De 4 leukste Efteling bordspel varianten voor het hele gezin 2024

De Efteling figuren en attracties zijn bij veel kinderen geliefd en bekend, dit komt door het attractiepark De Efteling, maar ook door beeld en geluid. Zoals de liedjes van de Efteling en de filmpjes op YouTube en de televisie.

En wat is er nu leuker om met je favoriete Efteling figuren een spel te spelen en dit kan tegenwoordig. De Efteling heeft een aantal leuke spellen uitgebracht een bekend spel in een magische en sprookjesachtige Efteling variant.

De 5 leukste Efteling bordspellen heb ik voor je op een rij gezet. Om je een goed beeld te geven heb ik naast de boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft veel extra informatie waaronder de waardering en recensies van de spelers. Via de link kun je het Efteling spel eenvoudig en snel bestellen.Jumbo Stratego Junior Efteling Joris en de Draak

Stratego is er nu ook in Efteling thema, namelijk een speciale Joris en de Draak versie!
Drakenjagers onversaagd, luister naar wat de Koning vraagt; De dappere die de draak verslaat, ontvangt duizend en één dukaat. Aan iedere ridder onbevreesd, trekt ten strijde tegen het beest! In Joris en de Draak Stratego Junior neemt team Water het op tegen team Vuur. Stel in het geheim Joris en zijn vrienden op en onthoud goed waar de stukken van de tegenstander staan. Verslaat jouw team als eerste de draak?

Speel twee verschillende spellen met Joris en de Draak Stratego Junior:
– ‘Stratego Quest’ is een spel voor spelers van 4 jaar en ouder.
– ‘Stratego Triumph’ is geschikt voor spelers van 6 jaar en ouder.


Jumbo Mens Erger Je Niet Efteling Sprookjesboom – Bordspel

Het Mens Erger Je Niet Sprookjesboom spel van Jumbo combineert het vrolijke bekende bordspel met de herkenbare wereld en figuren van de Efteling. Zo kunnen ook de allerkleinsten kunnen genieten van het bekende bordspel in een prachtige sprookjesboom versie van de Efteling.Gooi met de dobbelsteen en leid ze over het bospad naar huis. Maar pas op, want voordat je het weet gooit je van je tegenspelers je onderweg van het bord af! Wie als eerste de Sprookjesbos figuren veilig thuis brengt wint het spel


Jumbo Efteling Ganzenbord Piraña

In een land hier ver vandaan neemt een wilde rivier je mee langs watervallen, draaikolken en rotsen. De stroomversnelling bepaalt jouw route in dit spetterende avontuur. Trotseer de wildwaterrivier, maar pas op voor de waterspuwende Inca-goden! Weet jij als eerste het diepste geheim van de Piraña-tempel te ontrafelen?

Een prachtige ganzenbord variant van Efteling is een echte aanrader voor de ganzenbord en Efteling liefhebber.


Monopoly Efteling 

Monopoly Efteling is een betoverende editie. Een leuke variant op de originele versie. Helaas heb je tijdens het spelen van dit spel geen tijd om het park te bezoeken, maar misschien wordt jij wel de allesbepalende directeur van de Efteling.

Je bent namelijk verantwoordelijk voor het succes van de Efteling. Je gaat ervoor zorgen dat de bezoekers zo veel mogelijk bekende attracties kunnen bezoeken. Maar vergeet de huisjes en hotels niet aan te bieden. Onderweg kun je gemak, maar ook zeker last hebben van de kleine boodschappen- en de schatkistkaarten.

Durf jij het aan om het sprookje te spelen met de vele uitdagingen? Want alleen door de uitdaging aan te gaan kun jij het spel winnen.


Vergelijkbare berichten