|

De top 5 van beste boeken over de Chihuahua 2023

De chihuahua is het kleinste hondenras ter wereld en de laatste jaren erg populair. Het is een gezelschapshondje dat vaak erg waaks is, actief en soms overmoedig. Het mag misschien wel een klein hondje zijn maak het kan veel pit hebben daarom is een goede opvoeding bij een chihuahua ook zeer belangrijk.

De boeken op deze pagina over de Chihuahua gaan over het ras zelf, de geschiedenis maar ook over de opvoeding. Om je een goed beeld te geven van de boek heb ik naast een boekomschrijving ook een link van Bol.com geplaatst. De link geeft veel extra informatie en via de link kun je het boek eenvoudig en snel bestellen.

De Chihuahua

De Chihuahua; gedrag, opvoeding, verzorging. Veel mooie foto’s en nuttige adressen.

De Chihuahua Klein van stuk, groot in persoonlijkheid: dat is de Chihuahua. Steeds meer mensen ontdekken dat in dit kleine hondenlijfje een grote kameraad schuilt. In dit boek lees je alles over de geschiedenis, het karaker en het uiterlijk van dit populaire rashondje. Ook de aanschaf, puppyfase, opvoeding, verzorging, gezondheid en tal van andere onderwerpen komen in dit uitgebreide naslagwerk aan bod.

Dankzij de medewerking van verschillende fokkers, een dierenarts en twee keurmeesters bevat dit boek veel praktische informatie en nuttige tips. In combinatie met de prachtige fotografie en de bijzondere vormgeving is dit informatieve boek een aanwinst voor iedere (toekomstige) Chihuahua-eigenaar!

Over de auteur: Vanwege haar grote dierenliefde schrijft communicatieadviseur Cindy Schwering graag over huisdieren. Voor deze titel kon zij deels uit eigen ervaring putten dankzij haar Chihuahua Loulou. Cindy Schwering beschikt over een vlotte pen waardoor haar boeken ‘lekker weglezen’.


De Chihuahua

Deze drie complete verzorgingshandboeken bevatten kleurrijke kaders en foto’s over alle onderwerpen die belangrijk zijn voor mensen met een shih tzu, weimarener of chihuahua. Het is een voortreffelijke verzameling van deskundige, diepgaande informatie, zodat u en uw gezin kunnen genieten van een gezond en gehoorzaam kameraadje.


Over Dieren 136 – Chihuahua

Chihuahua, Uit de grootste staat van Mexico komt het kleinste hondje ter wereld. Beide met de naam Chihuahua. Natuurlijk mag dit ras niet ontbreken in de Over Dieren serie rashonden. Deze titel is dan ook kort geleden verschenen.

De Chihuahua is mateloos populair in ons land en verantwoord houden van deze lichtgewicht is belangrijk. Vandaar een boek over dit ras. De uitgave de Chihuahua staat boordevol informatie over aanschaf, voeding, verzorging, voortplanting, opvoeding, gezondheid, tips en nuttige adressen.


Chihuahua

De Chihuahua: Kleine Mexicaan, groot zelfvertrouwen.

Ze zijn wild, Ze zijn intelligent, maar ook zo zoet als suiker!

Chihuahuas! Dit kleine en populaire hondenras wordt ook wel liefkozend Chi genoemd. Wat een toeval dat Qi (Chi uitgesproken) energie betekent in het Aziatisch. Het kleinste hondenras ter wereld is de Chihuahua, en dat is geen wonder. Want hij is niet alleen wild, intelligent en zoet als suiker. Hij is een woesteling, kan een waakhond zijn of zelfs een familiehond.

Leer door dit boek,

  • Wat de Chihuahua anders maakt dan andere hondenrassen.
  • Achtergrondkennis over hondengedrag.
  • Hoe je je Chihuahua puppy moet trainen.
  • Wat er te weten valt over volwassen Chihuahuas.
  • Waar je rekening mee moet houden als je een Chi krijgt.
  • Tips om je Chihuahua bezig te houden of trucjes te leren.
  • Wat de dierenarts, vaccinaties en andere gezondheidsmaatregelen inhouden.
  • Dat het de moeite waard is om een echte Mexicaan of een kleine Mexicaan in huis te halen.
  • Wat je kunt doen als je Chi zich misdraagt.

Voor Chihuahua enthousiaste hondenfans en degenen die dat willen worden, is dit boek perfect. Want strenge training is verleden tijd. Vandaag de dag gaat onderwijs over relaties.

https://www.bol.com/nl/nl/p/chihuahua/9300000128788720/?bltgh=mnMh6wPxWEg-FuDPTgpC-g.2_11.18.ProductTitle#:~:text=%3Cscript%20type%3D%22text,id%3D%22bol_1683551802903%22%3E%3C/script%3E

Mijn kleine diva

Ze liep over rode lopers en reisde met limo en privéjet. De kleine diva was bevriend met de hotste celebrities en had zelf ook miljoenen fans. Ze was het beroemdste sterretje op vier poten in de geschiedenis van Hollywood. En ze genoot elke minuut van haar hondenleven in de spotlights. Haar naam is Gidget.

Ooit begonnen als boegbeeld van een fastfoodketen waar ze meer dan veertig commercials voor opnam, weet ze zich met haar onweerstaanbare charme en acteertalent op te werken tot filmactrice. Ze werkt met grote acteurs als Clint Eastwood en Brad Pitt en beleeft haar internationale doorbraak naast Reese Witherspoon in de film Legally Blond.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *