tools je hiervoor het beste kunt gebruiken en waarom dit zo succesvol is voor veel ondernemers. Ook hoe belangrijk de combinatie is van e-mail marketing en Affiliatie marketing.

 • E-mail marketing introductie
 • E-mail adres aanmaken & verifiëren
 • Mailinglijst maken

Instructie 6 Lead scoren

Je leert in deze video’s alles over Leadpages, wat het is, wat het voor jouw website kan betekenen. Hoe je het aanmaakt en integreert in jouw website. Als je Leadpages op je de juist manier gebruikt kan je dit veel opleveren.

Wie is de ontwikkelaar van Affiliate Marketing Revolutie?

De eigenaar en ontwikkelaar Jacko Meijaard. Jacko Heeft naast Affiliate Marketing ook nog een boek geschreven en het product 10K PM Mindset ontwikkeld. Jacko is 1991 geboren en opgegroeid in Yerseke in de provincie Zeeland. In 2011 is Jacko op zijn zolderkamer begonnen met affiliate marketing. Naast zijn producten heeft Jacko ook nog diverse affiliate Marketing websites.

Jacko Meijaard is een bekend en veel besproken persoon in de online werlend van de affiliate Marketing. In 2018 is hij geïnterviewd door het AD. Over affiliate marketing en zijn levensstijl.

Inmiddels is Jacko een wel besproken persoon in de online wereld van affiliate marketing. Het is dus niet gek als je zijn naam al eerder bent tegen gekomen. Als je geïnteresseerd bent hier kun je het artikel terug lezen.

De review: Affiliate Marketing Revolutie!

Nu je weet wat Affiliate Marketing betekend, wat AMR inhoud en wie de ontwikkelaar is vertel ik je graag mijn eigen mening. Zelf ben ik in 2020 begonnen met Affiliate Marketing Revolutie Cursus. Dit was niet mijn eerste kennismaking met affiliate Marketing. Een aantal jaar geleden heb ik een blauwe maandag bezig geweest met affiliate Marketing, maar door het uitblijven van resultaat ben ik gestopt. Toen was er ook nog weinig kennis beschikbaar en ook het aanbod was beperkt.

Dit laat ook meteen een grote valkuil zien van Affiliate Marketing. Affiliate Marketing is niet moeilijk en vooral niet met de cursus Affiliate Marketing Revolutie. Je leert stap voor stap alles wat je moet weten om succesvol te worden met affiliate marketing. En het is voor iedereen haalbaar mits je wel de volgende eigenschappen bezit: Geduld en doorzettingsvermogen. Als jij weet van jezelf dat je dit bezit en je wil geld verdienen op het internet dan is deze cursus geschikt voor jou.

Naast de 69 leerzame video’s is de forum ook een zeer nuttige en waardevolle toevoeging. Zelf maak ik veel gebruik van het forum, ondanks dat ik dagelijks commissies binnenhaal. Omdat naast veel kennis ook veel nieuwe zaken gepost wordt. Het mooie van Jacko vind ik dat hij ook zeer actief is op het forum en snel reageert. Zowel op zijn mails als op de berichten in het forum.

Na het aanmelden bij de cursus krijg je direct toegang tot het forum en het cursus gedeelte. Je hebt levenslang toegang tot de cursus ook zijn alle nieuwe updates gratis. Regelmatig kijk ik een video terug als ik meer informatie over een bepaald onderwerp wil weten. Dit vind ik wel een groot pluspunt dat je onbeperkt gebruik kan maken van de cursus.

Een ander pluspunt dat Jacko je ook enorm inspireert en motiveert om aan de slag te gaan. Ik durf gerust te zeggen dat Affiliate Marketing één van de beste keuzes van de afgelopen jaren is geweest die ik heb gemaakt.

Als laatste wil ik je de voor- en de nadelen van de cursus nog even voor je op een rij zetten.

De Voordelen van AMR

 • Stap voor stap cursus. Jacko legt alles duidelijk uit en laat ook alles zien waardoor het ook makkelijk in de praktijk is toe te passen. Je hebt namelijk geen technische kennis of vaardigheden nodig.
 • Het forum is een echte aanwinst.
 • Levenslang toegang en nieuwe updates.
 • Niet goed geld terug garantie.
 • Als je nu start ben je nog op tijd en kun je de komende jaren profiteren van kopen op het internet wat alleen maar meer wordt.

De Nadelen van AMR

Helaas heeft affiliate marketing ook een paar nadelen die vind je hier onder zodat jij kan beoordelen of AMR wel geschikt voor je is.

 • Het duurt even voordat je geld gaat verdienen. Ga er vanuit dat het wel 3 maand duurt voordat je geld verdiend en een jaar voordat je ook dagelijks tot wekelijks commissies binnenhaal. Een goede Google positie heeft even tijd nodig.
 • Er gaat veel tijd in de cursus en het opbouwen van jouw business zitten. Het nadeel is dat je niet gelijk beloont wordt dus je moet het echt hebben van geduld en een lange adem.
 • Wat ik persoonlijk een nadeel vind is dat AMR naast dat het een zeer waardevolle cursus is ook zeer commercieel is. Er worden vele extra diensten aangeboden uiteraard ben je vrij om er gebruik van te maken maar dit zijn over het algemeen wel prijzige diensten. Zelf maak ik geen gebruik van de diensten maar ben er van overtuigt dat ze best waardevol kunnen zijn de reacties zijn wel erg positief. Bijvoorbeeld Markettheme.

Wat zijn de kosten voor Affiliate Marketing Revolutie?

Op één ding na weet je nu alles van Affiliate Marketing Revolutie! En dat is de prijs. Nu weet je misschien dat de meeste cursussen van dit formaat al snel € 200,- kost. Maar niet gevreesd affiliate marketing is laag drempelig en dat geld ook voor de prijs.

Voor deze uitgebreide stap voor stap videocursus betaal je slechts € 47,- .

Voor nog geen 50 euro kun jij je toekomst veranderen en beginnen met het opbouwen van een passief inkomen.

Maar dit is nog niet alles je krijgt ook nog eens de garantie van niet goed, geld terug. Als de cursus je niet bevalt of je meer had verwacht kun je binnen 30 dagen je geld terug vragen. Kortom je kunt de cursus Affiliate Marketing Revolutie kopen zonder enkel risico.

Conclusie:

Affliliate Marketing Revolutie is een prachtige cursus voor een betaalbare en verrassend lage prijs. Zelf ben ik erg tevreden over de cursus en Jacko Meijaard en durf ik gerust te zeggen dat het een betrouwbare cursus is waar je ook echt geld mee kunt verdienen, mits je wel geduldig bent en bezit over veel doorzettingsvermogen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *