De top 7 van de leukste Ravensburger Doolhof spelvarianten 2024

Het Ravensburger Doolhof is een unieke en uitdagende puzzelervaring die spelers zeker betrokken en vermaakt zal houden[. Dit doolhofspel zit vol verrassingen en betoverde avonturen, met steeds veranderende gangen die spelers scherp houden. Op het speelbord staan ​​torens, tovenaars, heksen en tovenaarsleerlingen, die allemaal door het doolhof rennen om verborgen schatten en geheimen te vinden[3]. Met 17 halkaarten, 12 geheime tokens en 4 speelfiguren biedt het Ravensburger Doolhof een dynamische en opwindende gameplay-ervaring.

Om het Ravensburger Doolhof succesvol op te lossen, moeten spelers een paar tips in gedachten houden. Ten eerste is het essentieel om goed te letten op de halkaarten en hoe ze worden verplaatst, omdat dit de indeling van het doolhof bepaalt. Ten tweede moeten spelers proberen zoveel mogelijk schatten en geheimen te verzamelen, aangezien deze waardevolle voordelen in het spel kunnen opleveren.

Ten slotte moeten spelers flexibel en aanpasbaar blijven, aangezien het doolhof voortdurend verandert en een winnende strategie mogelijk tussentijds moet worden aangepast. Door deze tips te volgen, kunnen spelers hun kansen op succes maximaliseren.

Naast de standaard doolhof spel die ik in mijn kindertijd heb gespeeld jaren 90, zijn er inmiddels vele boeiend versie uitgebracht. De 7 leukste doolhof spellen en versie van de afgelopen jaren heb ik voor je op een rij gezet. De doolhof spellen worden uitgebreid beschreven om je een goed beeld te geven. Als extra heb ik een link van Bol.com geplaatst. De link geeft veel extra informatie over de Doolhof versie.

Ravensburger Doolhof – Bordspel

Het spookt in het doolhof, kan jij de schatten vinden?
In het Doolhof van Ravensburger spookt het, het is een geestig spel vol verrassingen. Telkens veranderen de gangen; het lijkt wel of het spookt in het doolhof. De schat lag net nog daar! Het doolhof van lijkt wel betoverd. Wie weet ondanks die betovering in het Ravensburger doolhof toch de geheimzinnige voorwerpen en schatten te vinden?


Ravensburger Doolhof 3D – Bordspel

Welkom in het doolhof van de torens!

Hier ga je de hoogte in! Trap op, trap af haasten tovenaars, heksen, tovenaarsleerling & Co. zich door het doolhof, om het snelst bij de begeerde schatten te komen.

Daarbij gebruiken ze hun magische krachten om enorme torens te verschuiven en zich in de hoogste toppen en diepste dalen te toveren!


Ravensburger Doolhof Disney 100

Weet jij je weg te vinden door dit spannende, betoverde doolhof met Disney 100 jaar thema? Schuif de gangenkaarten, verzamel de meeste schatten en win!

Dit prachtige doolhof spel mag zeker niet ontbreken bij de Disney, naast de verzamelwaarde is het ook nog eens een prachtige variant op de normale Doolhof spel van Ravensburger.


Ravensburger Harry Potter Doolhof

Wie houdt het overzicht in het Harry Potter labyrint en vindt de wegen naar de bekende Zweinstein bewoners? Harry, Ron, Hermelien maar ook professor Perkamentus, Hagrid en Harry’s uil Hedwig wachten tot jullie ze vinden.
Als jullie het labyrint handig verschuiven, ontstaan wegen waar eerst nog doodlopende wegen waren. Zo kunnen jullie steeds weer nieuwe wegen maken, om bij de gezochte figuren te komen.


Ravensburger Pokémon Doolhof

Zoek de Pokémon!
Verschillende Pokémon hebben zich verstopt in dit doolhofspel! Met Pikachu, Bulbasaur, Charmander en Squirtle moeten de spelers wegen slim verschuiven zodat ze zo snel mogelijk de gezochte Pokémon kunnen vangen. Want aan het einde van het spel geldt: de speler die de meeste Pokémon heeft gevangen is de winnaar! Doolhof van Ravensburger – het slimme schuifspel. Eenvoudig te spelen, steeds weer spannend!


Ravensburger Super Mario Doolhof

Ravensburger Super Mario Labyrinth
“Mamma mia!” Waar is Mario? De held heeft zich samen met zijn broer Luigi, Yoshi, Peach, Donkey Kong en nog veel meer figuren uit de Super Mario™ spellen verstopt in het betoverde labyrint. Als jullie de gangkaartjes in het doolhof handig en met een vooruitziende blik verschuiven, ontstaan nieuwe wegen die jullie naar de gezochte figuren leiden.
Labyrint – het slimme schuifspel. Eenvoudig te spelen, maar altijd weer spannen


Ravensburger Doolhof Junior

De junior uitgave van de bekende klassieke Het Betoverde Doolhof van Ravensburger.
Let op kleine tovenaars: in het doolhof van het toverkasteelzijn 12 geheimen verstopt! En niets blijft zoals het was,de gangen blijven maar verschuiven. Verschuif de gangenslim om alle geheimen te ontdekken. Wie van jullie behoudt het overzicht bij al dit schuif-plezier?


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *