|

De top 10 van de leukste stickerboeken voor peuters 2023

Stickerboeken zijn hot en het aanbod lijkt wel onbeperkt. Voor de oudere jeugd zie je veel stickerboeken qua fashion om zelf te ontwerpen. Maar het aanbod van stickerboeken voor jongere kinderen, zoals peuters en kleuters is groot. Het plakken van stickers voor deze leeftijd is niet alleen leuk, maar vaak ook nog eens goed voor de ontwikkeling.

Naast speelopdrachten, is het ook goed voor de creativiteit. Voor deze pagina ben ik op zoek gegaan naar de leukste stickerboeken voor peuters en kleuters. Om je een goed beeld te geven van de stickerboeken, heb ik naast de stickerboek beschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie over het boek, en via deze link kun je ook eenvoudig het boek bestellen.

BoekenBoeken

Het kind van de Gruffalo

Lemniscaat Het kind van de Gruffalo Stickerboek

Ga met het kind op pad door het Donkere Bos in dit vrolijke stickerboek. Want jij kent de Gruffalo en de muis toch ook? Maak stickerplaatjes, doe stickerspelletjes en los stickerpuzzels op!


Bobbi – Bobbi kleur- en stickerboek

Zoek de goede plek voor elke Bobbi-sticker! Een aantrekkelijk kleur- en stickerboek voor peuters en kleuters. Plak samen de stickers uit het midden van dit boek op de goede plek en kleur de plaatjes vrolijk in.


Ik leer lezen stickerboek – Een hut in de boom

daan maakt een hut. een hut met oom wim. de hut is hoog in een boom. er is een raam en een hek. pop is er. en aap is er. de hut is top. maar ddan mist nog wat… Dit vrolijke verhaal is speciaal geschreven voor kinderen die leren lezen. Net zoals jij! Lees de tekst en vul hem aan met de vele kleurrijke stickers die erbij zitten.

Sommige woorden zijn namelijk vervangen door een tekening waarop een sticker geplakt moet worden. Zo wordt leren lezen echt leuk! – op een leuke manier de leesvaardigheid ontwikkelen – met meer dan 100 herbruikbare stickers – ideaal voor eerste lezers uit groep 3 of het eerste leerjaar


Eerste stickerboekje Op reis

Neem het vliegtuig, stap in de trein of spring aan boord van een schip. In dit stickerboekje kun je de levendige illustraties over reizen versieren met stickers. Met meer dan 150 stickers van fietsen, auto’s, bussen, boten, trams, treinen en vliegtuigen. Voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en creativiteit.


Kleur- en stickerboek voor de allerkleinsten

Stickers plakken, wat een pret! Open snel dit boek en plak de lekkere snoepjes in de kom, de mannetjes in de raket, de appels in de boom en nog veel meer! De stickers zijn extra groot, zodat je ze gemakkelijk zelf kunt plakken. Als je klaar bent, kun je de tekeningen mooi inkleuren. Veel plak- en kleurplezier! 2 – 4 jaar – Met grote, ronde stickers voor kleine handjes.


Usborne stickerboek piraten stickerboek

Jonge zeerovers zullen dol zijn op dit avontuurlijke stickerboek met meer dan
450 kleurrijke stickers. Een piratenschip ligt klaar om uit te varen, gemene piraten op het benedendek, een strijd met een dodelijk zeemonster en vele andere spannende taferelen om aan te vullen.


Bumba: stickerboek

Leuk stickerboekje van Bumba en zijn vriendjes. Laat je kind oneindig speelplezier beleven met de afneembare stickers!


Het grote prinsessen stickerboek

Maak kennis met Emma, Julia en Eva – drie prinsessen die van mooie kleren houden. Gebruik de stickers midden in dit boek om ze voor verschillende koninklijke gelegenheden schitterend aan te kleden. Zoek de kleren uit voor een gemaskerd bal, een ritje in de gouden koets of een koninklijke theevisite.


Op de boerderij

Hoe heten de kleintjes van een varken, een schaap en een koe? Hoe groeit een kuiken in een ei? Hoe komt de melk van een koe in flessen terecht? Ontdek het allemaal in dit superleuke en leerrijke stickerboek over de wereld van de boerderij! Het bevat meer dan 100 herbruikbare stickers die allemaal een plaats moeten krijgen en een heleboel mooie tekeningen om in te kleuren. Plak- en kleurplezier verzekerd dus!


Heidi stickerboek – met meer dan 50 stickers

Heidi stickerboek – met meer dan 50 stickers. Een prachtig stickerboek van Studio 100.


BoekenBoeken

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *