|

De top 7 van de leukste Toiletboeken 2023

Uit diverse onderzoeken blijkt dat de man gemiddeld langer op het toilet zit als de vrouw. Vroeger was het heel normaal om een tijdschrift of een boek te lezen op het toilet. Tegenwoordig wordt de telefoon het meest gebruikt.

Ondanks dat we bijna allemaal in bezit zijn van een smartphone met vele mogelijkheden, kan het leuk zijn om leuke boekjes of tijdschriften op het toilet te hebben. Voor deze pagina ben ik op zoek gegaan na de leukste toiletboeken voor het op toilet.

De boeken zijn heel divers en worden daarom ook uitgebreid beschreven. Naast een boekomschrijving heb ik ook een link van Bol.com geplaatst. De link geeft veel extra informatie over het boek, zoals de waardering en de recensies van de lezers. Via de link kun je het boek eenvoudig en snel bestellen.

BoekenBoeken

Het leukste toiletboek – moppen

Een grappig tijdverdrijf voor tijdens je toiletbezoek. Door middel van het rotan touwtje gemakkelijk op te hangen. De moppen zijn zeer smakelijk ondanks dat je op het toilet zit.


De WC-pedia

De WC-pedia biedt snellte weetjes over kunst en cultuur, sport en ontspanning, film en muziek, taal en geschiedenis.

Een heerlijke verzameling kennis over een hausse aan onderwerpen. Het gaat van nice-to-know- tot need-to-know-informatie op allerlei gebied.

Mét handig boorgat om op te hangen!


101 dingen om te doen terwijl je op de wc zit

Puzzels, spelletjes, moppen en knutselprojecten – er is van alles om je mee bezig te houden terwijl je je DING DOET! NAAR DE WC GAAN IS BEST WEL SAAI, MAAR LEZEN OVER POEP NIET! POEP-POSTER HERSENKRAKERS POEP-PUZZELS ONDERBROEKENLOL KNUTSELEN MET WC-PAPIER Plus nog veel meer dingen om je hersenen bezig te houden terwijl je op de wc zit. Daag jezelf uit, trek door en wees trots op jezelf dat je meer dan één missie hebt volbracht! Inclusief uitvouwbare poster!


101 Gestoorde moppen om ongestoord op het toilet te lezen

101 Gestoorde Moppen Om Ongestoord Op Het Toilet Met welke bril kun je niet beter zien?
Een wc-bril!

Lachen. Gieren. Brullen. Als je dit boek opent, is een lachkramp verzekerd! Pas maar op dat je het niet in je broek doet… of nee, kan geen kwaad, je zit toch al op het toilet!


Sudoku oplossen in het kleinste kamertje

Origineel wc-boekje met breinbrekers in het thema toiletbezoek. De puzzels hebben allemaal een klein formaat (6×6) en zijn dus relatief snel op te lossen. 365 puzzels voor dagelijks gebruik in het kleinste kamertje. Ontdek de wc-rol sudoku, de binaire wc-puzzel, de closet sudoku X, de cijferblokken gemakpuzzel, de hurken anti-knight sudoku, het wc-bordje zoeken puzzel, de wc-rollen skyscraper sudoku, de trinaire pispuzzel, de onfris chaos sudoku, de toliet wc-borstel puzzel, de darmen tripod sudoku, de billen afvegen puzzel, de hartje anti-king sudoku en de genderneutraal toilet puzzel.Toiletgastenboek

Alles wat je altijd al kwijt wilde maar nooit hardop durfde te zeggen over toiletbezoek…. kun je kwijt in dit gastenboek!

Durf jij een toiletgastenboeken in het kleinste kamertje te hangen?


De Kleinste Kamer

Achter de deur die toegang geeft tot de kleinste kamer bevindt zich meer dan een eenvoudige toiletpot. Achter die deur-met-het-haakje gaat een geschiedenis schuil van enkele millennia. Tussen de primitieve plees met waterspoeling in het paleis van de Sumerische koningen en de eigentijdse, milieuvriendelijke pot met verwarmde bril en computergestuurde billendroger liggen bijna 4500 jaar.

De kleinste kamer biedt een overzicht van de ontwikkeling van de plee en van het veranderende gedrag van zijn gebruikers en gebruiksters. Lees bijvoorbeeld over:

 • Is zitten beter dan hurken?
 • De plee in de kunst
 • De sanitaire opvattingen van Fransen en Chinezen
 • Urofobie, ofwel ‘het syndroom van de bedeesde blaas’
 • De uitvinding van de pleerol
 • Publieke pissoirs
 • De toilettaire verplichtingen van moslims
 • De wc-gang van astronauten
 • Plastuiten & uribags
 • Het hedendaagse vrouwentoilet
 • Lodewijk XIV, de Zonnekoning die zijn wc tot tweede troon verhief en die buitenlandse diplomaten ontving terwijl hij zijn koninklijke boodschap deed op een met satijn en kant afgezette doos

Kortom: De kleinste kamer gaat over alle vrolijke en minder vrolijke ins & outs van het dagelijkse p & p.

Lia Jongbloed en Rob Sloot hebben beiden een carrière in de journalistiek achter de rug.


BoekenBoeken

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *