|

De top 10 van de leukste badboekjes voor kinderen 2024

Badboekjes zijn een leuke en boeiende manier om lezen en leren in een unieke omgeving te stimuleren. Deze boeken zijn speciaal ontworpen voor gebruik in bad, waardoor ze waterdicht en duurzaam zijn. Ze zijn meestal gemaakt van EVA-materiaal, dat stevig is en bestand is tegen het vocht van bad of douche zonder beschadigd te raken. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor ouders die hun kinderen tijdens het baden een leuke en leerzame activiteit willen bieden.

Badboeken bevatten ook boeiende en interactieve inhoud die de aandacht van kinderen trekt en hen aanmoedigt om te ontdekken en te leren. Ze bevatten vaak kleurrijke illustraties, texturen en zelfs geluiden die van lezen een zintuiglijke ervaring maken . Dit kan kinderen helpen hun woordenschat te ontwikkelen, hun creativiteit en verbeeldingskracht te stimuleren en een liefde voor lezen te kweken waar ze de rest van hun leven profijt van zullen hebben. Bovendien bieden badboekjes een leuk en veilig alternatief voor traditioneel badspeelgoed, waardoor badtijd leuker en leerzamer wordt.

Voor deze pagina heb ik de 10 leukste badboekjes voor je op een rij gezet. Om je een goed beeld te geven van de badboekjes heb ik naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. De link geeft veel extra informatie over de badboekjes.

BabyBaby

Nijntje tovert kleuren een magisch badboek

De kleuren van de illustraties in dit badboek komen tevoorschijn als de pagina’s van dit boek met water in aanraking komen. Doe als Nijntje en tover ook kleuren tevoorschijn. Ook leuk om mee te spelen in bad of onder de douche.


Badboek – Nijlpaard

Badboekjes voor eindeloos badderpret! Unicorn is klaar voor een zwempartijtje. Dit piepende, waterbestendige boekje kun je meenemen in bad.


Kikker badboekje

In bad gaan is een feest samen met dit badboekje. Op elke pagina zie je Kikker en zijn vriendjes.

Het boekje zelf mag gerust nat worden, want daar kan het goed tegen, het is namelijk gemaakt van kunststof. Na het badderen goed laten drogen en het badboekje kan telkens weer opnieuw worden gebruikt.


Studio Circus badboekje vriendjes

Jouw baby of peuter zal zich prima vermaken in bad met dit leuke Studio Circus Vriendjes Badboekje van Bambolino Toys. Het boekje is gemaakt van kunststof en mag daardoor gewoon nat worden. Ideaal dus voor in bad!

De diertjes in het boekje worden echte vriendjes van je kindje tijdens het badderen en het is dus super leuk om lekker door het boekje heen te bladeren en te kijken naar de diertjes die net als je kleine ook in bad zitten! Laat het boekje na het badderen goed drogen en hij kan de volgende keer gewoon weer gebruikt worden. In bad gaan is nog nooit zo leuk geweest!


Badboek – Unicorn

Badboekjes voor eindeloos badderpret! Unicorn is klaar voor een zwempartijtje. Dit piepende, waterbestendige boekje kun je meenemen in bad.


De mooiste vis van de zee, badboekje

Dit zachte boekje, met een mooie boodschap over vriendschap en delen, is perfect voor in bad, in bed, eigenlijk overal!

  • Gebaseerd op de tekst uit De mooiste vis van de zee (deel 1)
  • Vrij van schadelijke stoffen, dus geschikt voor de allerkleinsten!

Zing mee met Nijntje

Weinig dingen zijn fijner dan lekker in bad of onder de douche te zingen. In het badboekje ‘zing mee met Nijntje’ staan verschillende bekende kinderliedjes. Leuk voor kleine kinderen om mee te kijken als papa of mama uit volle borst over een grote paddenstoel zingt, of om zelf in te bladeren en mee te rammelen. Ideaal voor in de badkamer, maar ook gewoon op de bank of in de box. Het boekje met rammelaar is getest en veilig bevonden voor kinderen van alle leeftijden.


Badboekje Ark van Noach

‘Ark van Noach’ is een badboekje dat reageert op water: sprenkel water over de tekeningen en de kleuren verschijnen.

‘Ark van Noach’ is een bijzonder badboekje dat van kleur verandert zodra het in aanraking komt met water. Sprenkel wat water over de tekeningen en de kleuren verschijnen. ‘Ark van Noach’ vertelt het bekende verhaal van Noach, voor jonge kinderen. Een ideaal boekje om mee te spelen in bad of onder de douche.


Duimelotjes bad- en linnenboekjes 1 – Magisch badboekje – woordjes

Met dit zonnige badboekje wordt badjestijd helemaal een feest. Dompel het boekje onder in water en er komen nieuwe kleuren en tekeningen tevoorschijn. Goed voor uren speel- en ontdekkingspret. De populaire thema’s zorgen voor herkenbaarheid, de eenvoudige illustraties zijn efficiënt en maken het effect duidelijk waarneembaar


Rupsje Nooitgenoeg – badboekje

In dit frisse badboekje van Rupsje Nooitgenoeg komt het geliefde verhaaltje van Eric Carle opnieuw tot leven. Het badboekje is gemaakt van zacht kunststof dat goed blijft drijven, zonder BPA of ftalaten. Zo wordt Rupsje Nooitgenoeg vanzelf je favoriete badmaatje en leer je aan de hand van slechts enkele iconische beelden het hele prachtige verhaal over de beroemdste rups ter wereld kennen.

Rupsje Nooitgenoeg is al generaties lang het bekendste en meest geliefde karakter van schrijver en tekenaar Eric Carle. Hoewel het gelijknamige, iconische prentenboek al meer dan 50 jaar geleden verscheen, staat het nog altijd bij heel veel mensen in de boekenkast. En dat is niet verwonderlijk: de heldere collage-illustraties zijn samen met het vrolijke verhaal nog steeds een feest om te (her)lezen


BabyBaby

Vergelijkbare berichten