| |

De top 5 van de leukste taalkwarteten 2024

Het spel kwarteten is een leuk spelletje en tijds verdrijf en kan ook zeer leerzaam zijn niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen. Je hebt tegenwoordig taalkwarteten waarbij je op een speelse manier nieuwe woorden van een bepaalde taal kan leren.

De taalkwarteten zijn er in verschillende talen, de 5 leukste en meest leerzame taalkwarteten heb ik voor je op een rij gezet. De kwartetten worden uitgebreid beschreven, en als extra heb ik een link van Bol.com toegevoegd. De link geeft veel extra informatie over het kwartetspel.

Taalkwartet Spaans

Spelenderwijs woordjes en zinnetjes leren in een vreemde taal. Elk woord staat in de context van een hele zin, met uitspraakaanwijzingen en de Nederlandse vertaling.


Taalkwartet Italiaans

Spelenderwijs woordjes en zinnetjes leren in een vreemde taal. Elk woord staat in de context van een hele zin, met uitspraakaanwijzingen en de Nederlandse vertaling.


Taalkwartet Engels – Engelse taal leren

Spelenderwijs woordjes en zinnetjes leren in een vreemde taal. Over allerlei onderwerpen zoals eten, drinken, vakantie, sport, gebouwen, vervoer. Met prachtige foto’s.

Elk woord staat in de context van een hele zin, met uitspraakaanwijzingen en de Nederlandse vertaling.

Per taal 18 kwartetten, dus 72 zinnen. Plus 13 extra-uitlegkaartjes over de uitspraak, veelgebruikte uitdrukkingen, belangrijke werkwoorden, handige grammaticaregels.


Taalkwartet Duits

Spelenderwijs woordjes en zinnetjes leren in een vreemde taal met mooie fotokwartetten. 18 kwartetten over allerlei onderwerpen zoals eten, drinken, vakantie, sport, gebouwen, vervoer.Elk woord staat in de context van een hele zin, met uitspraakaanwijzingen.

Om de kaart te winnen, moet je het woord in de vreemde taal uitspreken. Win je de betreffende kaart, dan staat daarop ook de Nederlandse vertaling.

Je kunt het spel op 2 niveaus spelen: alleen op het woord of op de hele zin. Per taal zijn er 18 kwartetten, dat zijn 72 zinnen. Plus 13 extra-uitlegkaartjes over de uitspraak, veelgebruikte uitdrukkingen, belangrijke werkwoorden, handige grammaticaregels.


Taalkwartet Nederlands

‘Hoe vraag ik de weg en hoe bestel ik iets te drinken?’
‘Hoe heten die lekkere koekjes en dat rode drankje?’

Leer spelenderwijs meer van de taal met dit leuke
fotokwartet.

Het spel bevat 18 kwartetten over diverse onderwerpen zoals eten en drinken, vervoer, sport,
gebouwen, feesten en nog veel meer. Compleet met uitspraak, Engelse vertaling en extra kaartjes met uitgebreide taaluitleg.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *