|

Wie is de mol? De molboekjes en spellen voor 2023

Wie is de mol is één van de populairste tv programma’s op de Nederlandse televisie. 1 Januari 2022 is het 22ste seizoen begonnen van Wie is de Mol?. Naast dat er miljoenen mensen elke week kijken naar het programma puzzelen en speculeren ze ook druk wie nu de mol is. De groep fanatieke Wie is de Mol fans worden ook wel de “Molloten” genoemd.

Wist je dat er ook speciale boekjes zijn waar jij alle verdachte zaken en hints kan noteren? Die worden de Molboekjes genoemd. Elke seizoen kom er weer een nieuw molboekje uit. Maar dit is niet het enige er zijn nog veel meer spellen en boekjes uitgebracht. Ook complete bordspellen om Wie is de Mol opnieuw te beleven.

Voor deze pagina ben ik opzoek gegaan naar de leukste “Wie is de mol” boeken en spellen. De boeken en spellen worden uitgebreid beschreven. Om je een goed beeld te geven heb ik er een link van Bol.com aan de beschrijving toegevoegd. De link geeft veel extra informatie zoals de waardering en de recensies van de lezers. Via de link kun je de spellen en boeken eenvoudig bestellen.

Wie is de Mol? – Molboekje 2023

Het Molboekje bij het 23e seizoen van Wie is de Mol? vol interessante informatie, interviews, foto’s en invulschema’s om je te helpen de Mol te ontmaskeren.

Het Molboekje 2023 is een niet te missen notitieboekje waarin je al je aantekeningen en wetenswaardigheden kwijt kunt om zo de Mol van het 23e seizoen van Wie is de Mol? te kunnen ontmaskeren. De invulschema’s helpen je bij het ontrafelen van geheimen en trucs van de kandidaten. Het bevat korte biografieën van de deelnemers en interessante informatie over de omgeving waarin het spel zich dit jaar afspeelt.

Ook bevat het boekje leuke weetjes en interviews met de finalisten en de Mol van het vorige seizoen, evenals een voorwoord en dagboekaantekeningen van presentator Rik van de Westelaken.


Wie is de Mol bordspel

In dit avontuurlijke spel Wie is de mol krijgen jij en je medespelers de opdracht een geheim op te lossen. Alleen door goed samenwerken en elkaar te vertrouwen kun je hier in slagen. Dat lukt niet zomaar want iemand is de Mol en probeert het spel te saboteren.

Als de Mol daarin slaagt is het spel verloren, dus ontmasker de Mol voordat het te laat is!

Nodig zijn: inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht en bovenal mensenkennis.

De vraag blijft Wie is de Mol? Ga de uitdaging aan speel het nu zelf!

Voor 3-6 spelers vanaf 12 jaar. Speelduur: circa 45 minuten.


De Mol

Een groep van tien kandidaten – waaronder één saboteur – maakt zich klaar voor het nieuwe seizoen van De Mol. Allen hebben ze slechts één doel voor ogen: de bedrieger onder hen ontmaskeren. Een prachtige locatie en spannende opdrachten: het avontuur lonkt!

Maar vlak na de aftrap van de opnames verdwijnt Mary-Ann, één van de kandidaten, spoorloos. Het productieteam tast in het duister, dit hadden ze niet gepland. Is er een verrader op de set of speelt de mol dubbelspel?


De Mol Vakantieboek

Ben jij ook zo’n fan van De Mol? En zou je wel eens willen testen of jij het in je hebt om De Mol te ontmaskeren? Dat kan, met dit enige echte speurboek van De Mol! In dit boek vol speurplezier en puzzelpret leer je tien kandidaten kennen. Elk van hen zou De Mol kunnen zijn! Los de opdrachten op en speel de spelletjes.

Elke reeks puzzels die je afwerkt geeft je een tip waarmee je een kandidaat kunt uitsluiten. Zo kom je stap voor stap te weten wie De Mol is. Hou je oren en ogen goed open en laat die hersens maar kraken. Succes!


De Mol Puzzelboek 2

Ons vorige speurboek van De Mol was een succes. Dit tweede puzzelboek voor echte Mollenjagers belooft opnieuw de kassa te doen rinkelen. In dit tweede boek van De Mol leer je 10 nieuwe verdachten kennen, die elk de Mol zouden kunnen zijn. Los de opdrachten op, speel de spelletjes (en maak vooral veel plezier).

Elke reeks puzzels die je oplost geeft je een tip waarmee je een verdachte kunt uitsluiten. Stap voor stap kom je zo te weten wie de Mol is…


Wie is de Mol De Code opdracht – Bordspel

Wie is de Mol De Code-opdracht Jij en je team zijn op een missie gestuurd om 3 belangrijke codes te kraken. Alle teamgenoten zijn in het bezit van verschillende codes en sleutels.

Door samen te werken is het mogelijk om het mysterie rondom de codes op te lossen, maar wat als er één persoon is die bewust de boel loopt te saboteren? Wie kun je vertrouwen tijdens je missie en wie is de mol?


Just Games Pocketspel Wie Is De Mol?

Just Games Wie is de Mol? pocketspel

Deze pocketversie van het avontuurlijke bordspel Wie is de Mol? bevat vier kaartsetjes met extra landen om de zoektocht naar de Mol te vervolgen.

Los het geheim op en ontmasker de Mol voor het te laat is! De pocketversie is los te spelen maar kan ook gespeeld worden in combinatie met het basisspel Wie is de Mol.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *