| |

De top 10 van de leukste Mandala kleurenboeken 2024

Kleuren is hot, zowel voor kinderen als volwassenen. Kleuren is niet alleen leuk, maar de meeste mensen worden er ook heel rustig van. Een groot voordeel is ook dat de laatste jaren de kleurboeken en kleurplaten ook veel mooier en uitdagender zijn geworden.

Kleurplaten en boeken die erg geliefd zijn, zijn de kleurboeken en platen met Mandala´s. Een Mandala betekend magische cirkel, kenmerkend voor een Mandala is dat de vormen in de cirkel symmetrisch zijn. Dit ziet er niet alleen prachtig uit, maar het wordt vaak alleen nog maar mooier als je ze in kleurt.

Voor deze pagina ben ik op zoek gegaan naar de 10 leukste Mandala kleurboeken. De boeken zijn ondanks de zelfde vorm heel divers. Om je een goed beeld te geven van de kleurboeken worden ze uitgebreid beschreven. Naast een bijschrijving heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft extra informatie, zoals de waarderingen en de recensies van de gebruikers. Via de link kun je het kleurboek eenvoudig bestellen.

Hobbymax.nl

Masja’s Mandala’s

Een heel kleurboek vol Mandala’s met dieren en bloemen! Met liefde getekend! 🙂

Enkelzijdig gedrukt op dikpapier (250 gr) met een scheurlijn!

Maak jij er mooie kunstwerkjes van?


Het enige echt mandala kleurboek

Mandala’s worden traditioneel gebruikt als bron van wijsheid en meditatie. Maar ze vormen natuurlijk ook gewoon prachtige kleurplaten. In ‘Het enige echte mandalakleurboek’ staan meer dan 70 van de mooiste mandala’s om in te kleuren. Het boek heeft extra dik papier waardoor het geschikt is voor alle materialen, of je nu kiest voor potlood, stift, krijt of verf. Zet je gedachten even helemaal op nul, verlies je in de rust en regelmaat van het inkleuren en laat je creativiteit de vrije loop met deze geometrische vormen.


Creative colors – 100 Creaties Mandala

Speciaal voor mandala-liefhebbers Limited edition! Neem een momentje voor uzelf, stap uit de hectiek van het dagelijks leven en maak even tijd vrij voor ontspanning. Het inkleuren van mandala’s en andere tekeningen is rustgevend en bovendien erg leuk. De mandala’s uit dit ronde mandalaboek zijn geïnspireerd op diverse aansprekende thema’s en vormen. Maak uw keuze uit de afbeeldingen en kies iets wat bij u of uw stemming past en ga lekker relaxed kleuren. Deze speciale uitgave in ronde vorm is goed voor vele uren kleurplezier en ontspanning.


Het enige echte mandala kleurboek Artist Edition II

Mandala’s zijn het favoriete onderwerp van volwassenen om in te kleuren. Ze vormen een bron van rust, wijsheid en meditatie en het inkleuren van mandala’s heeft dan ook een haast meditatief effect. Maar door de bijzondere details en prachtige geometrische figuren zijn mandala’s ook gewoon heel leuk om in te kleuren. Ze zorgen ervoor dat je je dagelijkse beslommeringen even achter je kunt laten en dat je je creativiteit de vrije loop kunt laten. Het is dus geen verrassing dat de mandalakleurboeken ongekend populair blijven onder de fanatieke en beginnende kleurders. Het enige echte mandakleurboek voor volwassen – artist’s edition II bevat 48 nieuwe, gedetailleerde mandala’s, enkelzijdig bedrukt op 200 grams papier, wat het boek geschikt maakt voor een verscheidenheid aan materialen.


Decotime Extra big Colouringbook | 200x paginas | Bloemen – Mandala 

  • Met wel 200 pagina’s
  • Tip: gebruik de DécoTime markers om te kleuren (apart verkrijgbaar)
  • FSC®-gecertificeerd papier: verantwoord papier

Kom helemaal tot rust met dit kleurboek voor volwassenen. Je geeft de tekeningen tot in de details een kleurtje waardoor je heerlijk ontspant.


Mandala Kleurboek voor Volwassenen met 72 Kleurplaten

Mandala Kleurboek voor Volwassenen en Kinderen

72 nieuwe Mandala kleurplaten
Nieuwe ontwerpen
Mandala stijl
Duurzaam en Milieubewust

“Even onthaasten en nieuwe energie opdoen”.

Deze door Nederlandse illustratoren handgemaakte Mandela’s zitten in een prachtige serie.

Het boek met 72 Mandela kleurplaten hebben een formaat van 22,5cm x 22,5cm.

Het papier is 120 grams Houtvrij Offset. Uiteraard zijn ook deze boeken op FSC papier gedrukt. Dat is niet alleen geschikt voor kleurpotloden maar ook voor stiften.

De Mandela’s zijn vanuit deze serie duurzaam op FSC papier gedrukt. Duurzaam en milieu bewust.


Mini Mandala Kleurboek – Rond

Compact rond kleurboekje boordevol mooie mandalas om in te kleuren. Voor urenlang ontspannen kleurplezier.


Natuur mandala’s

Natuurmandala’s bevat 35 prachtige mandala’s die geïnspireerd zijn op de natuur. Je vindt er allerlei natuurlijke figuren in terug, van bloemen en planten tot insecten en dieren. Ze zijn ontworpen door de getalenteerde kunstenares Annemarie Vermaak, die met haar natuurmandala’s een leuke en gemakkelijke manier biedt om creatief bezig te zijn. Van vlinders en kevers tot pauwen en koi karpers, de levendige en gedetailleerde illustraties bieden de mogelijkheid om je verbeelding te laten spreken en je innerlijke kunstenaar te bevrijden. De mandala’s zijn gedrukt op extra stevig papier en zijn enkelzijdige bedrukt, waardoor je geen last hebt van doordrukken.

Annemarie Vermaak begon haar carrière na de opleiding Reproductietekenen aan het Grafisch Lyceum Rotterdam als grafisch ontwerper in Amerika. Vijftien jaar later volgde Annemarie de cursus Boeken Illustreren en besloot van tekenen haar beroep te maken. Inmiddels heeft ze twee kinderboeken geïllustreerd, Het enige echte knip- en kleurboek uitgebracht en maakt zij tekeningen en schilderijen in opdracht. Annemarie werkt vanuit haar studio-aan-huis in de vesting van Gorinchem.


Kleuren op nummer Masja’s Mandala’s

Wat een feest!

Je kunt nu Masja’s Mandala’s ook kleuren op nummer .
In dit boek staan prachtige platen uit Masja’s populaire Mandala kleurboeken.
Voor jou voorzien van nummers, zodat iedere kleurplaat een kunstwerkje wordt.

Kleuren is zo’n fijne en ontspannen bezigheid,,,en nu nog gemakkelijker.

Alle illustraties zijn voorzien van kleurcodering.
Als je elk vakje volgens de kleurcode inkleurt ontstaan er de prachtigste creaties!

Match jouw kleurtjes zo veel mogelijk met de kleuren achter in het boek
en geniet van het inkleuren.
De kleurplaat tover je tevoorschijn met elk vakje dat je inkleurt.

Kun je niet wachten en wil je zien wat het eindresultaat gaat worden?
In de binnenkant van de kaft vind je een overzicht van alle ingekleurde platen. 🙂


Magische Mandala’s

Dit mandalakleurboek is niet zomaar een kleurboek. Het is een kleuravontuur, een boek waarin je wordt meegenomen op een kaleidoscopische reis door de mooiste figuren en patronen. Tijdens het vullen van de ronde vormen kom je compleet tot rust en kun je je gedachten de vrije loop laten. De bladzijden in het boek zijn enkelzijdig bedrukt, waardoor je er met veel verschillende materialen in kunt werken. Op het extra grote formaat (30 x 30 cm) komen de platen nog meer tot hun recht.

Kleur, geniet en ontspan!


Hobbymax.nl

Vergelijkbare berichten