|

De top 5 van de beste boeken over sigaren 2024

Hoewel ik zelf geen roker ben, vind ik een sigaar heerlijk ruiken en rook ik heel af en toe eens een sigaartje. De sigaar heeft een rijke geschiedenis en wordt nog steeds gerookt ondanks dat het aantal rokers steeds minder worden.

De boeken op de pagina vertellen je alles over de sigaren en de rijke historie. Om je een goed beeld te geven van de verschillende boeken over sigaren heb ik deze uitgebreid beschreven. Naast een boekomschrijving heb ik ook een link van Bol.com geplaatst.

De link geeft veel extra informatie over het boek en via de link kun je het boek over sigaren eenvoudig en snel bestellen.

BoekenBoeken

De Nederlandse sigaar

Sigarengids met beschrijvingen en beoordelingen van meer dan 200 modellen van gerenommeerde sigarenmerken.

Dit boek bevat diverse aspecten van de sigaar zoals de geschiedenis, fabricage, het behandelen en roken. Daarnaast is er een overzicht met impressies opgenomen van een groot aantal sigaren, alsmede een bespreking van verschillende fabrikanten en merken.


Sigaren

Sigaren verkent het vervaardigingsproces van sigaren, van het telen van de tabak tot de uiteindelijke fermentatie, het rollen, verpakken en verschepen. Verder worden de beste teeltgebieden van Cuba bezocht en wordt er een kijkje achter de schermen van de beroemdste sigarenfabrieken genomen. Sigaren is geschreven door een hartstochtelijk, maar kritisch liefhebber van sigaren en biedt deskundig advies over het kiezen van de juiste sigaar.


Een Passie Voor Sigaren

Een passie voor sigaren

De sigaar spreekt al onze zintuigen aan. Maar u moet in deze haastige wereld wel de tijd nemen om ten volle van een sigaar te kunnen genieten. Bovendien moet u hem nuttigen volgens de regels van de sigaarrookkunst. Pas dan wordt hij spraakzaam en heeft hij altijd wel een verhaal klaar…

Sla dit boek open, treed binnen in de wereld van geraffineerde geuren en krachtige parfums, en leer de veranderende gedaanten van de sigaar kennen. Er worden verschillende merken en oorden van herkomst besproken en u leert met welke dranken sigaren het beste gecombineerd worden. Zo wordt u van Cuba tot Honduras ingewijd in de subtiele geneugten van de puro.

Schrijver, vertaler en journalist Philippe R. Hupp werkt mee aan verschillende tijdschriften over sigaren.


De sigaar is koning

Een prachtig boek met de geschiedenis van sigarenfabriek Albatros. Dit boek geeft je een uniek in kijkje in de sigarenfabriek Albatros!


Sigaren – Geknipt genot

Een boek voor de echte sigarenliefhebber. Het boek sigaren – geknipt genot werpt een eenvoudige blik op het fascinerende proces om een sigaar te maken, maar zet eveneens de belevenis centraal. Geurige anekdotes, interessante weetjes, compact gerolde kennis of cartoons met een bruin kantje: het draagt allemaal bij tot het genot.

Beschrijving op de achterzijde van het boek:
Sigaren tref je in de meest uiteenlopende formaten, kleuren en smaken. Van de plantage tot in het sigarenkistje ondergaat de tabak erg veel verschillende handelingen. Top sigarenmakers zorgen door passie en vakmanschap voor het verschil, dat zie en dat proef je. Smaken, genieten en tot rustkomen, daar gaat het om voor wie van tijd tot tijd een sigaar degusteert.


BoekenBoeken

Vergelijkbare berichten