De top 7 van de mooiste design / kleurboeken van TOPModel 2024

Je hebt tegenwoordig vele verschillende soorten sticker- en kleurboeken voor zowel kinderen als volwassenen. De kleur- en designboeken van TOPModel springen er wel uit. Het zijn niet gewoon standaard kleurboeken die je na eigen wens in kan kleuren. Bij de TOPModel boeken kun je naast het kleuren ook zelf kleding stylen of je make-up ontwerpen.

De kleurboeken worden geleverd met sjablonen en stickervellen. Zodat je ook echt kleding kan gaan ontwerpen op papier. Naast de mogelijkheid om kleding te ontwerpen en in te kleuren ziet het designboek er ook nog een prachtig en kleurrijk eruit.

Voor deze pagina heb ik de 7 leukste en mooiste TOPModel desgin / kleurboeken voor je op een rij gezet. De designboeken worden uitgebreid beschreven om je een goed beeld te maken. Naast de boekomschrijving heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft veel extra informatie over de boeken. Via de link kun je het TOPModel boek ook eenvoudig en snel bestellen.

BoekenBoeken

Topmodel Kleurboek Create Your Design Studio Meisjes 14-delig

Wil jij graag een modeontwerper worden? Alle trends in een creatief boek: Create your TOPModel Design Studio! Er zit allemaal in: een ontwerpblok met TOPModel figuurtjes (dertig pagina’s), een sjabloon voor kleren en accessoires, tien vellen papier met trendy prints en twee stickervellen. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp de mooiste outfits en accessoires!


Top Model – Make-Up Design Book

Top Model kleurboek

Dit kleurboek lijkt wel een explosie van kleuren! In dit Top Model Make-up kleurboek gaat het er vrolijk aan toe. Er wachten maar liefst 20 kleurplaten die door jouw creativiteit tot leven worden gebracht. Veel kleur, weinig kleur, donker, licht, opvallend en gek alles is mogelijk! Het boek heeft mooie stickers en een uitgebreide uitleg. Beter zal het niet worden!


Top Model – Fantasy Silver Art Design Book

In dit kleurboek wordt elke van de dertig kleurplaten een echt chic kunstwerk. Want door de vier-kleurige druk, de stempelfolie en zilveren outlines ontstaan echt fantastische afbeeldingen. Een schitterende manier van inkleuren!


TOPModel kleurboek

In dit TOPModel kleurboek vind je vele pagina’s met silhouetten in verschillende houdingen waarop je kleding kunt ontwerpen in elke stijl. In het boek vind je ook volop voorbeelden, tips & trucjes om de vetste ontwerpen te maken!


Top Model Special Design Book

Met TOPModel word je een TOP-designer! In dit stijlvolle ringboek met handige magneetsluiting kun je outfits maken met behulp van de voorbeelden of helemaal volgens je eigen fantasie. Het boek bevat 60 pagina’s, twee sjablonen en een stickervel: het boek voor de mode-ontwerpers van morgen.


Create Your TOPModel Kleurboek

Stijlvol tekenplezier: het TOPModel kleurboek voor beginnende ontwerpers! Wel 40 pagina’s met modellenfiguurtjes waarop prachtige ontwerpen getekend kunnen worden.


TOPModel Dress Me Up stickerboek

Dress Me Up van TOPModel: in dit stickerboek draait alles om coole looks en creatieve stijlen. Met 24 TOPModel kleurplaten, 11 stickervellen vol met kleren en accessoires en een handige spiraalrug.


BoekenBoeken

Vergelijkbare berichten