| |

De 7 beste boeken over het platform TikTok 2024

Tiktok is niet meer weg te denken van het internet, het is een social media app waarmee voornamelijk korte video´s gemaakt worden. In Nederland waren er ruim 4 miljoen gebruikers in 2020 en tijdens de corona periode is dit alleen maar meer geworden. Naast dat TikTok voor veel gebruikers vermaak is wordt er ook veel geld verdient met TikTok. De doelgroep in het begin was voornamelijk voor kinderen en jongeren, maar ook steeds meer volwassenen maken gebruik van TikTok.

Het was dan ook even wachten voor dat de eerste boeken met TikTok in de hoofdrol uit werden gebracht. Naast informatie boeken hoe je succesvol wordt, welke challenges er mogelijk zijn, zijn er ook boeken geschreven over Tiktok.

De 7 beste boeken heb ik voor deze pagina op een rij gezet en uitgebreid toegelicht. Naast de uitgebreide boekomschrijving vind je ook een link van Bol.com. De link geeft meer informatie over het boek zoals de waardering en de recensies van de lezers. Via de link kun je het boek eenvoudig bestellen / kopen.

BoekenBoeken

Tik-Tok – The Challenge

Creators Yazid, Jesse, Nova, Lorenzo, Nadir, Birgit, Quinten, Rosalyn, Jeroen, Lieke, Nova en Lucas zijn samen goed voor ruim 6 miljoen volgers en honderden miljoenen likes op TikTok, het populairste sociale platform van dit moment. In het boek TikTok – The Challenge, het eerste TikTok-boek van Nederland, geven ze antwoord op cruciale vragen. Hoe word je succesvol op TikTok? Hoe bedenk én maak je een viral video? En hoe verdien je er geld mee?

De 12 creators geven niet zomaar wat simpele tips, maar helpen de lezer daadwerkelijk beter te worden. Door het vertellen van eigen ervaringen en persoonlijke tips, maar ook via challenges waarmee de lezers de ‘theorie’ kunnen omzetten naar de praktijk.

Lezers leren alles over monteren, viral gaan, dansvideo’s maken, special effects en geld verdienen. De TikTokkers tippen hun favo video’s, gaan in op dilemma’s en laten zien welke spullen je eigenlijk nodig hebt om een video te maken.


De TikTok Challenge

Het eerste fictie-boek met TikTok in de hoofdrol. Voor alle meiden die dol zijn op dansvideo’s, verrassende sketches en pranks.

Nova mag van haar moeder niet op TikTok. Jammer. Vooral als haar hele klas – zelfs meester Jaap – meedoet aan een grote TikTok-wedstrijd vol nieuwe challenges. Met Nova’s hulp maken ze de ene na de andere geweldige TikTok. Nova doet ook mee. Stiekem. Met een gevonden telefoon en een geleende naam: die van haar buurjongen Dax.

Haar TikToks zijn een groot succes. En zolang niemand weet wie DaXtotheMaX echt is, is er geen probleem. Toch?
Een superspannend en grappig avontuur voor echte TikTok-fans vol sketches en pranks!


Tik-Tok 2 – TikTok DIY

Anique, Daniël, Dario, Jesse, Lonneke Nisa, Nova, Quincy, Quinty, Sem, Sherell en Yazid. Ze hebben tonnen volgers en miljoenen views op TikTok. Dus als jij ook een beetje wil scoren met je TikToks, dan kun je maar beter naar hun adviezen luisteren. In het tweede TikTokboek, Tiktok – DIY, leggen deze populaire TikTokkers haarfijn uit hoe zij het aanpakken. En om je een beetje op weg te helpen geven ze je voor thuis diy-opdrachten om hun tips meteen uit te proberen. Huiswerk is nog nooit zo leuk geweest!


De coolste challenges voor TikTok

Laat zien wie de beste TikTokker van de familie is met deze doos vol leuke challenges voor TikTok! Trek een kaartje, pak je mobiel erbij en dans, playback en prank erop los. Ideaal voor een gezellig avondje met het gezin of voor een familiefeestje. Upload je filmpje na afloop op TikTok onder de hashtag #tiktokdeltas en wie weet gaat het wel viraal! Doos met 50 kaarten.


Tik-Tok 3 – TikTok Vacay

Vincent, Sherell, Keanu, Nina & Jellina, Emilio, Quincy, Anne-Jet, Jesper, Dunc en Yazmina. Hun TikToks gaan viral en ze worden steeds groter en groter op TikTok.

Speciaal voor dit boek hebben ze hun beste tips & tricks verzameld voor de TikTokker-op-vakantie. Wat neem je mee, wat post je tijdens je vakantie en waar moet je rekening mee houden? Wie ook tijdens de vakantie TikTok niet wil laten versloffen, doet er dus goed aan dit boek te lezen. Maar omdat je natuurlijk niet 24/7 aan het TikTokken bent en ook een beetje vakantie moet vieren, helpen ze je ook een handje met heel veel anti-verveeltips.

Ze tippen spelletjes, bedenken quizvragen, geven DIY’s en schotelen puzzels en weetjes voor. En je leert deze grote TikTokkers ook nog eens beter kennen! Met dit derde TikTok-boek is vervelen dus onmogelijk.


Word een echte TikTok ster

Gouden tips en tricks van 45 succesvolle TikTokkers. In deze hapklare gids boordevol insiderkennis vind je alle informatie die je nodig hebt om een echte TikTok-ster te worden! Je krijgt tips en advies van meer dan 45 succesvolle en bekende influencers zoals Molly Burke, Adam Rose en Celina Myers om je te helpen een TikTok-imperium op te bouwen.


F*ck Facebook. Tijd voor TikTok : volgers scoren en geld verdienen. Is het echt zo makkelijk?

Facebook is dood, TikTok is hip.

Wie wil starten met TikTok, komt in een totaal onbekende wereld terecht. In dit boek maakt de lezer kennis met de app en krijgt hij een overzicht van de verschillende termen die specifiek bij TikTok horen.

De auteur van het boek ging op zoek naar de beste technieken om aan volgers te komen en om geld te verdienen met TikTok en testte tips van marketeers, IT’ers en andere deskundigen uit. Hoe begin je met TikTokken? Zijn er bepaalde dingen die je moet weten vooraleer je ermee start? Kan je er geld mee verdienen en zo ja… hoe dan?

Het boek is geen handleiding om volgers te scoren of geld te verdienen met TikTok, maar is een handige inleiding voor kersverse TikTokkers die het (uit)zoekwerk achterwege willen laten.


BoekenBoeken

Vergelijkbare berichten