|

De top 7 van de beste boeken over numerologie 2024

Numerologie is een wetenschap die de betekenis van getallen en hun betekenis in ons leven onderzoekt. Het gaat om het begrijpen van de kracht van namen, geboortedata en de betekenis van getallen in het algemeen. De principes van de numerologie stellen dat getallen een grote impact hebben op ons leven en inzichten kunnen onthullen in onze karaktereigenschappen, levensmissie en zelfs gebeurtenissen.

Volgens Pythagoras, de grondlegger van de numerologie gebaseerd op kabbalistische principes, zijn getallen een universele taal die gebruikt kan worden om de wereld om ons heen te begrijpen.

Meer over numerologie lees je in de 7 boeken op deze pagina. De boeken worden uitgebreid beschreven om je een goed beeld te geven. Naast een boekomschrijving vind je hier ook een link van Bol.com. De link geeft veel extra informatie over het boek.

Numerologie Mystieke achtergrond van getallen & praktische toepassing

“Numerologie, Vanaf de Oudheid tot in het Aquariustijdperk”.

“Op een mystieke reis langs de getallen vanaf de Oudheid tot in het heden neemt de schrijfster je mee langs een grotendeels verborgen geschiedenis die vaak in het geheim werd doorgegeven in de vroegere mysteriescholen. Wat is de verborgen betekenis van getallen in de Kabbala, in de Bijbel en in andere oude geschriften? Wat leerde Pythagoras aan zijn leerlingen? Hoe kunnen we het geheim van de getallen in ons persoonlijke leven ontsluierd.

Dit nieuwe Numerologieboek geeft een intrigerend verslag van een mystieke reis, die we ook innerlijk kunnen maken omdat de oude mysteriën ook nu nog diep doorwerken in ons menselijke bewustzijn. Ook wordt een helder beeld gegeven van de praktische toepassing van de getallenleer in het hier en nu, mede aan de hand van de levens van inspirerende personen als Mahatma Ghandi, Barack Obama, Nelson Mandela, Michael Jackson en Angelina Jolie.”

In dit boeiende boek ontdek je ook je eigen getallen en hun betekenis voor je leven via een unieke maar eenvoudige methode. Je kunt ook leren de getallen van anderen snel te berekenen en duiden. Dit geeft helder inzicht in een persoon en zijn levensthema’s. Het boek slaat een brug tussen de oeroude, verborgen wijsheid van getallen en het hedendaagse leven in dit Aquariustijdperk.

Dit boeiende boek bestaat uit drie subdelen in dit boek aanwezig:

  • Deel 1 beschrijft de mystieke betekenis van getallen vanaf de Oudheid tot in het heden.
  • Deel 2 beschrijft de methoden en betekenis van getallen in relatie tot onszelf en tot anderen.
  • Deel 3 bevat veel praktisch voorbeelden van een complete Numeroscoop, oa van bekende personen als Barack Obama, Ghandi, Martin L King en Angelina Jolie.

Auteur Marleen van Wegberg is ervaren coach en Numeroloog. Zij geeft ook een boeiende Numerologiecursus, lezingen en workhops in de mystieke getallenleer. Ze doceert Menswetenschappen aan Holistisch Centrum voor Mensontwikkeling.


Numerologie voor Beginners

NUMEROLOGIE VOOR BEGINNERS Wist je dat je met alleen je geboortedatum en -namen inzicht kunt krijgen in jezelf en je leven? Dat je via de eeuwenoude esoterische wetenschap Numerologie je talenten, valkuilen en levensopdracht kunt berekenen? Uit kunt rekenen welk jaar of maand je te wachten staat en wanneer het aan te raden is om op vakantie te gaan of juist aan je carrière te werken?

In dit boek van astrologe Esther van Heerebeek, leer je stap voor stap op eenvoudige en toegankelijke wijze jouw persoonlijke getallen te berekenen via de numerologie. Numerologie is een krachtig inzicht instrument, een tool, om meer inzicht in jezelf en je leven te krijgen en kenmerkt zich vooral door eenvoud. Iedereen die tot tien kan tellen kan het leren!

Ontdek met dit boek Numerologie voor Beginners wat jouw persoonlijke getallen zijn en wat ze betekenen en pas het toe om de weg te vinden naar je ware en unieke zelf. Ontdek wie je werkelijk bent en creëer het leven dat het beste bij jou past. Dat kan allemaal simpel en snel met numerologie! Met Numerologie voor Beginners heb je een gedegen basisboek in handen, dat je altijd weer als naslagwerk kunt gebruiken.


Numerologie praktisch toegepast

Dit is het tweede boek van deze auteur dat de eeuwenoude kennis van numerologie zo duidelijk met de astrologische planetensymboliek heeft verweven. Ze is gebaseerd op een eenvoudige berekening van de geboortedatum, welke in een numeroscoop wordt neergezet.

Deze numerologie opent deuren van het hart om liefdevol aan jezelf en je relaties te werken, omdat de numeroscoop helder en duidelijk inzicht geeft in de sterke en minder sterke kanten van je persoonlijkheid. Op die manier is er snel een volledige karakteranalyse te maken, een partnervergelijking, een samenwerkingsanalyse of een beroepskeuze of. loopbaanadvies. Het leren maken van een numeroscoop en de kenmerken van alle getallen worden uitgebreid toegelicht, waardoor het mogelijk is om al snel zelf op onderzoek uit te gaan.

Over de schrijver
Ans I. de Groot (1946) is freelancedocent Gezondheidskunde en verzorgt Post-HBO-trainingen op het gebied van communicatie, kernkwaliteiten, assertiviteit en zelfanalyses in dienstverlenende bedrijven. Voor de kracht van samenwerking heeft zij een training ontwikkeld: de kunst en kunde in de competenties. Voor bedrijven maakt zij samenwerkingsanalyses voor teambuilding.

Daarnaast is zij Astroloog, Numeroloog en Handlijnkundige en heeft een bureau voor Advies, Training & Coaching. Ze geeft cursussen, workshops en individuele consulten met betrekking tot zelfreflectie en loopbaanadvisering.


Numerologie – Made easy

‘Numerologie’ is een praktische introductie in de wijsheid van getallen en het nieuwe deel in de ‘Made easy’-serie van Altamira. In dit boek vertelt numeroloog Michelle Buchanan je hoe je het getal van je geboortedatum en dat van je naam kunt berekenen en wat deze getallen je vertellen over je karakter, levensdoel en lotsbestemming.

Ontdek de betekenis van jouw getal en krijg zo inzicht in je karaktereigenschappen, je zwakke én sterke kanten en jouw unieke potentieel. Verken welke uitdagingen en kansen er voor jou op de horizon liggen en maak zo weloverwogen keuzes voor de toekomst. Met ‘Numerologie’ ontdek je welke getallen schuilgaan achter jouw unieke persoonlijkheid en wat deze betekenen voor jou als persoon.

Lees ook de andere delen uit de ‘Made easy’-serie: ‘Contact met engelen’, ‘Chakra’s’ en ‘De Akashakronieken’.


De numerologie van het pentagram

Het pentagram is een eeuwenoud symbool dat in veel beschavingen werd gebruikt. Rond het pentagram kunnen de getallen van de geboortedatum worden ingevuld. Dit boek vertelt stap voor stap hoe dat in zijn werk gaat. Je krijgt inzicht in je talenten, je relaties, je werk, je manier van reageren in bepaalde situaties en je zwakke plekken en blokkades. Extra informatie wordt verworven uit de naam, die in getallen kan worden omgezet.

Alle liefhebbers van het getal kunnen met dit praktische boek kennismaken met het unieke systeem van het pentagram. Het is een eenvoudige methode die met openheid en enige flexibiliteit gehanteerd moet worden. Want de numerologie van het pentagram is niet star, maar vol verrassingen, net als het leven zelf. Hiermee krijg je een uitgebreid systeem in handen dat verder gaat dan alle andere numerologische systemen.

Jeannette van der Heijden heeft veel cursussen numerologie gegeven. Naar aanleiding van geboortedata adviseert ze op het gebied van werk, privé en relaties. Anouk van Zoest heeft jarenlang met de tarot gewerkt, waarin de symboliek van de getallen een grote plaats inneemt.


Numerologie

Dit complete handboek numerologie biedt de mogelijkheid door middel van je geboortedatum en naam een compleet beeld van je persoonlijkheid te krijgen: de getallen geven inzicht in hoe je naar buiten toe overkomt, wat je diep in je hart beweegt, wat je lotsbestemming en levensdoel is en waar je krachten en talenten liggen.

Je kunt met behulp van duidelijk beschreven oefeningen achterhalen wat bijvoorbeeld je persoonlijke naam-, lots-, hart- en geboortedaggetal is. Verder komt onder meer aan bod wat numerologie nu precies is en waar het vandaan komt. Je ontdekt de symboliek achter de getallen en hun kracht als boodschappers op het levenspad.

Beide auteurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van numerologie. In geen enkel ander numerologieboek wordt dit klassieke duidingsysteem zo volledig en toegankelijk beschreven.


Heksenkalender

Heksen leven volgens het ritme van de natuur, waarin jaarfeesten en volle manen centraal staan. Deze kalender inspireert je door middel van dit ritme naar jezelf te kijken. Zo ontdek je dat je onderdeel bent van een groter geheel. Leer stil te staan bij de vraagstukken in jouw leven met behulp van Tarot, numerologie en edelstenen. Doe iedere maand een maanlegging en ontcijfer de boodschappen uit je onderbewuste.


Vergelijkbare berichten