De top 8 van de leukste spellendoos 2024

Een spellendoos is eigenlijk niets anders dan een doos met vele verschillende soorten spellen. Deze spellendoos is ideaal voor je kleinkinderen, de buurkinderen, op vakantie, voor regenachtige middagen en uiteraard om spelletjes te spelen.

Er zitten grote verschillen tussen de spellendozen, van houten spellen tot wel 100 verschillende spellen. Voor deze pagina heb ik de leukste spellendozen voor je op een rij gezet. De spelendozen worden uitgebreid beschreven om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden.

Als extra heb ik ook nog een link van Bol.com toegevoegd. Deze link geeft veel extra informatie over de spellendoos, waaronder de waardering en de recensies van de spelers. Via de link kun je de spellendoos eenvoudig en snel bestellen.

Clown Games Spellendoos 200dlg 

Deze Spellendoos bevat maar liefst 200 verschillende spelletjes. Deze Clown Games spellendoos gaat nooit vervelen. Je kunt er alle klassiekers mee spelen zoals ludo, backgammon, dammen, paardenrennen en vele andere bord, dobbel- en kaartspellen. In de doos zitten maar liefst 6 spelborden, 16 pionnen, 5 dobbelstenen, 30 damstenen, 32 spelkaarten en een spelregelboekje. Deze 200 delige spellendoos van Clown is geschikt voor 1-6 spelers en voor kinderen vanaf 6 jaar.


Houten Spellendoos 9-In-1 – Pocket Editie

9-in-1 spellendoos van hout. Deze set bevat 9 spellen: schaken, dammen, backgammon, domino, ludo, dobbelspel, Cribbage, Morris en speelkaarten. Dit is echt een super-complete set! Inhoud: 32 schaakstukken, 30 damstenen, 2 x dubbelzijdig geprint bord, 6 backgammon dobbelstenen, 28 domino stenen, 16 ludo pionnen, Cribbage bord met 4 pinnen, 54 speelkaarten en 1 dobbelbekers. Je kunt alle spelonderdelen opruimen in een handige opbergdoos met vakken, voorzien van een vilten onderkant. Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen: 2 tot 4 spelers vanaf 6 jaar.


Creartix – 99 Games

Dankzij dit handige bewaarblik gevuld met maar liefst 99 spelletjes voor jong en oud, hoef je je echt nooit meer te vervelen.

Bij het openen van de doos valt meteen het grote dubbelzijdige speelbord op met de twee grote klassiekers, Schaken en Ludo. Onder dit speelbord zit het speelmateriaal: schaakstukken, dobbelstenen, pionnen, fishes, kaartsets en een dobbelsteenbeker. Helemaal onderin de doos zit een instructie boekje opgeborgen.


Marvel Avengers – 4-in-1 Spellendoos

Marvel Avengers Game Compendium

Zin een bordspel maar je kan niet goed kiezen? Geen probleem in deze doos zitten 4 verschillende spelborden en verschillende dobbelstenen zodat je elke dag een ander spel kan spelen. De vier spelborden bestaan uit Slangen en Ladders, molenspel, dammen en een ludo (mens-erger-je-niet). Jonge fans van het Marvel universum komen ogen tekort bij het openen van deze doos die barst van het spelplezier.


Spellendoos deluxe in houten kist. 10-in-1

Spellendoos deluxe hout 10-in-1 32,5×32,5x15cm
Mooie houten kist met 10 verschillende gezelschap spellen, heel gemakkelijk en compact op te bergen.

De doos bevat de volgende spellen:


Haba Spellendoos Spelletjes vanaf 3 jaar 10 spellen in 1 doos

In deze doos zitten tien verschillende spelletjes. Wie helpt boer Bert het best? En wie weet waar de ondeugende dieren zich hebben verstopt? Alle spelletjes hebben eenvoudige regels en een korte speelduur. Op deze manier kan jouw kind op een leuke manier kennis maken met de wereld van spelletjes


Harry Potter – 4-in-1 Spellendoos

Zin een bordspel maar je kan niet goed kiezen? Geen probleem in deze doos zitten 3 verschillende spellen én een kaartendeck! Een molenspel, dammen en een ludo (mens-erger-je-niet). Harry Potter en zijn vrienden maken het spelplezier alleen maar groter.


Frozen II spellendoos 4-delig

Zin een bordspel maar je kan niet goed kiezen? Geen probleem in deze doos zitten 4 verschillende spellen! Een ladderspel, dammen, een molenspel en een ludo (mens-erger-je-niet). Elsa, Anna, Olaf en Kristof maken het spelplezier alleen maar groter.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *