|

De top 3 van de beste boeken over de horoscoop leeuw 2023

Je bent Leeuw qua horoscoop als je bent geboren 22 juli tot en met 22 augustus. De Latijnse benaming voor Leeuw is Leo.

Op deze pagina vind je de 3 beste boeken over de horoscoop leeuw. De boeken worden uitgebreid beschreven om je een goed beeld te geven van de boeken. Naast een boekomschrijving vind je ook een link van Bol.com.

De link geeft veel extra informatie over het boek, via de link kun je het boek eenvoudig en snel bestellen.

BoekenBoeken

Haal het beste uit uzelf! Leeuw

Als u het beste uit uzelf wilt halen en al uw talenten ten volle wilt benutten, moet u precies weten hoe uw persoonlijkheid eruitziet en hoe u daar veranderingen in kunt brengen. Astrologie leert ons dat we zelf in ons leven kunnen ingrijpen door te begrijpen wat de kosmos ons vertelt.

Hoe u dat kunt doen, leest u in dit boek.

U leert:

 • Uw zonneteken beter kennen, zodat u uw persoonlijkheid kunt veranderen.
 • Hoe u uw positieve karaktertrekken in uw voordeel kunt gebruiken
 • Hoe u uw negatieve karkatertrekken kunt neutraliseren
 • Overeenkomsten met anderen ontdekken en uw leven op een positieve manier veranderen.

Astrologie en self-care – Het kleine boekje voor Leeuw

Selfcare op basis van jouw sterrenbeeld Leeuw: Constance Stellas geeft je meer dan honderd ideeën om te ontspannen en in balans te blijven. Gebruik de sterren als jouw ultieme selfcare gids!

Het is hoogste tijd voor een beetje me-time! Op basis van je sterrenbeeld, de astrologische kenmerken van je zonneteken en de energie van het element waar het bij hoort, brengt Het kleine boekje voor Leeuw de kracht van de sterren en ware kosmische verlichting in je leven, met self-care ideeën die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt.

Dit boekje is gericht op wie jij echt bent. Het bevat informatie over hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, en laat zien hoe belangrijk astrologie daarbij kan zijn. Je leert meer over jezelf door meer te weten te komen over je sterrenbeeld en het element waar het bij hoort. Gebruik de meer dan honderd self-care ideeën en -activiteiten die perfect bij jouw persoonlijkheid passen om je te ontspannen, om je gezonder te voelen en om in balans blijven. Lees verder en gebruik de sterren als jouw ultieme self-care gids!


Uw horoscoop in beeld: sterrenbeeld Leeuw

Op scherpzinnige wijze analyseert Chandu de eigenschappen die zo kenmerkend zijn voor het sterrenbeeld Leeuw. De karakterbeelden zijn treffend weergegeven en boeiend beschreven. In overeenstemming met zijn uitgangspunt dat elk mens een zekere mate van geluk kan verwerven, geeft Chandu adviezen en aanwijzingen om uw talenten te versterken en uw negatieve eigenschappen te leren doorgronden en beheersen.

Jack F. Chandu vertelt u alles over uw:

 • Emoties
 • Liefdesleven en partnerkeuze
 • Beroepsleven
 • Positieve en negatieve eigenschappen
 • Innerlijke conflicten
 • Sociale intelligentie
 • Vrijetijdsbesteding
 • Gezondheid.

Het boekje sluit af met een zelfhypnose-oefening, een overzicht van bekende mensen die tot het sterrenbeeld Leeuw behoren en een uitleg over de betekening van uw ascendant


BoekenBoeken

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *