|

De top 10 van de mooiste Spiderman boeken / strips 2024

Spiderman is één van de populairste superhelden en dit geldt niet alleen voor de kinderen ook bij de volwassen is Spiderman erg populair. Spiderman is ook wel bekend als Peter Benjamin Parker. Het is het geestekind van Stan lee en Steve Ditko, Spiderman liet zich eerst zien in het stripblad Amazing Fantasy nummer 15 in 1962.

En is sinds dien niet meer weg te denken als stripheld en filmster. Voor deze pagina ben ik op zoek gegaan na de 10 beste uitgebracht strips en boeken over Spiderman. De boeken worden uitgebreid beschreven. Naast een boekomschrijving vind je ook nog een link van Bol.com. De link geeft veel extra informatie zoals de waardering en de recensies van de lezers en fans.

Spiderman artikelen

Spider-Man – The superior Spider-Man 001

Tijdens een schooluitstap werd Peter Parker gebeten door een spin die per ongeluk was blootgesteld aan radioactieve straling. Later ontdekte hij dat hij over dezelfde razendsnelle reflexen als een spin beschikt. Plots kon hij op muren klimmen, aan plafonds kleven en uit zijn polsen schoten webdraden. Sindsdien slingert Peter Parker door de straten van New York om er de misdaad te bestrijden. Sindsdien is hij Spider-Man…

Als proloog op ‘The Superior Spider-Man’ starten we deze verhaalcyclus met wat voorafging in ‘The amazing Spider-Man’.

Otto Octavius, de aartsvijand van Spider-Man, slaagde erin zijn eigen hersenpatronen in het lichaam van Peter Parker te kopiëren en die van Peter in zijn stervende lichaam op te slaan. Het is de ultieme wraakactie… Peter Parker is ten dode opgeschreven, gevangen in het lichaam van zijn tegenstander..


De avonturen van Spider-Man

Een genetisch gemanipuleerde spin ontsnapt uit een laboratorium en bijt Peter Parker. Daardoor verandert Peters scholierenleventje volkomen. Manhattan heeft plotseling zijn eigen superheld – eentje die tegen muren op klimt, door de lucht springt en webdraden uit zijn polsen spuit. Maar het gevaar loert in de straten van New York. De Green Goblin probeert de macht over de hele wereld te krijgen. Kan Spider-Man de wereld beschermen? Of zal de Green Goblin hem wegvagen?


Marvel Spider-Man het ultieme kleurboek

Het ultieme kleurboek voor Spider-Man fans van alle leeftijden! Dit bijzondere boek verzamelt enkele van de mooiste Spider-Man comic-illustraties van de afgelopen zestig jaar. Haal je beste kleurpotloden en fineliners tevoorschijn, slinger door de straten van New York en breng deze iconische tekeningen tot leven! Uitscheurbare kleurplaten gedrukt op kwalitatief papier om doordruk te voorkomen.


Miles Morales: The Ultimate Spider-Man 1 (van 4)

Miles Morales trekt het pak van Spider-Man aan!
Voordat Peter Parker stierf, stond de jonge Miles op het punt om op een nieuwe school aan het volgende hoofdstuk in zijn leven te beginnen. Vervolgens gaf een spinnenbeet ook deze tiener ongelooflijke spinachtige krachten. Nu is Miles in een wereld terechtgekomen die hij niet begrijpt, met alleen zijn instinct en een klein dingetje zoals verantwoordelijkheid als zijn gids. Kan hij Peters nalatenschap als Spider-Man waarmaken?


Spider-Man – Eeuwig jong

In Eeuwig Jong slinger je door het verleden van Stan Lee’s iconische personage Spider-Man! Gebaseerd op de klassieke Stenen Tablet Saga.

In Spider-Man – Eeuwig Jong slinger je door het verleden van Stan Lee’s iconische personage Spider-Man! Gebaseerd op de klassieke Stenen Tablet Saga. Om wat lucratieve actiefoto’s te schieten van zijn spinachtige alter ego, gaat Peter Parker de straat op om te kijken of er nog wat te beleven valt. Het duurt niet lang of Peter komt in de problemen – door een mysterieuze en mythische stenen tablet die niet alleen het eeuwige leven kan schenken, maar ook begeerd wordt door zowel de Kingpin als de Maggia.

Op de vlucht voor de grootste schurken van New York komt Peter ook nog eens in botsing met zijn vrienden, zijn vriendin Gwen Stacy én de politie! Bovendien blijkt dat het verleden hem na vele jaren nog steeds achtervolgt als de dood gewaande leider van de Maggia weer opduikt, op zoek naar die vervelende tablet. En nu tante May niet lang meer te leven heeft, zou het misschien kunnen dat Parkers befaamde geluk begint op te drogen…


Spider-Man – The superior spider-man 008

Door een tijdscheur wordt Horizon Labs van de kaart geveegd. Een nieuw megabedrijf, Alchemax, wordt boven de doopvont gehouden. Ondertussen doet agent Carlie Cooper een belangrijke ontdekking. Het legertje huurlingen en de uitrusting van the Superior Spider-Man op Spider-Island werden betaald met het geld van een geheime rekening van Otto Octavius…


Waar is Spider-man? Het originele kijk- en zoekboek

Spider-Man is vermist! Een bende superschurken zaait paniek in de straten van New York, en er is maar één iemand die hen kan stoppen: Spider-Man! Maar waar is hij? Ga in dit unieke boek op zoek naar Spider-Man en zijn vrienden in de verschillende wijken van de stad, voor het te laat is! Maar let op, want ook de vijanden hebben zich verstopt in de menigte! Het ultieme cadeau voor Spider-Manfans van alle leeftijden! Luxueuze hardback uitgave


Web of Spider-Man

Peter Parker. Spider Man. Wetenschapper. Onruststoker? Dankzij niemand minder dan Tony Stark is zojuist een nieuw wetenschappelijk onderzoeksstation voor de tienerhelden van het Marvel Universum voltooid, en Spider-Man heeft zojuist een uitnodiging gekregen om mee te doen!

Samenwerken met enkele van zijn favoriete gezichten uit het MARVEL universum en het bedenken en bestuderen van een hele reeks geweldige nieuwe gadgets en met Iron Man die de Worldwide Engineering Brigade in de gaten houdt, zal alles zeker goed gaan, toch?

Hoe dan ook, dankzij zijn nieuwe vrienden staat Spider-Man op het punt zijn grote macht en grote verantwoordelijkheid over de hele wereld op zich te nemen. Helaas, waar Spidey gaat, volgt meestal chaos! En hij staat ​​op het punt een groot, groen, boos voorbeeld van chaos tegen te komen!


Marvel Action Spider-Man 2

Peter, Miles en Gwen bundelen hun krachten. Niets kan ze tegenhouden in deze avonturen voor alle leeftijden! Niets… behalve dan huiswerk en een stage bij de Daily Bugle. En dan is er ook nog de nieuwe, gevaarlijke schurk Kraven! Een voor een lopen de Spiders in Kravens web…


Spider-man – deadpool 01.

Het ‘web-wonder’ en de ‘humor-huurling’ werken samen voor hun eerste serie OOIT! Het is actie, avontuur en slechts een heel klein beetje romantiek in dit epische epos met ’s werelds GROOTSTE superheld en die andere. Dynamischer dan dit wordt het niet. ECHT NIET!


Spiderman artikelen

Vergelijkbare berichten