De top 10 van de leukste Nijntje spellen 2024

Nijntje is een fictief konijntje bedacht en getekend door Dick Bruna. Het konijntje Nijntje is al jaren één van de favorieten van de jongste kinderen. Er zijn niet alleen vele boekjes met de leuke verhalen van Nijntje maar ook knuffels, kleding en andere accessoires met Nijntje, Maar ook diverse spellen met Nijntje en haar vriendjes.

De 10 leukste spellen met Nijntje heb ik voor deze blog voor je op een rij gezet. De spellen worden uitgebreid beschreven om je een goed beeld te geven. Naast een spelomschrijving heb ik ook een link van Bol.com toegevoegd. De link geeft extra veel informatie over het spel en via de link kun je het Nijntje spel eenvoudig en snel bestellen.

Nijntje Kiekeboe

Nijntje Kiekeboe is geschikt voor de allerkleinsten en groeit mee. Het spel kan op 3 niveaus gespeeld worden, afhankelijk van de leeftijd en ontwikkeling van het kind.

Hoe werkt het spel?

Speel nijntje Kiekeboe door nijntje af te dekken. Iedere 7 seconden roept ze: “Hihi!”. Als je het huisje van nijntje afhaalt, roept ze: “Kiekeboe!”.

Wil je het spel moeilijker maken? Dek nijntje af en zet er een huisje naast. Al luisterend raadt je kind onder welk huisje nijntje verstopt zit. Nog moeilijker maken? Voeg een derde huisje toe en hussel de huisjes. Weet je kind nu nog waar nijntje verstopt zit?

Nijntje Kiekeboe stimuleert de zintuigen en de sociale en motorische ontwikkeling.


Electro Wonderpen Nijntje – Educatief Spel

Met het Electro Wonderpen Nijntje: leer samen met Nijntje! Electro biedt al tientallen jaren veel speel- en leerplezier door middel van educatieve thema’s in combinatie met slimme electronica. Spelen stimuleert de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van een kind. Leuk voor nu, handig voor later.

Vind het juiste antwoord op iedere vraag. Raak met de punt van de pen het antwoord aan. Als het antwooord goed is, hoor je een muziekje en gaat het lampje branden.


Ravensburger Nijntje 6-in-1 spellen

Met Dick Bruna’s nijntje kun je 6 verschillende klassiekers spelen: memory®, domino, lotto, kwartet, dobbelsteen puzzel en een wedstrijdspel. Nijntje, vader en moeder pluis en al haar vriendjes doen mee met deze spellenverzameling en zorgen voor veel speelplezier!


Nijntje Verstoppertje spelen

Dit Nijntje spel is geschikt voor de allerkleinsten! Verstop Nijntje ergens in de kamer, druk op de knop en Nijntje roept om de 10 seconden: Ik ben hier! Wie Nijntje als eerste vindt, wint het spel! Wordt geleverd in een blikken doos. Geschikt voor kinderen vanaf 1 tot en met 4 jaar. Leuk als verjaardagscadeau voor je kindje!

Winnaar Speelgoed van het Jaar in 2012.


Ravensburger nijntje Bonte Ballonnen

Leer kleuren met het nijntje Bonte Ballonnenspel van Ravensburger!

Speel samen met Nijntje en haar vriendjes het spel Ravensburger Nijntje Bonte Ballonnen bordspel! Kunnen jullie hen helpen om zes verschillende kleuren ballonnen te verzamelen? Dat vinden niet alleen Nijntje en haar vriendjes leuk, maar jullie vast ook wel! Kinderen leren met het leuke Ravensburger spel Nijntje bonte ballonnen kleuren herkennen en onderscheiden


Ravensburger Lottino – kinderspel

Een lottospel, getekend door Dick Bruna en met evenveel zorg samengesteld als zijn kinderboeken. Een extra speelmogelijkheid bieden de achterzijden van de speelborden. Daarop zijn dezelfde motieven afgebeeld, maar dan in silhouet en in een andere volgorde.


Nijntje Stapeltoren

Nijntje Stapeltoren. Kom stapelen met nijntje! In welke volgorde plaats jij de balletjes? Stapeltoren, bestaande uit 3 ringen en 3 ballen.

  • Hoogte: 24 cm, diameter 12,5 cm.
  • Voorzien van kleurrijke nijntje afbeeldingen.
  • Geschikt voor kinderen vanaf 8 maanden.
  • Verpakt in full-colour doos.

Nijntje stoelendans

Speel nu samen met je kind dit vrolijke en leerzame dansspel. Volg de speltechniek die past bij de leeftijd van je kind. Nijntje danst samen met haar vriendjes, dans je mee? Pak een dansopdracht. Druk op de knop van de muziekdoos en de muziek gaat spelen. Dans nu op de danscirkel totdat de muziek stopt. Draai de danscirkel om waar je op staat. Wat zie je op het plaatje? Dans mee met nijntje!


Ravensburger nijntje XL memory®

Voor het spannende zoeken naar bij elkaar passende kaartjes zijn concentratie en een goed geheugen nodig. Wie weet als eerste waar de 2 bij elkaar horende kaartjes liggen? De kleintjes winnen het vaak gemakkelijk van volwassenen. memory® in XL formaat, met als thema nijntje.


Ravensburger nijntje ontdekt de wereld kwartet

Een kwartet van Ravensburger, vooral geschikt voor kleuters die nog niet lezen kunnen.


Vergelijkbare berichten