De expert puzzels van Jan van Haasteren 2024 (aanrader)

Jan van Haasteren puzzels zijn één van de populairste legpuzzels voor zowel jong als oud. In 2021 zijn er speciaal voor kinderen de Junior Jan van Haasteren puzzels uitgekomen, dit zijn puzzels speciaal voor kinderen met eenvoudigere illustraties en een minder aantal stukjes.

15 januari 2022 is er een nieuwe versie uitgekomen van Jan van Haasteren speciaal voor de gevorderde puzzelaar, de liefhebbers van Jan van Haasteren en voor iedereen die van een uitdaging houdt.

Dit zijn de expert puzzels, maar 500 stukjes dit moet een makkie zijn zou je denken, maar schijn bedriegt. Lees verder op deze pagina waarom het juiste expert puzzels zijn en bekijk meteen de 2 uitgebrachte puzzels.

De beschrijving van de Jan van Haasteren Expert puzzels!

Jan van Haasteren Expert is een speciale puzzel serie voor de gevorderde puzzelaar en iedereen die van een echte uitdaging houdt. De uitdaging zit het dit keer niet in het aantal stukjes, het zijn namelijk maar 500 stukjes. Een makkelijke opdracht hoor ik je denken. Maar laat je niet misleiden, de moeilijkheidsgraad zit hem dit keer in de illustratie.

Zoals je gewend bent van Jan van Haasteren is de illustratie leuk, uitdagend en komisch. Op de illustratie vind je 1 of 2 bekende personages van de Jan van Haasteren familie bij een bepaalde activiteit of in een bepaalde situatie.

15 januari 2022 zijn de eerste 2 versie van de nieuwe serie Jan van Haasteren expert uitgebracht. Het gaat om de deel 1: Overal Haaien en deel 2: Picknick plezier. Eén ding kan ik je zeker beloven de puzzels zijn misschien wel kleiner, maar zeker niet saai!

Jan van Haasteren Expert 1: Overal Haaien puzzel

Schoonmoeder en schoonvader hebben een roeiboot gehuurd om een rustige dag op het water door te brengen, maar het loopt niet helemaal zoals ze hadden verwacht! Houden ze het hoofd koel in deze haai waanzin?


Jan van Haasteren Expert 2: Picknick Plezier puzzel

Een heerlijke picknick midden in de natuur, wie wil dat nou niet? Schoonmoeder en schoonvader denken een mooie plek te hebben gevonden. Zijn ze zich wel bewust van alle wezentjes om hen heen die verlekkerd naar de koeken staren?

Jan van Haasteren Expert 3: Waar is Max? 

Schoonmoeder en Schoonvader zijn een wandeling aan het maken met hun trouwe viervoeter Max. Het is erg druk in het hondenpark tot groot genoegen van Max, gaan schoonmoeder en schoonvader hem ooit nog terug kunnen vinden?


Jan van Haasteren Expert 4: Overal Cadeautjes 

De Kerstman en Sinterklaas doen niks liever dan elkaar dwarsbomen, én cadeautjes weggeven natuurlijk! Dit keer zijn de rivalen zo erg overspoeld door cadeautjes dat ze elkaar niet meer kunnen saboteren. Hoe zouden ze in deze situatie terecht zijn gekomen?


Waar is het lek?! – Jan van Haasteren Expert 5 Puzzel 500 Stukjes

Oh nee, er is een waterleiding gebroken. Overal lekt water! Wat moet ik doen? Schoonmoeder heeft al wat potten en pannen neergezet, maar ook dat helpt niet. Jan van Haasteren Expert is een serie puzzels voor de gevorderde puzzelaar. Expert Puzzles zijn uitdagend, leuk geïllustreerd, in een handig formaat van 500 stukjes.

  • PUZZELPLEZIER GEGARANDEERD: Legpuzzel van 500 stukjes van het populaire merk Jan van Haasteren!
  • EEN NIEUW AVONTUUR: Ontdek het nieuwe avontuur van de Jan van Haasteren familie in deze “Where is the leak” puzzel!
  • PERFECT VOOR EEN ONTSPANNEN AVOND: Puzzelen is de ideale activiteit voor schermvrije tijd, het stimuleert de concentratie en is ontspannend voor kinderen en volwassenen
  • MILIEUVRIENDELIJK: Alle Jan van Haasteren puzzels zijn gemaakt van 100% gerecycled karton en duurzaam geproduceerd papier

Vergelijkbare berichten