De top 5 van de mooiste damspellen (damborden) 2023

Dammen is vaak één van de eerste strategie spellen die geleerd worden. Vaak wordt nog wel onterecht gedacht dat het alleen maar een stenen schuiven en slaan is. Maar net zoals bij het schaken is het een strategisch spel met veel inhoud en diepgang.

Maar dit leuke spel kan niet gespeeld worden zonder een dambord en damstenen. Voor deze pagina heb ik de 5 leukste damspellen en damborden voor je op een rij gezet.

Om je een goed beeld te geven van de damspellen heb ik naast een uitgebreide product omschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. Deze link geeft veel extra informatie over het damspel. Waaronder de waarderingen en de recensies van de spelers. Via de link kun je het damspel eenvoudig en snel bestellen.

Jumbo Dammen

Jumbo Dammen – Damspel
Dammen behoort tot de oudste spellen die ons bekend zijn. De spelregels ervan zijn gemakkelijk te leren, kinderen vanaf 5 jaar leren het zo en de mogelijkheden zijn oneindig. Met houten damschijven!

Inhoud:

  • Kartonnen speelbord
  • 20 beige houten damschijven
  • 20 zwarte houten damschijven

Compleet damspel met dambord en damstenen

Compleet damspel met dambord en damstenen. Dit dam- of schaakbord heeft een afmeting van 40 x 40 cm en is inclusief houten damstenen. De damstukken zitten verpakt in een handig opbergdoosje. U ontvangt 20 zwarte en 20 witte damstenen.

De stenen hebben een diameter van 32 mm. bestaande uit 1x Damstenen van hout in opbergdoosje, 1x Dam/Schaakbord 40 x 40 cm van hout


Houten damspel met damstukken en bord 28 x 28 cm

Het houten damspel zit in geschenkdoos. Het dambord heeft een afmeting van 28 x 28 cm. Dammen denkspel speelgoed voor kinderen en volwassenen.


Longfield Houten dam- en schaakbord met stukken

Houten schaak- en dambord: op beide zijden bedrukt. Afmetingen: ca. 40 x 40 cm.

Houten damstenen in een handige kist. Inhoud: 20 zwarte en 20 witte damstenen.

Houten schaakspel in handige kist. De schaakstukken zijn voorzien van vilt aan de onderzijde. Inhoud: 16 witte en 16 zwarte schaakstukkken.


Damspel set

Altijd al willen dammen? Mooi berkenhout dambord inclusief essenhouten damstenen. Het dambord heeft een afmeting van 30×30 cm, een enkel damvlakje is 28×28 mm. De damstenen hebben een diameter van 20 mm. Het damspel wordt geleverd inclusief spelregels.


Vergelijkbare berichten