De Burgerwacht – Ellen Lina (boekomschrijving / recensie)

Ellen Lina heeft haar zevende boek in februari 2022 uitgebracht. Dit is een thriller genaamd De Burgerwacht. Het boek is uitgegeven door de uitgeverij De Fontein. Op deze pagina lees je meer over de uitgebracht boeken van Ellen Lina maar ook de boekbeschrijving en de boekrecensie van het boek ¨De Burgerwacht¨

Boekomschrijving De Burgerwacht

Kayleigh keert terug naar haar ouderlijk huis. Het dorp wordt geteisterd door een reeks overvallen en een burgerwacht beschermt de inwoners. Dan komt het gevaar dichter bij dan Kayleigh lief is…

Kayleigh keert na jaren bij Defensie terug naar haar ouderlijk huis in Berkendijk. Ze wordt er weer extra geconfronteerd met het verlies van haar zusje Brenna, die twintig jaar eerder vermoord werd. Omdat Berkendijk al maanden wordt geteisterd door overvallen en inbraken, zijn de mannen in het dorp een burgerwacht gestart, de schakel tussen de inwoners en de politie.

Wanneer Kayleigh een lijk in een bosmeertje ontdekt, is dat de start van een reeks merkwaardige gebeurtenissen. Nóg een dode in datzelfde meer maakt Berkendijk het horrordorp van Nederland en uiteindelijk treft het noodlot Kayleighs familie opnieuw.


Boekspecificatie

  • Titel: De Burgerwacht
  • Auteur: Ellen Lina
  • Uitgever: De Fontein
  • Bindwijze: Paperback
  • Aantal Pagina´s: 320 pagina´s
  • Druk: Eerste druk
  • Datum verschijning: Februari 2022
  • EAN / ISBN: 9789026157905

Auteur: Ellen Lina

Ellen Lina is in 1983 geboren te Arnhem. Ze heeft de opleiding PABO gevolgd en is naast schrijfster van boeken docent in het voorgezet speciaal onderwijs. Ellen is getrouwd, heeft 2 zoon en is woonachtig in Huissen.

De boeken die Ellen heeft geschreven zijn in diverse genre zowel spannende romans, als romans en thrillers. Hieronder vind je de boek volgorde van Ellen Lina.

Boekrecensie: De Burgerwacht

De recensie over Ellen Lina zijn positief hieronder lees je paar recensie over de thriller boeken van haar.

‘Ellen Lina is een topauteur. Goed uitgewerkte thrillers die blijven boeien.’ – NBD Biblion

‘Veel vaart, goede karakterontwikkeling en superspannend. Een aanrader!’ – Amber Martensen, Boekhandel Thomas

‘Een ijzersterke thriller! Ellen Lina behoort tot de top van de Nederlandse thrillerschrijfsters.’ – Martine Broekman-Guijt, Bruna Huissen


Zelf ben ik fan van thrillers en vooral van Scandinavische thrillers en thrillers uit de lage landen Nederland en België. Ellen Lina is bij het grote publiek nog niet echt bekend maar behoort zeker tot de betere thrillers schrijfster van Nederland.

De Burgerwacht is geïnspireerd door een artikel in het dagblad De Gelderlander die ging over de burgerwacht in Gelderland-Zuid.

Sterk aan de boeken van Ellen Lina zijn dat ze heel beelden schrijft, je wordt in het boek gezogen waardoor het lekker weg leest. Als je een thriller fan bent en nog niet bekend bent met de boeken van Ellen Lina wordt het tijd om een boek van haar te lezen en dan is De Burgerwacht een goede keuze.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *